Goede kwaliteit.

Goede verhouding prijs/kwaliteit

lekker

Mijn bestelling kwam netjes verzorgt binnen. Het zag er prima uit . Lekker op de BBQ .

Super lekker vlees van zeer goed kwaliteit!

Het vlees is van super kwaliteit en smaakt ook heerlijk. Men krijgt echte kwaliteit voor het geld. Mocht men nog help nodig hebben zijn er ook recepten om je misschien op andere gedachten te brengen. HEERLIJK....!!!

Op alle vlakken goed

Ook gewicht wordt goed aangeleverd!!!!!!!

Geweldige kwaliteit en service

Kwaliteit van het vlees was uitstekend! De wijze van verpakken en verzenden is ook geweldig! Onze gasten en wij hebben genoten!

Verrassend lekker

Goed verpakt. vlees en prijs kwaliteit prima. We hadden o.a. Een reusachtige ham, de topper van de avond voor jong en oud. Vertel het graag verder aan vrienden.

Mooi vlees en netjes geleverd!

Om eens te proberen laatst kangoeroe vlees besteld. Het kwam binnen in een goede verpakking en zag er uitstekend uit! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Zeer goed vlees en snelle levering

Al eerder wat besteld altijd goede kwaliteit.

Fantastisch vlees voor een super prijs

Goede snelle levering met mooie stukken vlees. Prijs/kwaliteit is zeer goed!

Erg goed vlees en goed gekoeld geleverd!!

Makkelijk te bestellen uit ruime keus en goed ontvangen. Hebben genoten van het heerlijke vlees..

Uitstekende service en kwaliteiti!

Zeer goede Service ! denken mee, kreeg een persoonlijk telefoontje ivm levering !! Top !

Goede duidelijke site ! dachten mee toen een artikel niet op voorraad was. top !

top vlees, goed verpakt, ga zo door!

uitstekend geholpen

Helemaal prima

Prima! Top vlees. Alleen niet per 2 verpakt als gevraagd maar dit was uiteindelijk geen probleem. Snel en koel geleverd

Perfect vlees/kip en altijd bereikbaar voor advies! Top!

Al een paar jaar bestel ik alleen nog maar vlees etc. van Meerdanvlees.nl En nooit teleurgesteld. Goede adviezen. Helpen je altijd weer een goede keuze te maken. Én altijd wordt er op de afgesproken tijd bezorgd, en komt het vers binnen.

Kwaliteit,levering en de verpakking is een 10 waard

Mooie en duidelijke webside

Zeer goede kwaliteit vlees en verpakking

De bestelling was zeer gemakkelijk. De site werkt erg prettig. De keuze is heel erg uitgebreid en als je dan eindelijk gaat BBQen ... Zo heerlijk allemaal. Iedereen heeft er super van genoten. Zeer gemakkelijk en goed vlees om te BBQen. Zeker voor herhaling vatbaar. We doen het niet vaak, maar als we t dan doen, doen we t goed. En dat kan met meerdanvlees.

super

Fijn bedrijf

De producten waren van goede kwaliteit en goed koel aangeleverd, inclusief een informatieflyer over het invriezen van het vlees. Alleen weet ik niet of de koelelementen teruggestuurd moeten worden.

Meer dan verwacht!

Heerlijk vlees van topkwaliteit en goede prijzen! Bezorging zoals afgesproken en zeer goed gekoeld verpakt!

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje