Lekker vlees voor een betaalbare prijs

Wij hebben vlees besteld voor het gourmetten met de kerstdagen, het was ruim voldoende. Top!

Goed verzorgd en goed produkt

Mijn bestelling werd keurig op de aangegeven tijd en dag gebracht. De verpakking was perfect verzorgd! De haas die ik besteld had, was ook van goede kwaliteit. Kortom een zeer tevreden klant

Keurige levering en het vlees ziet er heel goed uit

TOP!!

Voor de kerst nergens runderrollade te krijgen. Dan maar op de gok online ergens bestellen. Wij hebben zitten smullen! De runderrollade van Harry's Farm was echt heerlijk. En nog wel het belangrijkste dat de koeien een goed leven hebben gehad. Ook super snel bezorgd ondanks we vlak voor kerst besteld hadden.

Heerlijk vlees, prima bezorgd

De verzending en bezorging perfect verlopen. Carpaccio en ribeye waren botermals en perfect perstuk verpakt.

vlees was helemaal top

ik heb vlees besteld was heel goed verpakt en is zeker een aanrader voor iedereen

Een aanrader!

Levering precies op tijd en kwaliteit FANTASTISCH.

Prima geregeld

Bestellen en betalen ging snel, ophalen op de afgesproken tijd. Ik wist echter niet dat ik een diepgevroren kalkoen zou krijgen (ik heb het tenminste niet gelezen). Dit gaf enig hoofdbreken over hoe deze te ontdooien. Misschien goed om te vermelden op de website. Verder prima kalkoen!

Het was perfect

Lekker osso buco Milanese gemaakt Perfect vlees de familie vond het een Toppertje

dik in orde, zou het zo weer doen

ten einde raad poussins besteld voor de kerst, kon ik nergens krijgen bij de winkels in de regio. Keurig bezorgd, 1 poussin was nog bevroren genoeg om in de vriezer te gaan. De andere in de koelkast gezet en twee dagen na bezorging bereid en gegeten. Niks mis mee!

Prima geregelt allemaal

Goed vers vlees, alles volgens afspraak, verpakking top, goed op de hoogte gehouden zonder poespas.

Altijd goed vlees, op tijd bezorgd

Veel keus in vlees, salades en vis. Op tijd bezorgd, goed vlees, geen sausje nodig

Ik hat mij vegist in de datum . Maar kreeg een mail dat de datum na de kerst was. Ik kon de bestelling zo laten of verwiederen sueper goed.

Zeer goede en snelle levering

Prima service vlees is vers en gekoeld alleen jammer dat er geen bereidingswijze op de verpakking staat ik ben namelijk niet zo’n hele goede kok maar het vlees smaakt heerlijk

Op vele manieren: Wat gaat dat lekker !

Alles naar wens ontvangen. Nog niet alles verwerkt , maar het eerste deel smaakte geweldig

Super goed verpakt en schitterend gevogelte!

Zending op tijd, keurig netjes verpakt en zeer goede kwaliteit!

Superservice vlot en voordelig

We gaan de biefstukken met Kerst opsmikkelen...

Klasse

Zoo vlak voor de feestdagen besteld en snel geleverd in een gekoelde box. Prima verzorgd

Duidelijke communicatie.

Vlees was uitstekend verpakt en kwam koel aan. Wij zijn zeer tevreden. Mooie filet.

Mmmmm

Aflevering bestelling prima maar als ik kerstham bestel en deze geeft aan: consumeren tot 24 december..... mm mm dan hebben ze iets niet goed begrepen kerstham???

Mooie kwaliteit

Het vlees was erg lekker en zeer mals ,dus een aanrader voor iedereen die net als ik in eerste instantie er sceptisch tegenover stond . En het team staat meteen met raad en daad voor je klaar .

Netjes aangeleverd

Netjes aangeleverd..inclusief koelelementen. Het enige nadeel is dat er 5 van de 7 beenhammetjes maar net 150 gram zijn ipv 180 gram.

Je krijgt wat je denkt te krijgen, goede kwaliteit en Service ice

Het bestellen gaat simpel en je de service is groots. Op de dag dat je wilt krijgen komt het binnen en kan zo de koelkast is. Top.

Wat een service

Op afgesproken datum bezorgd, supergedelegeerden verpakt, nu nog benieuwd naar de smaak. Dat zullen we met kerst weten. Kijk er naar uit

Wederom tevreden

Heb al een aantal keer eerder besteld. Veel keus, goede en duidelijke levering voor een betaalbare prijs. Kwaliteit is zeker goed.

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje