Heerlijk vlees

Fijn verpakt, duidelijk aangegeven welk vlees wat precies is en super lekker.

uitstekend! weer voor herhaling vatbaar..

Prima service, netjes gekoeld afgeleverd, fijne kwaliteit vlees

Mooi vers vlees, top service!

Goede kwaliteit vlees, vers (en niet diepgevroren zoals je vaak ziet) en wordt altijd keurig op tijd bezorgd.

goede kwaliteit vlees en service

We hebben al een aantal keren vlees besteld. Bestellen gaat eenvoudig en op tijd geleverd. Kwaliteit vlees is zonder uitzondering goed. Soms iets duurder dan bij de supermarkt maar wel een veel betere kwaliteit. Dat merk je direct bij het klaar maken: minder vet of vocht wat vrij komt. Dus lekker mals vlees. We bestellen voor een week vlees. Goed verpakt dus kan deels gelijk in de vriezer

Lekker vlees, goed verpakt

Lekker vlees, super goed verpakt!

Top vlees

Top vlees top service

Super vlees

Snel en makkelijk bestellen. Goed website. Snel afgeleverd in een prima verpakking. Een beetje aan de dure kant maar prima kwaliteit

Goed, mooi vlees en snel geleverd!

Alles is keurig verpakt en het vlees is erg lekker en mals. Bovendien is het snel geleverd in een koelbox met ijs. Prijs valt me ook mee, dus helemaal tevreden.

Goed vlees en erg lekker

Voor herhaling vatbaar

Eerste bestelling .............. Voor herhaling vatbaar!!

Heel goed. Kwaliteit goed en levering volgens afspraak

Amazing

I've lived here in the Netherlands for 10 years and was really missing the great cuts of meat from back home. No more! Too bad that it took me so long to find them. What I like best: - Fresh, highest quality meats - Diverse selection of hard to find cuts - Clear, easy to navigate website - Fast shipping - Sturdy and insulated shipping container with ice packs - Each packaged individually labeled with name of cut, date... - Many choices as to size / weight - Super convenient to freeze individual sealed packages I was really, really impressed, as were the rest of the meat eaters in our house!

Prachtige producten met prima levering.

Heerlijke producten, een ruim assortiment en goed geprijsd.

Beter dan de supermarkt

Dit vlees is zoveel beter dan wat je in super koopt. Ben blij dat er nog normaal vlees te koop is. Ga zo door door ben echt tevreden.

Lekker vlees wat op een keurige manier geleverd

Heerlijk bbq pakket samengesteld met oa spiesjes , ossenhaas Het was heerlijk

Kwaliteit en service top

Goede informatie via de site en de mogelijkheid de hoeveelheid per portie aan te passen en zodoende separaat te laten verpakken. Ook hoe de zending wordt aangeleverd in een goede koelbox met koelelementen is kwaliteit. Bestelgemak, bestelkeuze en bezorging is prima. De kwaliteit van vlees overtreft elke supermarkt en handig dat je naast vlees ook kip en vis plus nevenartikelen kunt bestellen.

Eerste klas vlees

Top vlees en netjes bezorgd

Alles naar wens ontvangen.

Jullie zijn top ga zo door.

Komen afspraak en levering prompt na.

Geleverde ossenworst is TOP.

levering voldeed geheel aan mijn verwachting

wij zullen hier zeker weer bestellen.voor groter gezelschap te prijzig.

Geweldige service!

Ik had voor de 2e keer vlees besteld en dat zou op 30 april bezorgd worden ( wat ook gebeurd is). Alleen ik had van te voren nog geen track en trace link gekregen. Ik had een berichtje gestuurd en kreeg vlot reactie terug met de link! Super geregeld. Wij zijn super tevreden.

Slecht

Hallo Mijn ervaring is slecht.Had aardig wat vlees besteld kwam ontdooit binnen en op etiket stond niet opnieuw invriezen.Wat moet je dan met zoveel vele vind het erg jammer en daarom heb ik ook niets meer besteld. Me hobby is koken zie e-mailadres ([email protected])zo zonde mvg Lenie

Prima vlees

Ondanks de drukke dagen snelle levering

Weer top spul geleverd gekregen

Mijn 2e bestelling bij meer dan vlees was ook weer dik in orde. Prachtige varkensnek waar ik mij lekker op heb kunnen uit leven om een lekkere pulled pork te maken. Overige producten ook weer top vlees/kip. Ik ben fan

Prima en lekker

Makkelijk besteld en keurig bezorgd.

Goede en snelle levering

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje