Top vlees, goed verpakt. Uitstekende kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.

Fantastisch vlees en super service

Nog nooit zulk goed vlees gegeten. Super vers en mals. Chapeau!

Super kwaliteit

Makkelijk bestellen Goede prijs Zeg afgehaald Super verpakt

Heerlijk mals vlees

Besteld zelf opgehaald goef verpakt dikke tien

Heerlijk vlees en de levering is keurig voor elkaar.

Heerlijk vlees

Verschillende vlees besteld voor op BBQ, erg lekker allemaal, iedereen vond het echt heel goed. Salade viel iets tegen, deze was erg zoet en dat is echt een kwestie van smaak. Tip voor jullie, lever ook wat grotere verpakkingen kruidenboter, nu gewoon in supermarkt gehaald want tijdens een BBQ zit je niet te wachten op kuipjes van 80 gram.

zalig vlees en Le er

zeer goede levering met zalig vlees

Lekker vlees!

Heerlijk vlees, aan te raden. Tip voor levering: het was buiten 30 graden en de levering werd gedaan via post NL, levering pas na 17.00 dus alle vlees was al bijna ontdooid.

Positief verrast

Kwaliteit van het vlees was heel goed. Levering ging vlekkeloos. Voor hethaling vatbaar.

Snel, lekker en breed assortiment

Smakelijke geportioneerde stukken biefstukken, entrecotes, hamburgers en stoofvlees koelvers bezorgd. Om direct te eten of in de vrieskist voor later. Alles erg smakelijk en mals. Aan te bevelen!

Vegan vis!

allen deze winkel verkoop de vegab vis van Vegan fish star. Alles was gied gekoeld met koelingselementen. Prima!

Wij vinden het vlees vers met goede kwaliteit.

Verzending ging snel en goed. Veel lekkers gekregen en ook veel keus.

Wat een kwaliteit!

Al een keer eerder hier besteld en je gaat natuurlijk alleen terug als iets goed was dus zegt eigenlijk al genoeg. Deze keer meerdere soorten vlees besteld en allemaal heerlijk mals, vooral de naturel spareribs na bereiding in de slowcooker zóóó mals .... GEWELDIG!

Goed vlees voor een goede prijs

Heb verschillende spareribs besteld. Zowel naturel als gemarineerd en ze waren HEERLIJK! Ik zal hier zeker vaker gaan bestellen!

Restaurant kwaliteit tegen een goede prijs!

Altijd goed!

Geweldige kwaliteit voor een goede prijs!

Voor het eerst iets besteld, spareribs dik en een hampunt, hield wel even mijn adem in vrijdag besteld, zou het aankomen op zaterdag? jawel hoor precies op tijd! De kwaliteit was ver boven verwachting, smakelijk en vers! En de prijs?, goedkoper dan van mijn keurslager, dat zegt genoeg.

Echt super lekker vlees

Je krijgt echt waar voor je geld. Super goed vlees, goede service en binnen twee dagen was het bezorgd

Ik ben blij dat we vlees van goede kwaliteit kunnen eten, dank je :)

-Goede kwaliteit, heel lekker vlees -Goed website -Goed verpakt en komt op tijd aan

• Ajánlnál minket? Yes

Prima!!!

Keurig netjes en verzorgd geleverd. Het onsje mocht soms wel ietsje plus zijn. Goed gekoeld verpakt in prima gekoelde Box.

Zeer positief

Thuis bij de verwerking van de bestelling meerdere malen geroepen:: wat een mooi vlees". Ik ben jaren chef_kok geweest bij verschillende bedrijven dus heb er best verstand van. Mijn complimenten. Bestel 100 procent zeker weer.

Top en snel tot aan de deur geleverd !

Super vlees. Jammer dat de bezorg dienst niet zo voorzichtig is met de verpakking deksel gebroken en een stuk eruit! Zou zo weer bestellen dan alleen zelf ophalen!

Erg goed en netjes geleverd aan huis

Erg goed/lekker en netjes geleverd aan huis

Super goed! Snel geleverd en top kwaliteit

Vlees was heerlijk!

Prima kwaliteit

Keurig op tijd geleverd

*WAT EEN SERVICE*

Zeer goed verpakte spareribs geleverd gekregen. Er zat wel veel vet aan de spareribs omdat ik ''spareribs Dik' (extra dik bevleesd) had besteld. Dat viel me tegen maar werd door www.meerdanvlees.nl direct opgepakt en perfect hersteld met een duidelijke uitleg en een pakketje dunne spareribs. Deze waren heerlijk en echt niet vet! Ook op de website is de omschrijving meteen aangepast waardoor nu duidelijk is dat de spareribs 'DIK' ook als vettig ervaren kunnen worden. Wat een fenomenale service! Ook had ik twee tonijnsteaks besteld welke verrukkelijk en van goede kwaliteit waren. Ik weet waar ik voortaan mijn ribs bestel, bij meerdanvlees.nl!

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje