Geweldig!!!!

Vlees wordt altijd prima geleverd, heerlijke kwaliteit!! TOP

keurig en mooie producten

Ok

Nog nooit zo mooie ribs kunnen kopen

Extreem mooi vlees. En goede service!!!

Goede kwaliteit en top bezorging

Voor het eerst besteld en de bestelling was op tijd binnen. Het kwaliteit van het vlees (lamsschouder en spareribs) was top. Ik ga zeker nog een keer bestellen.

Perfecte kwaliteit van vlees

Wij zijn een beetje moe geworden van de kwaliteit van supermarkt vlees. Dus via het internet zijn wij terecht gekomen bij de firma Meerdanvlees en wij moeten zeggen na de 4é bestelling het vlees blijft dezelfde kwaliteit als de eerste zending .Plus de verzending via de post.nl is supersnel en blijft goed gekoeld tot de aankomst thuis. ( 10 PLUS)Ga zo door.

Super goed vlees en snelle service

Makkelijk online bestellen goede levering via de post Dik tevreden

Ultieme kwaliteit

Tijdige correcte levering zoals aangegeven en kwaliteit is top

Snel, horeca kwaliteit en betaalbaar

Zending kwam keurig verpakt binnen; lambs racks en ribeye van professionele kwaliteit.

Top kwaliteit vlees makkelijk besteld en snel geleverd

Iets duurder als in de supermarkt maar stuk beter van kwaliteit. Veel keuze in soorten en daarnaast ook aanbod in vis.

Voor herhaling vatbaar

Mooie verse producten, super malse biefstukken en spare ribs voor op de BBQ vlot en goed gekoeld geleverd .

Super kwaliteit voor een mooie prijs, super service is gratis

Mijn eerste bestelling en super tevreden. Zeer groot assortiment van hoge kwaliteit, en snelle,persoonlijke en behulpzame klanten service. Zeker aan te raden !!! Mijn complimenten

zeer goed en snel

alles word snel goed gekoeld bezorgd en is duidelijk goede kwaliteit

Snel, kwaliteit, betrouwbaar!

Zoals altijd.

Iedere keer weer snelle bezorging en top kwaliteit!

Ik kan meerdanvlees.nl alleen maar aanraden bij iedereen die mooi vlees van topkwaliteit kan waarderen!

Super kwaliteit vlees, lekker, goed verpakt zowel vlees als pakket

Mooi vlees, goed pakket, netjes verpakt, snelle levering = toppers

Voor veganisten ook aan te bevelen!

Ik heb de vegan sashimi zalm en tonijn besteld en de vegan garnalen. Vooral de garnalen ben ik fan van. De sashimi is leuk om weer eens opnieuw te beleven maar gaf toch niet echt de smaak of textuur van echte sashimi.

Kwaliteit proef je!

Nu een aantal producten van jullie mogen proeven, van een lekker entrecote op de bbq tot een speklapje. Duidelijk slager kwaliteit en geen supermarkt rommel. 1 tip: kunnen de koelelementen misschien ingeleverd worden? Wij proberen minder plastic en afval te hebben, dus als we de koelelementen zouden kunnen hergebruiken zou dat motiveren om een soort abonnement aan te gaan. Zomaar een suggestie!

SUPER VLEES

WIJ BESTELLEN MET LIEFDE BIJ MEERDANVLEES. HET VLEES IS EEN WOORD"" SUPER ""!

Gewoon zo als echt vlees hoort te zijn, super!!

We hadden de iets luxere vlees soorten besteld. Ribeye, t-bone enz .. Fantastische smaak en malsheid. echt een aanrader.

Lekker bbq vlees

Heb boor tweede keer besteld. Vlees is heerlijk gekruid en lekker vlees

Perfect en uitstekende kwaliteit

Snelle bezorging

Top kwaliteit vlees

Perfecte snelle service.

Super de Luxe

Complete ossenhaas bestelt, keurig thuisbezorgd met koelelementen en topkwaliteit vlees, bedankt voor de goede service. Voor de prijs/kwaliteit moet je hier zijn, naar mijn mening is het bij de keurslager niet veel beter, wel veel duurder.

Bijna perfect.

Engelse ontbijtworstjes waren perfect qua smaak. Engelse bacon , ik had de plakken van 2mm. Smaak perfect, maar plakken helaas te dun, mogen rustig 3 a 4 mm wezen. Levering verder prima!

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje