Op website duidelijker aangeven wat de tijden zijn waarop bestellingen opgehaald kunnen worden!
Dank u wel voor uw beoordeling. Dank ook voor uw suggestie. 2019 wordt een druk jaar. We zijn vroeg begonnen en zijn druk in de weer met een reorganisatie om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn: een 24/7 klantenservice, een betere website, beter en duurzamer transport, duurzamere verpakking, betere voorwaarden. Bezorgopties worden ook onder de loep genomen: helmaal zeker is het nog niet, maar de optie AFHALEN komt daarbij waarschijnlijk wel te vervallen. Meer hierover in de loop van 2019!
Pluspunten
Erg goed vlees, mooie prijs/kwaliteit verhouding. Goed verpakt en temperatuur van het vlees was zoals het hoort. De recepten etc zijn ook leuk
VerbeterpuntenLevertijd was langer dan verwacht bij bestelling. Mail gestuurd of deze levertijd daadwerkelijk gehaald zou worden, geen reactie gehad. Uiteindelijk wel netjes geleverd conform de eerder genoemde datum
Dank u wel voor uw commentaar! We hebben uw mail niet kunnen beantwoorden omdat deze door u verstuurd is op 31 december om 14.59 's middags. De meeste mensen waren toen al naar huis en de customer service was al gesloten. We hebben er wel van geleerd: we hebben inmiddels onze e-mailsystemen doorgekoppeld naar mobiele systemen dus in de toekomst zal dit niet meer voorkomen. Gelukkig was uw bestelling WEL op tijd - dat is het voornaamste! We zijn nu 24/7 bereikbaar via e-mail en Facebook Messenger. Graag tot een volgende bestelling!
Pluspunten
SUPER lekker vlees en andere producten,keurig en koel verpakt, alleen maar positieve punten...
Verbeterpuntenzou het niet weten...
Dank u wel voor uw beoordeling! WEER EEN TIEN!!
Pluspunten
Altijd zeer tevreden met kwaliteit, hoeveelheden en levertijden.
Dank u wel voor uw beoordeling!
Weer een tien! Hoera! Dank u wel voor uw beoordeling!
Pluspunten
KWALITEIT STUK VLEES MET EEN MAKKELIJK TOEGANGELIJKE SITE, SNELLE LEVERING, LEVERING VOLGENS GEMAAKTE AFSPRAKEN !! TOP !!!
VerbeterpuntenMISSCHIEN DE LOGICA IN DE BESTELSITE WAT VEREENVOUDIGEN DOOR MIDDEL VAN ZOEKTERMEN
Weer een tien! Dank u wel voor uw beoordeling! En dank ook voor uw opmerkingen. We zijn de hele site aan het herschrijven. September 2019 hopen we live te gaan in een vernieuwd jasje!
Pluspunten
alleen maar complimenten
Weer een tien! Dank u wel voor uw beoordeling!
Pluspunten
Goede kwaliteit en snel geleverd in degelijke verpakking.
VerbeterpuntenIk had gevraagd om alleen mergpijpen en geen losse stukken dat is niet helemaal gelukt. Dit had ik vermeld in opmerkingen.
Dank u wel voor uw beoordeling! Jammer dat we u niet helmaal hebben kunnen helpen. U had kalfsboten besteld. Die hebben we ook afgestuurd. Mergpijpen is bij ons een ander product. Die hebben we dit jaar nog niet in het assortiment gehad. Jammer dat we uw opmerking over het hoofd hebben gezien.
Dank u wel voor uw beoordeling!
Pluspunten
Eenvoudig bestellen, goede kwaliteit vlees en vriendelijk personeel. Wat ook erg fijn is dat je je bestelling af kan halen.
VerbeterpuntenGooi er af en toe eens een bijzondere aanbieding doorheen :)
Dank u wel voor uw beoordeling! Wij hebben wekelijkse aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en kom langs op onze aanbiedingenpagina: https://www.meerdanvlees.nl/informatie/60/deze-week-in-de-aanbieding
Dank u wel voor uw beoordeling!
Pluspunten
goede levering, producten waren goed
Verbeterpunteniets beter aangeven dat het bevroren binnen komt??
Dank u wel voor uw beoordeling! In onze webwinkel staat precies hoe uw vlees arriveert. U kunt de informatie vinden op deze pagina: https://www.meerdanvlees.nl/faqs
Pluspunten
al meer dan een half jaar constante kwaliteit, heerlijk vlees snelle levering die keurig verzorgt is
Dank u wel voor uw beoordeling!
Weer een tien! Dank u wel voor uw beoordeling!
Dank u wel voor uw beoordeling!
Pluspunten
Super lekker vlees ,!,,,,,,,
VerbeterpuntenAssortiment glutenvrij breder ,
Dank u voor uw beoordeling! Superlekker vlees maar toch een 5-je? Doen we toch iets niet goed... We hebben u een e-mail gestuurd om te vragen wat. Glutenvrij hebben we! 99% van ons assortiment is glutenvrij, namelijk alle rauwe, niet gemarineerde producten.
Pluspunten
Super. Netjes verpakt en goed gekoeld. Heerlijk stuk vlees chateaubriand.
Pluspunten
Beloven wat ze zeggen, keurig op tijd geleverd, goed verpakt en heerlijk vlees.
Weer een tien!! Dank u wel voor uw beoordeling, ook namen onze leverpartner PostNL.
Pluspunten
Goede zorg. Zelfs na de bestelling informeren ze je over de verzending. Heel tevreden
En weer een tien! Dank u wel voor uw beoordeling!
Dank u wel voor uw hoge beoordeling!
Pluspunten
alles is goed ga zo door
Verbeterpuntenniks
We gaan ons stinkende best doen! Dank u wel voor uw beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering, hoef verpakt
Dank u wel voor uw beoordeling!
Pluspunten
perfect geleverd
Verbeterpunten--
Dank u wel voor uw hoge beoordeling!
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje