Prima vlees, prima levering,

Ik ben al weer aan het bestellen

heerlijk en kwalitatief goed vlees

fantastisch

perfect vlees / goed en snel leveren

Prachtig product, fantastische verzending

Heerlijke kalkoen, en top geleverd! De foambox heeft nog een halve dag op het aanrecht gestaan wegens gebrek aan koelkastruimte en nog steeds was de inhoud goed koud/bevroren. Top die koelelementen erin! Met de meegeleverde bereidingstips was het een eitje!

Doen wat ze beloven, heel fijn.

Dit bedrijf was mij totaal niet bekend. Door een speurtocht op internet kwam ik bij dit bedrijf terecht en kon ik mijn familie verblijden met een kalkoen op tafel 1e kerstdag. De kalkoen werd keurig in een verpakking met koelelementen bezorgd. Top geregeld.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Onze ervaring met 'Meer dan vlees" is uitstekend geweest. De bezorging was prima, mooi verpakt en de kwaliteit van het vlees ook. Het was heerlijk!

Perfect vlees!

Opgehaald in Wierden. Mooi vacuum ingepakt. De volgende dag bereid en opgegeten. Heerlijk mals vlees voor een eerlijke prijs! Chapeau..

Top product voor top prijs

Ik had voor kerst een kalkoen besteld. Beetje aan de late kant maar meerdanvlees had nog ruim aanbod. De kalkoen werd mooi verpakt en keurig op tijd geleverd.

Kwaliteit

Baklever- en bakbloedworst is van prima kwaliteit d.w.z. uitstekend van smaak en met niet te veel spek erin verwerkt

Met kerst een geweldige ham di pascu op tafel gezet mede door de prachtige achterham die ik besteld had bij jullie. Vandaag kwamen de lomito’s binnen, kijk er naar uit ze te bereiden. Ik heb mijn slager gevonden ! Levering op tijd, keurig gekoeld. Een echte aanrader !!👍

Super malse chataubriand!

Heerlijk vlees, op tijd gebracht.

Wederom een zeer goede ervaring.

Ik moet eerlijk zeggen dat service hier voorop staat. Ook dag voor Kerst keurig alles ruim op tijd binnen gekregen doordat ze met eigen chauffeurs reden.

Goede kwaliteit vlees en vis

We hadden oa Tonijn en Ribeye besteld. Door deze levering hebben we een top kwaliteit maaltijd op tafel kunnen zetten. Echt een aanrader!

Erg goed

Erg goed, kalkoen werd met eigen auto’s vervoerd zodat hij zeker aan zou komen. Snelle reactie van vragen via de mail.

Goed spul, beste service, eerlijk verhaal

Ik ken dit bedrijf al jaren en zowel ik als mijn familie bestellen hier vaker. Hun slogan maken ze dubbel en dwars waar. We hebben heerlijk genoten van de gourmetschotel tijdens de kerst en dit zal zeker niet de laatste bestelling worden.

Super kerst gehad dankzij jullie vlees 10 ++

De ossehaas 1e en 2e kerstdag was een groot succes ik dank jullie hartelijk voor het goede vlees en de goede service en voor jullie geweldige bijdrage aan een mooi kerstdiner!!!

Perfect!

Super goed vlees en perfecte service! Een echte aanrader en wij gaan zeker voor een herhaling.

Onze verwachting werd waar gemaakt

Op tijd geleverd, goede kwaliteit. Heerlijke smaak en vulling. Goede beschrijving hoe te bereiden. Top!!

Top kwaliteit voor een eerlijke prijs

Op de afgesproken dag onze kalkoen geleverd gekregen. Die was met 4.8kg iets groter dan gedacht/besteld (4kg). We hebben er met 10 man heerlijk van genoten en toen was er nog over zodat we de dag er na er ook nog heerlijk van gesmuld hebben. We gaan een volgende keer zeker kijken of MeerdanVlees onze wens kan vervullen. Bedankt voor een (h)eerlijk stuk vlees.

Super goed vlees

Het vlees is van goede kwaliteit en het wordt op de afgesproken dag afgeleverd.

I found exactly what I was looking for

Product arrived well packaged, excellent quality. I definitely recommend.

• ¿Nos recomendarías?

Geweldig lekker vlees

Voor de kerst een heel stuk rundvlees besteld. Op de afgesproken dag bezorgd, keurig verpakt en super lekker mals. Niet goedkoop maar van een kwaliteit die je nooit zal vinden bij je supermarkt of slager om de hoek.

Een goede levering van perfect vlees

het vlees is altijd goed, wat je ook besteld en keurig op tijd geleverd in een goed verpakking

verpakking een verbazing op zichzelf

Mijn ervaring met Meerdanvlees.nl is perfect te noemen. Zoals het bezorgt werd was al een verbazing op zichzelf te noemen, een grote koelbox met daarin ook nog eens koelelementen, iets wat we niet verwacht hadden door eerdere kalkoen bezorgingen van elders. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Het vlees. Perfect, erg lekker vlees en vers.

Prachtig stuk vlees en goed bereid

Plezierige ervaring met contact persoon en keurige levering.

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje