Pluspunten
bestelling verliep snel, duidelijk en werd geleverd op de over een gekomen datum. Kwaliteit van de kalkoen was erg goed. Dit is de 2e keer dat ik een kalkoen besteld heb en dit gaat zeker niet de laatste worden
Dank u wel! Hintje....we hebben veel meer dan alleen kalkoen!:) Misschien een idee om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief? Allemaal leuke aanbiedingen, elke week!
Pluspunten
Het vlees was erg goed verpakt en nog heel koel.
VerbeterpuntenWaar kunnen we de mooie box en vrieselementen kwijt? Het is jammer om dit niet her te gebruiken.
Dank voor uw hoge beoordeling. De verpakking we niet hergebruiken. U kunt hem in de oranje ton doen. Tempex bestaat voor 98% uit lucht. De koelelementen mogen we wel weer inzetten. U kunt ze aan ons retourneren. Op onze site kunt u daar meer over lezen. Volg daarvoor deze link: https://www.meerdanvlees.nl/filestream/stream/4897/Koelelementen_retour.pdf
Pluspunten
Heerlijk vlees Goed bezorgd Zeer tevreden
Goed spul Beste service Eerlijk verhaal :)
Pluspunten
Leveren snel en kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Dank u wel!
Pluspunten
Snelle levering en alles kwam mooi koud aan.
VerbeterpuntenGeen
Weer een tien! Dank u!
Dank u wel voor dit prachtige cijfer!
Dank u wel!
En weer een tien! Dank u wel!
Pluspunten
Kiezen van een bezorg moment
Dank u wel! In 2019 wordt de bezorging nog gemakkelijker. We kunnen niet wachten om het nieuwe systeem uit te rollen!
Pluspunten
van bestelling tot levering perfect. Verpakkingen koelelementen, geweldig
Verbeterpuntenik zou het niet weten
Hartelijk dank voor uw superwaardering!
Pluspunten
Recepten online, duidelijke levering, zeer goed verpakt
VerbeterpuntenAanbod vergroten,
Dank u wel voor uw beoordeling. Als u ons even mailt ([email protected]) met de producten die u graag op de site zou willen zien, gaan wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.
Dank u wel!
Pluspunten
Het rundvlees verdient een 10 maar ik blijf worstelen met de hoeveelheid water in de kipfilet. Het kan aan mij liggen maar ik worstel al een aantal jaren om dat krokant en bruingebakken op mijn bord te krijgen. Heldere website, levert altijd op de afgesproken dag en in perfecte verpakking. En binnen één dag reactie op mijn vraag. Kijk uit naar de maïskip!
VerbeterpuntenEerder een vraag: hoe krijg ik de kipfilet terug die ik van vroeger ken?
Dank u wel voor uw reactie! Heeft u weleens geprobeerd geen vet te gebruiken? Alleen een gloeiend hete goede bakpan? Dat doet wonderen. Kip moet hoog gebakken worden, meteen dichtschroeien en dan mag de vlam lager. We kunne u geen ongelijk geven: kip is door de jaren heen inderdaad veranderd: de consument zoekt naar blanker vlees, makkelijker te bereiden, langer mals te houden. Wij gaan onze productlijn vanaf de herfst 2019 langzaam uitbreiden. Zodra onze nieuwe site live gaat kunnen we zgn. bestelartikelen gaan aanbieden, producten die we niet op voorraad houden maar wel kunnen bestellen en na ontvangst leveren. Denk aan maiskip, poule de Bresse, alles komt dan opeens in het vizier.
Dank u wel voor uw hoge beoordeling!
VerbeterpuntenGeen
Weer een tien! Dank u wel!
Pluspunten
Goede kwaliteit, goede prijs en mooi verpakt.
VerbeterpuntenAls niet zakelijke klant voel je je niet welkom in het bedrijf. Je bent maar een 'kleine' klant. Als. Als leveren aan niet zakelijke klanten geen prioriteit heeft doe het dan niet.
Geachte klant, We hebben contact met u gehad en het is gebleken dat u niet met de juiste aandacht bent bejegend bij het afhalen van uw bestelling. Excuses daarvoor, dat had absoluut niet mogen gebeuren! We hebben de betrokken personen hierop aangesproken en beloven u dat we alles op alles zetten om dit te voorkomen!
Pluspunten
Kwalitatief goed en betaalbaar vlees.
Dank u wel!
Pluspunten
prima vlees van hoge kwaliteit
VerbeterpuntenGeen rekening achteraf sturen voor tien markers ,. die er eerst niet bij waren en er nadien bijgedaan zijn . Kost waarschijnlijk meer van versturen en administratie dan wat de markers kosten.
Weer een tien! Dank u wel! We hebben de rollademarkers niet online in de webwinkel. Als u ze graag op de site wil hebben als bestelartikel horen we het graag!
Geachte klant [naam weggelaten], Dank u wel voor uw beoordeling. Wij krijgen een 5 van u voor levertijd. Dat zijn we niet gewend en daarom maken we ons zorgen. Kunt u ons vertellen waarom u dit punt zo laag beoordeelt? Daar kunnen we van leren. We hebben u hierover inmiddels ook een e-mail gestuurd.
Pluspunten
Vlees is snel en perfect afgeleverd
Weer een tien!! Dank u wel!!
Pluspunten
Uitmuntende kwaliteit
Nog een tien! Dank u wel!
Dank u wel voor uw hoge beoordeling!
Dank u wel voor uw waardering!
Weer een tien! Dank u!
Hartelijk dank voor uw hoge waardering!
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje