Perfect!

Alles werd snel, goed verpakt en gekoeld geleverd. Vooral de kalfs- en runderbotten en de 'snippers' zijn fantastisch voor bouillon.

TOP

Keurig verpakt, op tijd geleverd. Het vlees was erg lekker en goed gekruid. (rollade)

Opdracht gewoon goed en correct afgehandeld

Keurig verpakt en op tijd afgeleverd.

Top kwaliteit

Mijn ervaring is bijzonder goed. Ik heb bij mijn eerste bestelling wat worsten uitgeprobeerd als o.a., braadworst, chorizo, bakleverworst, bloedworst en engelse onbijtworstjes. Het was heerlijk, bloedworst is heel anders dan ik gewend ben en bakleverworst hebben we voor het eerst gegeten. Ik geef alleen een ster minder omdat bij ons de postnl vaak pas heel laat op de dag bezorgd, het was nog wel koel(net aan) maar in de zomer zou de temperatuur denk ik te hoog oplopen. Een ander groot nadeel is de verpakking van piepschuim, wat erg milieu belastend is. Het was een prima doos met een element erin , top! Maar het zou hergebruikt moeten worden, want op deze manier loopt de afvalberg wel erg hoop op met dit zeer belastende materiaal. Ik beveel dit bedrijf zeker aan maar hoop wel dat ze gaan nadenken over de verpakking!

Je Keurslager van het internet!

2 X vlees hier besteld; met kerst en deze maand voor een winter bbq. Perfecte kwaliteit: mals vlees, heerlijk van smaak. Aanrader!!!

De worsten hebben ons prima gesmaakt

Minder zout, meer smaak

het beste vlees wat er is!!!!!!!!!

veel meer smaak van het vlees,vis ,kip. lekker snijvlees. hoe je het ook draait of keert, het is gewoon supervlees!!!!!!!!! wil je apart verpakt, geen probleem. alles word vacuum verpakt. hoeveel gram moet je stukje vlees hebben?geen probleem. als je met twee bent. dan heb je twee gelijke stukken vlees. ideaal vind ik dat. want als je het bakt of in de hallogeen. altijd allebei de stukken gaar. de biefstukken zijn van gelijke dikte. geen klein dun lapje en een dik groter lapje. en de smaak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dat proef je hoor!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kwaliteit op ons bord zonder de deur uit te hoeven.

Ik heb vroeger bij een slager gewerkt en moest vlees altijd zien en evt. voelen alvorens ik het kocht. Nu onze tweede bestelling ontvangen en weer top kwaliteit vlees ontvangen.

Gewoon prima!!

Voor het eerst besteld, netjes op tijd bezorgd. Keurig verpakt en gekoeld. Een groot stuk kalfssukade en een paar jodenhaasjes. De kwaliteit was super!

Geweldig goed

Voor het eerst spareribs online besteld. Het vlees was heerlijk vers en de levering super snel....TOP👍

Prima kalkoen. Goede makkelijke service!

Makkelijk te bestellen. Snel en mooi gekoeld verpakt geleverd.

wederom top

Ik bestel hier al enige tijd het vlees is er top Soms (niet altijd door hun zelf) gaat het niet zoals het gaat Maar de service staat hoog in het vaandel daar kunnen veel bedrijven van leren Ze hebben nu ook een deur hanger mee geleverd die je kan ophangen voor de post nl bezorgen de volgende keer Voor als je thuis bent dat hij niet na 1 minuut weg is Of als hij bij de buren terecht kan lf het voor de deur mag neerzetten Ik vind dit goed en slim bedacht Tot de volgende bestelling

Goede service, slechte vis (sashimi)

**** vis, proeft niet eens als zalm en tonijn. Beenham was wel goed trouwens en de service ook.

top voor mekaar

zeer snelle levering en super vlees

Super vlees. altijd perfecte kwaliteit, punctuele levering.

Zoals gewoonlijk super top vlees met perfecte leveringsbetrouwbaarheid.

Super vlees en top bezorging

Het vlees was in 1 woord fantastisch. De manier van aanleveren is ook top! Netjes in een doos met koel elementen

Punktueel, geen verassingen.

Vriendelijke bediening en vlees van goede kwaliteit, Hier gaan we zeker nog een keer bestellen

Top bedrijf met top vlees

Prima op tijd bezorgt en hele mooie kwaliteit vlees.

Altijd goed!!!

Al diverse keren producten besteld. Mooi uitgebreid assortiment Van Bavette tot Beenham. Altijd optijd geleverd Én altijd lekker!!

Wat een service!

Twee dagen voor kerst een kalkoen besteld en kerstavond om 22.30 uur als laatste pakket geleverd krijgen. Hun garantie om te leveren op de gevraagde dag wordt zeker waar gemaakt!

Perfect!!!

Super geregeld, besteld voor kerst, keurig op tijd geleverd

top kwaliteit

een mooie vleesschotel met verschillende vleessoorten van top kwaliteit.

Ik had een vraag over de tijd van de bezorging. Ze belde de chauffeur om te vragen hoe laat hij ongeveer zou langskomen en belde mij terug om te laten weten hoe laat hij er ongeveer zou zijn. Geweldige service

Keurig verzorgde bezorging met prima vlees!

Prima kennismaking met dit bedrijf. Kwaliteit van het vlees boven verwachting. Goed verzorgd en op tijd bezorgd voor de kerst. Maken graag nog eens kennis met deze leverancier.

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje