Top vlees, goed verpakt. Uitstekende kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.
Nog nooit zulk goed vlees gegeten. Super vers en mals. Chapeau!
Merci!
Makkelijk bestellen Goede prijs Zeg afgehaald Super verpakt
Weer een maximum score! Dank u wel!
Besteld zelf opgehaald goef verpakt dikke tien
Wederom een 10! Dank u wel!
Heerlijk vlees en de levering is keurig voor elkaar.
Wederom een 10! Dank u wel!
Verschillende vlees besteld voor op BBQ, erg lekker allemaal, iedereen vond het echt heel goed. Salade viel iets tegen, deze was erg zoet en dat is echt een kwestie van smaak. Tip voor jullie, lever ook wat grotere verpakkingen kruidenboter, nu gewoon in supermarkt gehaald want tijdens een BBQ zit je niet te wachten op kuipjes van 80 gram.
Dank voor uw beoordeling! U weet wat ze over smaak zeggen.... :) Dank voor de tip; we nemen deze mee als we ons assortiment weer eens tegen het licht houden.
zeer goede levering met zalig vlees
Een tien! Dank u wel!
Heerlijk vlees, aan te raden. Tip voor levering: het was buiten 30 graden en de levering werd gedaan via post NL, levering pas na 17.00 dus alle vlees was al bijna ontdooid.
Geachte klant, Dank voor uw reactie! 99% van het vlees dat wij versturen is niet diepvries. Het komt gekoeld bij aan, niet ontdooid, omdat het niet ingevroren is geweest. De sporadische diepvriesproducten die wij leveren gaan inderdaad onderweg dooien, precies zoals op onze site is aangegeven. Onze tempexboxen en koelelementen zijn namelijk ontwikkeld voor koel transport (maximaal 8 graden) en niet voor diepvriestransport. Wij gebruiken geen droogijs omdat dat schade zo berokkenen aan onze koelverse producten. Meer weten? Surf naar www.meerdanvlees.nl/faqs. Wat de levering betreft: die is voor iedereen anders en hangt af van de leverroute van PostNL waar uw adres op staat. Het kan 's ochtends zijn, het kan in de late middag zijn. Onze verpakkingen zijn berekend op een transit tijd van maximaal 48 uur. 17.00 is dus ruim binnen de norm.
Kwaliteit van het vlees was heel goed. Levering ging vlekkeloos. Voor hethaling vatbaar.
Een tien! Dank u wel!
Smakelijke geportioneerde stukken biefstukken, entrecotes, hamburgers en stoofvlees koelvers bezorgd. Om direct te eten of in de vrieskist voor later. Alles erg smakelijk en mals. Aan te bevelen!
Weer een tien! Dank u wel!!
allen deze winkel verkoop de vegab vis van Vegan fish star. Alles was gied gekoeld met koelingselementen. Prima!
Dank u wel!
Verzending ging snel en goed. Veel lekkers gekregen en ook veel keus.
Weer een tien! Dank u wel!
Al een keer eerder hier besteld en je gaat natuurlijk alleen terug als iets goed was dus zegt eigenlijk al genoeg. Deze keer meerdere soorten vlees besteld en allemaal heerlijk mals, vooral de naturel spareribs na bereiding in de slowcooker zóóó mals .... GEWELDIG!
Dank u wel! Dat klinkt wel héél lekker. In het najaar gaat de nieuwe versie van onze website online. Als het allemaal lukt komt daar ook ruimte voor ingezonden recepten. We verheugen ons nu al!
Heb verschillende spareribs besteld. Zowel naturel als gemarineerd en ze waren HEERLIJK! Ik zal hier zeker vaker gaan bestellen!
Hupsakee! Weer een tien. Dank u wel!! Vaker bestellen zei u? We staan voor u klaar! Trouwens, heeft u onze leuke actie met "Honey n' Beer BBQ Ribs" gezien? Een leuke doos met spareribs, speciaalbier uit Twente , kruiden en een zalig recept. Volg deze link: https://www.meerdanvlees.nl/shop/meer/kookgemak-partyservice/pakketten-geschenken/beer-n-honey-ribs-berghoeve
Altijd goed!
En WEER de hoogst mogelijke onderscheiding. Dank u wel!
Voor het eerst iets besteld, spareribs dik en een hampunt, hield wel even mijn adem in vrijdag besteld, zou het aankomen op zaterdag? jawel hoor precies op tijd! De kwaliteit was ver boven verwachting, smakelijk en vers! En de prijs?, goedkoper dan van mijn keurslager, dat zegt genoeg.
En weer een tien van een tevreden klant. Wat fijn is dat toch. Daar doen we het immers voor. We zijn er dolgelukkig mee! Lekker hè, die hampunt? Om je vingers bij af te likken! Wat betreft de bezorging delen we de eer met onze vervoerspartner PostNL. Wij leveren op tijd af bij hun distributiecentrum, dat kunnen we dan ook garanderen. Zij zijn degenen die het vanaf daar moeten regelen. En dat gaat, op een heeeeeeeel uitzonderlijke keer na, perfect. Mocht u nou een feestje of belangrijke gebeurtenis hebben, dan raden wij altijd aan om het vlees voor alle zekerheid een dag van tevoren te laten bezorgen. Mocht er dan onverhoopt tóch een dagje vertraging ontstaan bij PostNL (komt bijna nooit voor maar je zult het nét zien...) dan staat u niet met uw genodigden rond een lege tafel. Ons vlees is er vers genoeg voor: een dagje bij u in de koelkast, dat kan prima.
Je krijgt echt waar voor je geld. Super goed vlees, goede service en binnen twee dagen was het bezorgd
Weer een tien! Dank u wel. WAAR VOOR JE GELD....we hadden het zelf niet beter kunnen omschrijven! Inderdaad. Bij ons geen kiloknallers maar wel, zoals we het zelf noemen in onze slogan, "goed spul": met aandacht voor smaak en dierenwelzijn uitgekozen producten zoals je die in de beste restaurants van Nederland op je bord mag verwachten. Wat de bezorging betreft: zoals u weet zit er in de checkout-pagina een kalendertje waarmee u zelf kunt aangeven wanneer u uw bestelling wenst te ontvangen. U kunt dus ook rustig een week van tevoren bestellen. Nood aan de man? Als u vóór 12 uur 's middags bestelt, gaat het dezelfde avond nog naar het distributiecentrum (mits de volgende dag een werkdag is).
-Goede kwaliteit, heel lekker vlees -Goed website -Goed verpakt en komt op tijd aan
Weer een tien! Heel hartelijk dank!
Keurig netjes en verzorgd geleverd. Het onsje mocht soms wel ietsje plus zijn. Goed gekoeld verpakt in prima gekoelde Box.
Dank u wel voor uw feedback! We weten niet precies wat u bedoelt met "het onsje mag wel ietsje plus zijn" maar we willen er wel graag even op inhaken: bij ons is de regel "liever teveel dan te weinig". Wij proberen altijd op gewicht te leveren maar als het echt niet lukt dan teveel en niet te weinig. Mocht u ooit te weinig krijgen altijd aan de bel trekken hoor! Dan vergoeden we namelijk het verschil!
Thuis bij de verwerking van de bestelling meerdere malen geroepen:: wat een mooi vlees". Ik ben jaren chef_kok geweest bij verschillende bedrijven dus heb er best verstand van. Mijn complimenten. Bestel 100 procent zeker weer.
Dank u wel! We zouden bijna alle andere klanten willen zeggen: "Kijk, nou hoor je het eens van een ander!" maar gelukkig zijn de meeste klanten het ook al met u eens.:)
Super vlees. Jammer dat de bezorg dienst niet zo voorzichtig is met de verpakking deksel gebroken en een stuk eruit! Zou zo weer bestellen dan alleen zelf ophalen!
Dank u wel! Jammer inderdaad. Gelukkig is dit een heel zeldzaam verschijnsel. Wel weer een goed punt om even op in te springen: als u de inhoud van de doos niet vertrouwt door zo'n schade, altijd even mailen hoor! We hebben tenslotte niet voor niets een "niet goed? Geld terug!"-regel.
Erg goed/lekker en netjes geleverd aan huis
Dank u wel!!
Vlees was heerlijk!
Weer een tien! Dank u wel!!
Keurig op tijd geleverd
Mede namens onze vervoerspartner PostNL - heel hartelijk dank!
Zeer goed verpakte spareribs geleverd gekregen. Er zat wel veel vet aan de spareribs omdat ik ''spareribs Dik' (extra dik bevleesd) had besteld. Dat viel me tegen maar werd door www.meerdanvlees.nl direct opgepakt en perfect hersteld met een duidelijke uitleg en een pakketje dunne spareribs. Deze waren heerlijk en echt niet vet! Ook op de website is de omschrijving meteen aangepast waardoor nu duidelijk is dat de spareribs 'DIK' ook als vettig ervaren kunnen worden. Wat een fenomenale service! Ook had ik twee tonijnsteaks besteld welke verrukkelijk en van goede kwaliteit waren. Ik weet waar ik voortaan mijn ribs bestel, bij meerdanvlees.nl!
Fijn dat u zo uitvoerig reageert. We zijn zo blij dat we u hebben kunnen overtuigen! Herlijk, een gelukkige klant erbij! Inderdaad, spareribs "dik" zijn van nature inderdaad een stuk vetter. De meeste barbecuers kiezen ze juist daarom maar andere klanten, zo blijkt, zoeken toch wat magerder vlees. U ziet het - we hebben beide. Samen met u hebben we bedacht hoe we dat op de site beter kunnen omschrijven. Inmiddels aangepast. Een fotottje ter vergelijking plaatsen we ook nog. Ontzettend bedankt voor de tip en voor het meedenken!
Originele beoordeling
Zeer goed verpakte spareribs geleverd gekregen. Er zat wel erg veel vet aan de Spareribs. Ook had ik twee tonijnsteaks besteld welke verrukkelijk en van goede kwaliteit waren. Spareribs volgende keer toch weer van mijn gebruikelijke leverancier, de vleesboerderij om de hoek. Zelfde prijs, veel betere kwaliteit.
Fijn dat u zo uitvoerig reageert. We hebben u inmiddels andere spareribs gestuurd. De spareribs die u had besteld, de variant "dik", zijn van nature inderdaad een stuk vetter. De meeste barbecuers kiezen ze juist daarom maar andere klanten, zo blijkt, zoeken toch wat magerder vlees. U ziet het - we hebben beide. Samen met u hebben we bedacht hoe we dat op de site beter kunnen omschrijven. Inmiddels aangepast. Dank voor het meedenken!
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje