Pluspunten
Vers vlees, snel geleverd, gebruik vlees goed gekruid
VerbeterpuntenNVT
Yes! Weer een tien! Dank u wel voor uw beoordeling!
En weer het maximum haalbare! Dank u wel voor uw beoordeling!
Dank u wel voor uw beoordeling!
Weer een tien! Dank u!
Pluspunten
Het was heerlijk. Uitstekende stamppot
Weer een tien! Dank u!
Dank u wel!
Minder die recensie opdringen via de mail!!
Dank voor uw feedback! Ik snap dat niet iedereen het leuk vindt om achterna gezeten te worden voor recensies. Voor ons en andere klanten die nog moeten beslissen zijn ze natuurlijk wel heel belangrijk. U kunt in de melding die u ontvangt van Kiyoh zelf aanvinken dat u niet verder wilt worden lastiggevallen. Helaas kunnen wij dat niet zelf, anders hadden wij u er graag mee geholpen. Excuses voor het ongemak!
Pluspunten
eerste maal was super 2de maal verkeerd geleverd
Verbeterpuntenstickers correct kleven
Uw klacht is inderdaad bij ons bekend en we hebben u uw geld teruggestort? Uw bestelling was verkeerd geadresseerd en is op een volledig ander adres bezorgd. Heel vervelend wat u is overkomen. Jammer ook dat wij op zo korte tijd niets anders voor u konden doen dan het geld storneren. We snappen uw teleurstelling. In de drukste tijd van het jaar, zo juist voor Kerst, is het systeem hier en daar nog steeds wat kwetsbaar. We zijn bezig onze procedures aan te scherpen. Dank voor uw feedback!
Pluspunten
Zeer correct behandeld en een goede levering van het product
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Mooie producten. Goed verpakt en correcte levering Super bedankt!
Graag gedaan! Dank u wel voor uw waardering!
Dank u wel voor uw recensie!
Joehoe! Weer een tien! Dank u!
Pluspunten
Heerlijk stukje vlees, voor een goede prijs
VerbeterpuntenDaar bestel ik te weinig voor. Het enigste wat ik kan bedenken, bij besteding boven bep bedrag geen verzendkosten. Mooie acties op bep vlees soorten
Weer een tien! Dank wel! De verzendkosten, daar gaan we in 2019 mee aan de slag. We komen eind van het jaar met nieuws, als ons "plannetje" lukt:)
Pluspunten
Gewoon hele goede kwaliteit en betrouwbaar
VerbeterpuntenWat meer wild ook buiten de feestdagen om
Weer een tien! Dank u ! Over uw advies: wild staat bij ons gedurende het gehele seizoen aan. Alles dat rond de Kerst verkrijgbaar is kunt u ook op andere tijden bestellen. Kijkt u maar op https://www.meerdanvlees.nl/shop/vlees/wild-exotica
Pluspunten
Het was super geleverd met al die koelelementen!
Dank u wel!
Weer een tien! Dank u wel!
Bij de ossenhaas biefstuk van de slager krijg ik altijd per bief een klein cupje kruidenboter. Misschien een idee om dat erbij te doen?
Dank u wel voor de tip!
Dank u wel voor uw hoge waardering!
Pluspunten
Perfecte kwaliteit! Nu weet ik ook dat het van Bolscher is, en daarom besteld heb.
VerbeterpuntenGeen idee, gewoon doorgaan!
Weer een tien! Dank u wel!
Dank u wel voor uw hoge waardering!
Pluspunten
Top Black Angus sukade gehad voor de kerst!!
Lekker hè:) Dank u wel!!
Pluspunten
Kort voor de kerstdagen nog een bestelling gedaan, dit was nog keurig op tijd binnen. Het vlees en de vis waren van goede kwaliteit.
Dank voor uw waardering. PostNL heeft 99% van al onze bestellingen op tijd kunnen leveren, ondanks de enorme kerstdrukte. Een record en een overwinning.
Pluspunten
!00 % tevreden over alles.
Nee hoor! 90%:) Maar daar zijn we zeker ook heel erg blij mee!! Dank u wel voor uw beoordeling!
YES! Weer een tien! Dank u!
Pluspunten
Wij hebben met de kerstperiode wat varkensbovenbenen en spareribs besteld. Dit was van uitmuntende kwaliteit vlees. Netjes verpakt en verzonden. Wij waren zo tevreden dat we direct weer een bestelling hebben gedaan. Top bedrijf!
Dank u wel ! Weer een tien! En nu volhouden hè? We zijn het hele jaar open, 24/7! :)
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje