Dank u wel voor uw beoordeling!
Dank u wel voor uw hoge beoordeling!
Pluspunten
Erg goede kwaliteit. Een aanrader voor vlees!
Dank u wel! We zien u graag terug in onze webwinkel!
Pluspunten
De gevulde kalkoen was heerlijk en op de website duidelijke info over het hoe te bereiden. Verder reageerden ze snel op mijn vraag die ik had. Mijn 1e kerstdag was zeer geslaagd mede door de kalkoen. De kalkoen was ook perfect ingepakt toen deze werd afgeleverd.
VerbeterpuntenEigenlijk niets, alleen dat het afleveren van producten door misschien hunzelf of anders dan post.nl gedaan moet worden, want dat heeft bij mij de stress gegeven, omdat ze zich niet hielden aan levertijden. Snap de drukte, maar toch.
Hartelijk dank voor uw uitvoerige feedback. Het uitleveren op de allerdrukste dagen van het jaar blijft een enorme uitdaging voor alle webwinkels. Dit jaar zat er ook nog eens een weekeinde in de weg, dat het geheel nog eens extra moeilijk maakte. Ook dit jaar hebben wij alle bestellingen weer 100% op tijd aangeleverd aan de transporteur. PostNL heeft hier en daar inderdaad steken laten vallen maar al met al moeten we zeggen dat ze een fantastische job hebben geklaard. Van de BERGEN bestellingen die wij hebben verstuurd zijn er slechts een paar uiteindelijk echt te laat aangekomen. Die hebben we inmiddels vergoed. Zo zijn we dan ook wel weer:)
Pluspunten
Werd op de hoogte gesteld van foute communicatie mbt verzending post nl ivm eerder aanbieden door kerstdrukte. Heel netjes en slim!
We zijn heel blij met deze feedback. Het was even improviseren toen, op de allerdrukste dag, het systeem met deze onverwachte "grap" kwam. We hebben het met kunst- en vliegwerk opgelost en zijn heel blij dat dit wordt gewaardeerd!
En weer een tien! Dank u !
Pluspunten
Alles is gelopen zoals gehoopt, vlees was lekker! Top
Dank u wel!
Pluspunten
goed vlees over het algemeen
Geachte klant. Wij krijgen van u een rating voor kwaliteit die wij, gebaseerd op onze ervaring, aan de lage kant vinden. Toch zien we nergens in onze systemen een klacht van u. Zou u ons misschien kunnen vertellen waar het volgens u aan schortte? Dan gaan wij op zoek naar een passende oplossing! [email protected]
Pluspunten
donders goed vlees
Mooi he'?:) Dank u wel!
Pluspunten
ik zou een ander deze bedrijf ook aan raden .
Verbeterpuntenben een tevreden terug kerende klant.
Mogen we u klonen?:) Dank u wel voor uw trouw en uw goede beoordeling!
Dank u wel!
Pluspunten
Prima levering en goede kwaliteit van het vlees. Conform verwachting.
Dank u wel voor uw hoge beoordeling!
Pluspunten
In alle opzichten uitmuntend.
Nou, en weer een tien. Daar staan we nou elke dag zo vroeg voor op! Dank u wel!
Weer een tien! Dank u!
Hartelijk dank voor uw hoge beoordeling!
Pluspunten
Keurig gedaan qua bestelling en levering
Verbeterpuntentotaal geen hazepeper maar een soort hache, best lekker maar teleurstelling was groot bij de jarige job die speciaal hazenpeper had gewenst.dot is geen hazenpeper naam aaard
Geachte klant, We hebben inmiddels contact met u gehad. U vond onze kant-en-klare hazenpeper onder de maat. In de correspondentie vertelde u dat u uit een dynastie van jagers komt. Bovendien was u verbaasd over de samenstelling van deze hazenpeper. We hebben u inmiddels laten zien dat de ingrediënten van onze producten altijd op de productpagina op te zoeken zijn. Onze kant-en-klare hazenpeper is gemaakt door een van Nederlands grootste horecapoeliers en voldoet aan de strenge eisen van horecabedrijven. We zijn het met u eens, dat een huisgemaakte peper het altijd zal winnen van een kant-en-klare. Vandaar dat er op onze site een link staat naar een recept voor huisgemaakte hazenpeper. Ons advies aan een jagersfamilie zou altijd zijn geweest deze laatste route te bewandelen voor optimaal resultaat!
houdbaarheid datum
Geachte klant, Sommige van onze producten zijn beperkt houdbaar. Vis, kip, gehakt, varkensvlees met bot bijvoorbeeld zijn vrij kort houdbaar. Rundvlees en gepekelde vleeswaren veel langer. Onze producten zijn een dag (in drukke tijden 2) gekoeld onderweg, daar kunnen we niet omheen. De THT-datum (tenminste houdbaar tot) geeft niet aan wanneer iets bedorven is of niet meer kan worden gegeten. Het geeft aan dat het product IN IEDER GEVAL tot die datum houdbaar is. Dat is toch iets anders. Wel is het zo dat wij voor de wet producten moeten aanleveren bij u binnen de THT. Indien dat niet is gebeurd heeft u recht op teruggave. Wij raden u aan van dat recht gebruik te maken als dit het geval is geweest!
Pluspunten
Snelle levering perfect verpakt. Zeker een aanrader.
Weer een tien! Dank u wel!
Pluspunten
Goed bedrijf, kwalitatief zeer goed bedrijf en vlees. Zeer tevreden
Dan u wel! Weer het maximale aantal punten!
Pluspunten
Echt heerlijk vlees ,jammer dat ik jullie neit eerder gevonden heb!
VerbeterpuntenIk zou het niet weten!
Dank u wel! Geeft niks, u weet nu waar we zitten. We kunnen elke dag leveren, het hele jaar door!:)
Pluspunten
Kwaliteit van het vlees is altijd goed, Wordt mooi vacuum verpakt en netjes afgeleverd
Hè, wat heerlijk is dat toch, wanneer je met z'n allen zo je best doet en de klant bevestigt dat je op de goede weg zit! Dank u wel!
Dank u wel!
Pluspunten
Voor het tweede jaar op rij hebben we haas besteld. Alles naar volle tevredenheid! Volgend jaar weer!!!
Volgend jaar?????? En wat moeten we het hele jaar door dan zonder u?:) Dank u wel voor het hoge cijfer!
Pluspunten
Keurig verpakt en gekoeld geleverd
Hartelijk dank!
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje