Weer een tien! Dank u wel!
Hartelijk dank voor uw beoordeling! U waardeert in uw beoordeling onze kwaliteit met een “7". Dat is aanzienlijk minder dan we gewend zijn. Zou u ons kunnen vertellen waar het aan schortte en wat we beter kunnen doen?
Pluspunten
Kwaliteit van het bestelde vlees zoals de dikke ribs, waren uitstekend.
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Dank voor uw beoordeling. Volgens ons gaat er hier iets mis - wij scoren op alle punten de maximum waardering en toch komt u op een totaaloordeel dat stukken lager is. We hebben u een e-mail gestuurd om te kijken hoe we dit recht kunnen trekken.
Pluspunten
Duidelijke site, makkelijke bestelling, snelle levering en uiteraard goede kwaliteit van het vlees.
VerbeterpuntenOp dit moment géén
weer een tien! Dankuwel!
Pluspunten
Je kunt het makkelijk op hun site bestellen,en het is ook goed vlees en het staat ook klaar als je het zelf ophaalt en netjes verpakt in een koeldoos
Weer een tien! Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Dank u wel voor uw hoge waardering!
Pluspunten
Zeer goede verzorging van het product tijdens de levering
Hartelijk dank! Fijn om te horen dat de moeite die we doen ook wordt opgemerkt!
Dank u voor uw hoge beoordeling!
Pluspunten
Goed verpakt, snelle levering, uitstekende kwaliteit vlees.
Mede namens PostNL - hartelijk dank!
Dank u wel!
Pluspunten
prima kwaliteit en goede prijs, netjes verpakt ,erg blij mee.
Heel hartelijk dank! Weer de maximum score!
Pluspunten
Ondanks een fout van mijn zijde, heeft het team van Meerdanvlees gezorgd dat alles in orde kwam. Hierdoor had mijn familie en ik een perfect stuk vlees.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten, ga zo door !!
Ach, foutjes maken we allemaal wel eens, toch? We helpen graag en we zien ook dat onze klanten er begrip voor hebben wanneer heel sporadisch ook eens bij ons iets niet helemaal goed gaat. We zijn tenslotte allemaal mensen. Blij dat het gesmaakt heeft!
Pluspunten
goeie kwaliteit.
Verbeterpuntenkoel blijf verpakking, de laatste keer een dag te laat. was alles kantje boord. De keer daarvoor, was het goed verpakt, en op tijd. Maar de keer daarvoor ook kantje boord. Daarom een tijdje niks bij jullie besteld. Maar wel bij beef en steak. Altijd goed koel.Maar hebben niet zoveel producten! vrdl. grt. Irene Dekkers.
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw uitvoerige toelichting. Zoals u kunt zien in onze algemene voorwaarden kunt u te allen tijde beroep doen op onze "niet goed? Geld terug"-regeling. Als iets niet goed is of als de temperatuur niet klopt dan horen we dat graag van u en nemen we direct actie om een passende oplossing te vinden. Graag volgende keer dus gewoon aan de bel trekken!
Pluspunten
alleen maar ,vlees is super lekker!!
Verbeterpunten??
Weer een tien! Dank!
Weer een tien!! Dank u!
Dankuwel voor uw hoge beoordeling!
geen
Weer een tien! Dank u wel!
Dan u wel voor uw waardering!
Dank u!
Pluspunten
Ga zo door!
VerbeterpuntenNee, houden zo!
Weer een tien! Dank u!!
Pluspunten
Service, meedenken, kwaliteit
Dank u wel! Meedenken, daar zijn we gek op. Al zitten we dan soms wel een beetje te watertanden, want als je je klant adviseert over zulke lekkere producten krijg je zelf ook trek:)
Pluspunten
helemaal geweldig snelle levering en perfecte kwaliteit en perfecte verpakking van de bestelling
Super! DANKUWEL!
Pluspunten
Perfect is het gegaan.
Dank u wel voor uw hoge waardering!
Pluspunten
zie bovenstaand
VerbeterpuntenGeen
En weer een tien! Ontzettend bedankt!!
Pluspunten
Goed is goed.
VerbeterpuntenNiet.
En nog eentje! Dankuwel!
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje