Goed.

Netjes op tijd afgeleverd. Bijzonder goed verpakt.

Maakt waar wat je besteld

Mijn eerste ervaring met Meerdanvlees is er één die zeker gevolg gaat krijgen. Besteld de "Entrecôte aan stuk " Naast een geweldige service, verpakking en levering, is het stuk vlees van uitmuntende kwaliteit. Deze Kerst zal mede hierdoor meer dan geslaagd zijn.

Een goed stuk vlees dat heerlijk smaakt

Een goede service en prettig contact met de klantenservice

Goed stuk vlees en zeer goed (koel) verpakt

Een zeer mooi en goed stuk vlees

Meér dan vlees brengt in de praktijk, wat ze zeggen.

Dit jaar een vraag over de bestelling vooraf, helder antwoord gekregen en ook nog vriendelijk te woord gestaan. Vorig jaar een kalkoen thuis bezorgd, was verwisseld met spek. Geen probleem, twe e dagen later alles geregeld.

lekker vlees voor een mooie prijs

Iedere keer als ik besteld heb wil ik weer meer. Vandaar meer van dit vlees. Gewoon topkwaliteit en perfect koel aangebode. Ga zo door. Een zeer tevrede klant...

Prima.

Op tijd. Met beschrijving over ontdooien. 2 keer gebruik gemaakt van Meerdanvlees. Bevalt goed.

Goede Prijs en Snel Levering!

Ik had een bevroren kalkoen 1 dag voor Thanksgiving besteld. Hij was op tijd goed geleverd en lekker.

Mooi vlees, goed gekoeld aangekomen. Supersnelle levering

Perfecte producten en goed gekoeld

goed voor een volgende bestelling.

op een enkel minpuntje na, wat de kogelbief betrof, goed voor een volgende bestelling.!

Goede service en goede kwaliteit vlees

De eerste keer dat ik vlees online heb besteld, maar dit smaakt naar meer.

Supper .

Ben een tevreden klant , heb hier al vaker gekocht .

Helemaal top

Als je Amerikanen langs hebt voor Thanksgiving, dan valt er natuurlijk wel wat waar te maken. De kalkoenen waren prachtig, goed op tijd geleverd en genoeg voor onze 50 gasten (inclusief Amerikanen die helemaal blij waren). Top dus!

Vlees zo als het moet zijn.

Amerikaanse vrienden waren zeer verrast.Zo goed.En dan de breakfast sausage,heerlijk.Alles klopte.

Buiten gewoon goed

snelle levering goed en gekoeld verpakt betaalbare prijzen

meer dan goed!

De levering, afhandeling en kwaliteit overtroffen onze verwachtingen . We hebben werkelijk nog nooit een bestelling ontvangen die zo netjes en zorgvuldig verpakt was als onze vlees bestelling. Kwaliteit van het vlees erg goed. 10 met een griffel voor meer dan vlees !

Fantastisch! een absolute aanrader!!!

Ik had wel een verwachting, maar dit overtrof alles. Zowel kwaliteit als snelheid. in een woord PERFECT. Ik heb inmiddels een grote order liggen voor de feestdagen. Ik kijk er al naar uit!

Goed vlees, keurig verpakt en precies op tijd

Netjes, zeker voor herhaling vatbaar

Netjes verpakt, goed gekoeld, geweldig vlees.

Voor de tweede keer een bestelling geplaatst en alles weer net zo goed als vorige keer. Zeker een aanrader en zeker goede waar voor het geld.

perfect!

Goed gekoelt, goed vlees!

Gewoon perfect

Lkre stukjes vlees en goed verpakt en gekoeld

Uitstekende kwaliteit

Vlees van zeer goede kwaliteit. Keurig gekoeld verzonden, precies zoals beloofd.

Het vlees is van superkwaliteit, de service is top en de bezorging is op tijd,

De bestellingen worden altijd op tijd geleverd. En door de duidelijke website en de goede klantenservice weet ik altijd het juiste vlees, voor de betreffende gelegenheid, te bestellen. Daarbij is het vlees altijd van superieure kwaliteit. Kortom: een bedrijf om aan te bevelen.

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje