Pluspunten
Fantastisch vlees, optijd geleverd. Mevrouw ter Horst heeft mij uitstekend geholpen bij de juiste keuze van het vlees voor ons kerstdiner. Dank daarvoor.
Dank voor uw lovende woorden! Meneer ter Horst vond vooral het feit dat u hem mevrouw noemde bijzonder grappig:) Maar ach, met zo'n vreemde voornaam kun je eigenlijk ook niet anders verwachten:) Fijne jaarwisseling!!
Dank u wel!!
Pluspunten
Vaste prijs, de kwaliteit / prijs verhouding is erg goed. De receptuur en de bereidingswijze is ook erg gedetailleerd.
VerbeterpuntenZe werken met TNT post vorig jaar werd mijn kalkoen pas na 3 dagen geleverd. Dus ik vond het dit jaar erg spannend of de kalkoen op tijd geleverd zou worden. Volgens de bezorger die ik voor mijn appartement aansprak. zouden wij wederom als laatste aan de beurt komen. Zo ver heb ik het niet laten komen. Ik zou het voortaan naar een afhaalpunt in Rotterdam laten sturen, thuis laten bezorgen voor de feestdagen is geen goed plan. Erg stressvol en niet de moeite waard om zolang te moeten wachten. Ik was blij dat ik de bezorger tegen kwam, nog voor zijn rondes en hij achterin de bus onderin het doosje eruit wilde halen.
Dank u wel!! Wij gaan uw idee heel aandachtig bestuderen. Een afhaalpunt in elke stad voor de kerstbestellingen, wat zou dat een uitkomst zijn! We hebben inderdaad ENORME moeite met het op tijd laten leveren voor de drukke dagen.
Dank u wel voor uw beoordeling!
Aangeven of de levering bevroren is of niet. Nu werd het donderdag uitgeleverd en zaterdag afgeleverd
Geachte klant. Dank voor uw beoordeling! Onze leveringen zijn 95% vers (= niet bevroren). De overige 5% gaan bevroren bij ons weg en komen ontdooid aan. Op onze site staat dit uitvoerig beschreven op de volgende pagina: https://www.meerdanvlees.nl/faqs Omdat hier nogal wat hardnekkige misverstanden over blijven bestaan gaan we in de nabije toekomst onze site aanpassen om dit nog duidelijker naar voren te brengen. Dank voor uw tip!
Pluspunten
Komen hun afspraken goed na ook telefonisch contact zeer goed. Topper
VerbeterpuntenNvt is super
Weer een tien! Dank u wel en zeg het voort!:)
Weer een tien! Dank u!
Pluspunten
Alles was meer dan prima en van een uitstekende kwaliteit. Alle afspraken over levering en advies hierover werden stipt nagekomen. Chapeau.
VerbeterpuntenZou het niet weten. Ga zo door
Pluspunten
Mijn dochter vond de kalkoen heerlijk .
Geen!
Geachte klant. Hartelijk dank voor uw feedback. U vindt dat we meer recepttips moeten geven? Heeft u de meer dan 600 recepttips op onze website wel kunnen vinden? Onder deze link vindt u ze allemaal op een rijtje: https://www.meerdanvlees.nl/recepten
Pluspunten
Gewoon top!!
Heel hartelijk dank! Weer een tien!!
Pluspunten
Goede en duidelijke website. Kwalitatief prima vlees.
Dank u voor uw superhoge beoordeling!
Weer een tien! Dank u wel!!
Pluspunten
kwaliteitsvlees, goeie service, perfect bedrijf
Nog een tien! Dank u wel!
Pluspunten
De verpakking was enorm goed.
VerbeterpuntenMisschien is t een idee om er aanwijzingen bij te doen over warmte van oven en tind in de oven. Daar hebben we echt naar moeten zoeken en t internet gaf op verschillende sites, verschillende aanwijzingen. T viel niet mee maar t resultaat was heerlijk.
Geachte klant. Heel vreemd dat u geen aanwijzingen heeft kunnen vinden. Bij alle bestellingen voor de Kerstperiode moet een bereidingsadvies voor kalkoen zijn geleverd. Onze excuses als dat bij u niet het geval was!
Pluspunten
Zeer goed verpakt, heerlijk vlees voor goede prijs.
Weer een topbeoordeling! Wederom ontzettend bedankt!
Pluspunten
Horeca kwaliteit! Niks op aan te merken. Mooi gekoeld aangeleverd gekregen,had een foutje bij de bestelling gemaakt, gebeld en alles perfect opgelost!
Dank u wel voor uw lovende woorden! Kwaliteit en service, daar gaan wij inderdaad voor. Uw gevoel over prijs maakt ons wel een beetje ongerust - wij vergelijken onszelf continu met supermarkten en vinden dat we, behalve op kiloknallers. redelijk meekomen!
Partij spareribs besteld net jes op tijd geleverd
Alleen heel jammer het ziet er niet uit,dikke vetranden die ik er nog af moest halen,het is zo rommelig dat ik ze amper kon ontvliezen
Dank voor uw beoordeling! Jammer dat de spareribs u zijn tegengevallen. We zien op uw factuur en pakbon dat u juist de dikke variant heeft besteld. Die heeft inderdaad nog een ketting. Had u wellicht beter de dunne variant willen bestellen? Hoe was de smaak? Was u daar wel tevreden over?
Pluspunten
Eigenlijk alleen maar positief, op snelheid/ levertijd na.. gelukkig lossen jullie problemen goed op.
VerbeterpuntenZou toch in de omgeving van Enschede / Hengelo eo. zelf de regie in hand houden betreffende het bezorgen van bestellingen, zodat deze volgens afspraak geleverd worden en deze niet uit handen geven aan derden.. die artikelen niet op tijd leveren. Beetje raar vooral omdat jullie eigen bedrijfsbusje op de afgesproken leverdatum voor ons huis langs rijdt en dat jullie bezorgbedrijf gewoon te laat komt. Vandaar mijn lage cijfer voor snelheid/levertijd.
Geachte klant. Dank voor uw feedback! Het bedrijfsbusje dat u ziet rijden is niet van ons. Het is van onze hoofdleverancier. Wij konden inderdaad vroeger gebruik maken van hun diensten in de regio maar door de enorme groei die wij hebben doorgemaakt waren zij helaas niet meer in staat om aan onze vraag te voldoen. We zouden dus graag gehoor geven aan uw advies maar dat behoort niet tot de mogelijkheden. Helaas is helemaal eigen vervoer ook nog geen optie - daar zijn we dan weer nog net te klein voor. Dus: vooral klant blijven en meer mensen klant maken!:) Fijne feestdagen nog!
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees. Goede website.
VerbeterpuntenVlees was bij bezorging gedeeltelijk ontdooid. Kon dus niet opnieuw ingevroren worden. Wellicht beter om i.p.v. 3 kleine vriescomponenten enkele grotere vriescomponenten te gebruiken.
Deze klacht krijgen we vaker, hoewel op onze website toch duidelijk vermeld staat dat 1) De meeste producten die wij leveren vers zijn (niet bevroren) 2) diepvriesproducten weliswaar diep bevroren ons pand verlaten maar onderweg dooien door de temperatuur in de koelbox. Deze is berekend op +8 graden. Na het lezen van uw recensie hebben we de tekst over diepvriesproducten nog iets aangescherpt. zie https://www.meerdanvlees.nl/faqs Dank voor uw input!
Pluspunten
Heel erg betrouwbaar, en super kwaliteit
Pluspunten
Wij zijn heel blij dat we nu een bedrijf Hebben gevonden dat vlees kan leveren zonder zout I.v.m mijn dieet, heel erg bedankt
Heel graag gedaan!
En weer een tien! Dank u wel!!
Pluspunten
Komt afspraken na.
Weer een tien! Dank u wel!
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje