Pluspunten

Wij wonen al jaren in de Polder maar zijn rasechte Tukkers ... Het vlees is hier gewoon anders ... en wat we ook bestellen het is altijd klasse ... heerlijk ... en op een professionele manier verzonden ...

NVT

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Voor de derde keer op rij met kerst mijn kalkoen bij jullie besteld. En weer ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van het product en jullie duidelijke service. Bedankt !

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super snel geleverd in de drukke kerstperiode. Perfect verpakt, vacuüm met meerdere koelelementen in een grote doos van piepschuim. Ik zal vaker bestellen!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zoals iedere keer weer perfect verzorgd.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Geweldige kwaliteit vlees

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alléén maar zo door blijven gaan. Er is maar één van toepassing en dat is F A N T A S T I S C H!!!!!

Er zijn geen verbeterpunten.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

top service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerste keer bestellen was toch even een gok. Bedrijf heeft prima geleverd, mooi stuk vlees, goed gekoeld verpakt en op de afgesproken tijd geleverd. Na mijn opmerking over het advies mbt de bereidingstijd heeft MeerdanVlees contact opgenomen om dit verder te bespreken. Top! Goede nazorg waar we allebei van kunnen leren.

Advies over de oventijd van de bestelde entrecote kan beter. Advies voor een 2 kilo stuk was 3,5 uur. Na 1,5 uur op 100 graden was de kerntemperatuur bereikt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geld is retour gestort

Andere bezorger inschakelen En andere toon voor communicatie graag! Ik heb via mail contact gehad met ene van der Horst, deze had een nare toon in zijn of haar emails en veel onzin waar ik als klant niets mee te maken heb. Slechte klantenservice op moment van klachten. Stuk uit mail : n mijn e-mail stel ik dat het jammer is dat u er niet was (een bijkomstigheid die uw situatie geen goed heeft gedaan) en dat het jammer was dat het product niet bij de buren is afgegeven (een bijkomstigheid die wijst op gedrag dat niet volgens de afspraken die wij dachten te hebben met PostNL is verlopen). Uit de gedragingen van PostNL moeten wij opmaken dat zij zich niet houden aan de afspraken zodra het druk wordt. U bent de enige niet met dit probleem - ik heb een hele hoop klanten die klagen - Wij hebben maandenlang op onze site, op social media en met flyers gewaarschuwd voor de gevolgen van “krap bestellen”, zeker met een zondag er tussen. We hebben erop gewezen dat PostNL het druk zou krijgen. We hebben erop gewezen dat onze producten best een dagje langer bij u in de koelkast kunnen liggen. We hebben hier herhaaldelijk op gehamerd. In de bijlage een voorbeeld van de tientallen uitingen die wij de wereld ingestuurd hebben En toch hebben een heleboel klanten gemeend dat het allemaal wel goed zou komen. In 99% van de gevallen is dat een goede beslissing gebleken. In een enkel geval helaas niet. Het is zondag. onze productie is gesloten. Ik kan uw probleem dat uw vlees niet is aa

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Afspraken keurig nagekomen Snelle reactie op een vraag van mij over bewaren van het product.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Gewoon goed vlees

?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vlees lag niet, zoals wel besteld ingevroren klaar. Was ook nog niet klaar om mee te nemen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima levering!!

Info over vlees mached niet met geleverd product. Wij ontvangen gekruide kiprollade; daar was ik mij niet vooraf van bewust.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

perfect vlees, precei zo als afgesproken, net verpakt>

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering, duidelijkheid over de levering, goed product

Het was uiteindelijk nog wel lastig om te vinden hoe de kalkoen bereid moest worden. Beschrijving was niet helemaal duidelijk, maat uiteindelijk wel gelukt.

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje