Super goed

Vers, snel, lekker, helemaal top

Zeer goed vlees en heel goed verpakt!

Levering keurig optijd! Top kwaliteit en wij bestellen sowieso weer!

Perfect product, perfect verpakt en geleverd gewicht is royaal.

Product in Enschede afgehaald. Correcte medewerking. Artikel gekoeld verpakt in foamdoos met koelelement. Top!

Er wordt perfect vlees geleverd

Heerlijk vlees wordt er geleverd. Altijd vers en na bereiding altijd mals.

Voor de eerste keer hier wat besteld maar zeker voor herhaling vatbaar alles was netjes en super verpakt

Super kwaliteit vlees

Het vlees is van een super kwaliteit, elke keer weer. Netjes en goed verpakt en op de afgesproken datum geleverd

Het is echt lekker eten.

De bestelling en betaling zijn goed en eenvoudig uit te voeren. Het gemak van het bezorgen heeft ook een pre.

Kwaliteit van het vlees is geweldig.

Zoals gezegd, de kwaliteit van het vlees is geweldig. Mooi vlees goed geportioneerd. Punt van kritiek is de telkens weer grote hoeveelheden plastic verpakkingsmateriaal. Dat kan toch eigenlijk in deze tijd niet meer. Dit stuit mij tegen de borst en ik overweeg dan ook minder of helemaal niet meer te bestellen vanwege deze reden.

Tot twee keer bestelling niet goed gegaan

1e keer verkeerde bestelling ontvangen 2e bestelling was vergeten was hier niet blij mee. maar meer dan vlees heeft het verder goed afgehandeld. Tevens goede kwaliteit vlees en prima verpak en koud ontvangen.

super

uitstekend vlees maar de bestelling was niet helemaal goed!

Het vlees was zoals gewoonlijk gewoonweg heerlijke en goede kwaliteit. alleen in de bestelling zelf zaten wel wat foutjes en dat vond ik wel vervelend ,we waren op vakantie dus dat melden heb ik maar achterwege gelaten.

Topvlees

Goede service, netjes en gekoeld verpakt

vlees van topkwaliteit redelijke prijs supersnelle levering keurig verpakt een echte aanrader dit bedijf

Wat een goede kwaliteit!

Al vier jaar maak ik graag gebruik van het uitgebreide assortiment aan vlees, vis en alles voor bij een intiem dineetje of een uitgebreide BBQ.

ruime keuze fijne communicatie vlotte en goedgekoelde levering topkwaliteit fijn dat er ook recepten en uitleg op de website staat

GEWELDIG

Zeer goed vlees en goede snelle levering. Echt een aanrader!!!

al ruim een jaar zeer tevreden

we bestellen al geruime tijd bij dit bedrijf vlees en we zijn zeer tevreden. Vlees is op 1 keer na altijd van heerlijke kwaliteit geweest en bij ons is zaterdag de dag dat we MDV vlees eten. Alles word netjes verpakt en gekoeld geleverd.Tis niet echt goedkoop maar dat is het meer dan waard

Prima vlees, Maar bezorgkosten !!!!

Het vlees is prima dat is ook de reden dat ik nog bestel bij Mdv. Ze beloven al twee jaar wat aan te bezorgkosten te doen. Maar het lijkt wel het bordje wat bij ons in de kroeg hangt, morgen gratis bier. De laatste opmerking die ik hierover heb gemaakt kon ik niet meer terug vinden, sensuur ?

Vlees was heerlijk

Ik had heerlijke hamburgers, kippenvleugels en kipsate voor op de BBQ. Ik had nog nooit kippevleugeltjes gedaan, die gaan rap op de bqq dus goed opletten maar erg lekker gekruid. Hamburgers waren lekker en goed van smaak en de kipsate goed mals. Het bezorgen ging goed, eenvoudig tijdstip ontvangen enkel moest ik hier voor bellen, PostNL had me geen track en tracé gestuurd. Maar bij de klantenservice wisten ze me het tijdslot gewoon te vertellen op de zaterdag dat het product zou arriveren.

Vlees goed vis niet

Vlees was uiteraard zoals gebruikelijk héérlijk, alleen ik had er ook 2 vispakketjes bij besteld. Die zaten helaas onderin de box en het vlees er bovenop, waardoor de verpakking van de vis kapot is gegaan bij transport en dat dat de houdbaarheid zeker niet ten goede kwam.

prima!

mooi verpakt met koelelementen en lekker vlees!

Snel en heerlijk

Een snelle levering en netjes verpakt met koelelementen. Daarna op de offset smoker, heerlijke stukken vlees. Ga zeker weer bestellen.

Uitstekend vlees en snelle levering

Goed vlees en snelle levering. Het vlees kwam cool aan en bleef ook nog een dag koel in de verpakking. Instructies op de site hoe het vlees te bakken waren duidelijk. En het was heel erg fijn dat er ook kant-en-klare marinade te bestellen was.

Producten goed verzending kan beter

Producten zijn prima, ook mooi en goed verpakt. Kan echter niet op vrijdag laten bezorgen (toch vreemd als je op zaterdag een BBQ hebt) en kan ook geen bezorg moment kiezen en dat is helemaal lastig als je gewoon overdag werkt.

Mooi vlees, goed verpakt

Jammer dat het pakket een dag later kwam. Gelukkig was alles nog wel koel. Misschien een andere pakketdienst gebruiken?

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje