Heel hartelijk dank!
Dank u wel!
Pluspunten
Niks veranderen
Weer een tien! Dank voor uw advies "niks veranderen", dat doet echt deugd. Wel moeten we u op dit punt teleurstellen. Er gaat in 2019 van alles veranderen! We zijn onze webwinkel aan het herinrichten. Het assortiment wordt breder, de webshop wordt makkelijker, enfin - alles wordt NOG mooier!
Pluspunten
Mooie heerlijke producten. Bijbehorende Recepten Uitleg van de producten
Verbeterpuntenwat meer kleine hulpjes zoals een oestermes etc
Dank u wel voor deze hoge beoordeling en wat fantastisch dat u met ons meedenkt. Wij zijn bezig onze nieuwe website te bouwen. We hopen in september de trotse ouders te zijn van een compleet nieuw ingerichte webwinkel. Een van de grote veranderingen zal zijn dat we meer producten van andere leveranciers kunnen aanbieden. U bestelt ze, wij halen ze op en versturen ze samen met onze producten naar u. Keukenbenodigdheden? Waarom ook niet? Als we een goede leverancier kunnen vinden, graag! Dus...hou ons in de gaten!:)
Pluspunten
Ik kan geen negatieve punten ontdekken
VerbeterpuntenGa zo door
Dank u wel voor uw hoge beoordeling!
geen tips het is goed
Dank u wel!
zou nog mooier zijn als de verpakking met koel elementen. Retour gestuurd konden worden
Dank u wel voor uw beoordeling! De koelelementen kunnen retour hoor. Lees de hier instructie: https://www.meerdanvlees.nl/filestream/stream/4897/Koelelementen_retour.pdf
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenVleesschotels aanbieden, niet alleen voor kerst.
Dank u wel voor uw hoge beoordeling! Vleesschalen staan gewoon online hoor! Surf naar: https://www.meerdanvlees.nl/shop/meer/kookgemak-partyservice/pakketten-geschenken
Pluspunten
Mijn spareribs werden snel en vakkundig opgestuurd. Uitstekende services!!
VerbeterpuntenGeen! Ga zo door!
Hartelijk dank voor uw beoordeling. U had de spareribs “DIK” besteld. Deze worden dik uitgesneden, "met de ketting er nog aan" zoals dat in vaktermen heet. We hebben in overleg met u nu de dunne variant naar u opgestuurd. We zijn benieuwd naar uw reactie!
Dank u wel!
Pluspunten
Is duidelijk na invulling. Kwaliteit, levering en afspraken nakomen echt 100%.
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Weer een tien! Dank u wel voor uw hoge waardering!
Weer een tien! Hartelijk dank!
Weer een tien! Dank u wel!
Dank u wel voor deze hoge beoordeling!
Dank u wel voor uw beoordeling!
Yes! Weer een tien! Dank u!
N.V,T
Dank u wel voor uw hoge beoordeling!
Pluspunten
Bij de bezorging ging het niet helemaal goed. Meerdanvlees heeft alles gedaan om de zending toch afgeleverd te krijgen. Mocht dat niet gelukt zijn, dan stonden zij toch garant voor de kwaliteit van het vlees.
VerbeterpuntenHet zou geweldig zijn als er een advies voor de bereiding op de verpakking vermeld wordt zoals bereidingstijd en temperatuuradvies!
Dank u wel voor uw uitvoerige feedback. Inderdaad, als we kunnen doen we er echt alles aan om een bestelling goed te laten verlopen. Wat betreft de bereiding: op onze productpagina's (in de productomschrijving en onder RECEPTEN) staan veel tips. Daar kunnen we wat meer kwijt dan op een etiket. Temperatuuradviezen kunt u ook downloaden, en wel van deze pagina: https://www.meerdanvlees.nl/page/20/kerntemperaturen Altijd handig om bij de hand te hebben!
Dank u wel voor uw hoge waardering!
Pluspunten
Hebben speciaal voor een kleine wijziging in een bestelling veel moeite gestoken. Daarbij geweldig geholpen
Dank u wel! We blijven onze service verbeteren. Een tien is een prachtige pluim op ons werk. Hartstikke bedankt!
Pluspunten
Ruime keuze en erg lekker allemaal. Ze hebben een 150kW snellader voor de deur, handig voor mensen met een elektrische auto. Tijdens het laden kan je een kop koffie halen bij het afhaalpunt, helemaal super.
Verbeterpuntengeen, alles prima.
Dank u wel! Weer een tien!
Pluspunten
Zeer goede service!
Dank u wel!
Pluspunten
o zo lekker vlees,super kwaliteit maar ook goede service!
Verbeterpuntengewoon lekker doorgaan zo!
We gaan door en we worden nog beter! Weer een tien! Dank u!
Weer een tien! Dank u wel!
Dank u voor uw beoordeling!
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje