Dank u wel! En weer het hoogst mogelijke!
Pluspunten
Erg positief, bestellen al een aantal jaar de kerstkalkoen en zijn nog nooit teleurgesteld!
De zoveelste tien! Dank u wel!
Dank u wel voor uw reactie!
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit en netjes verpakt
Dan u wel voor uw beoordeling!
Pluspunten
Goede kwaliteit, goed verpakt met koelelementen.
VerbeterpuntenGewoon zo door gaan.
Weer de hoogst mogelijke waardering! Dank u wel!
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt redelijke prijs
VerbeterpuntenGeen
Heel hartelijk dank!
Dank u wel!
Pluspunten
op dit moment niet
VerbeterpuntenHet vlees kwam ontdooit aan. Dat is op zich nog niet zo'n probleem. Echter is de houdbaarheidsdatum voor sommige producten slechts enkele dagen, ofwel, die halen de kerst niet meer. Verder staan de verpakkingen van de verpakte vleeswaren bol, geen goed teken. Jammer. Dit gaat iig retour afzender.
19 december 2018. Geachte klant. 1) Wij versturen hoofdzakelijk vers vlees. Dat komt dus ontdooid maar nooit bevroren. 2) Vlees heeft een wettelijke houdbaarheid. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid accepteren voor uw beslissing op welke datum u uw vlees laat komen voor Kerstmis. U kunt de houdbaarheid overigens verlengen door in te vriezen. 3) Onze vleeswaren zijn verpakt in een gasmengsel dat even bol kan gaan staan bij het uitpakken door temperatuurverschil en daarna weer slinkt. Wij vinden uw klacht ongegrond en kunnen ons absoluut niet vinden in uw beoordeling. Wij hebben u inmiddels per E-mail ingelicht over onze "niet goed? Geld terug"-policy. Die geldt ook voor u, uiteraard. No questions asked.
Pluspunten
Snelle reactie
VerbeterpuntenDe verpakking van de beenham zijn beide keren in de pan kapot gegaan, waardoor veel smaak verdwenen is. Klacht is door het bedrijf super snel opgepakt en opgelost.
Geachte klant. Dank voor deze feedback! In het bereidingsadvies in onze webwinkel stond bij dit artikel "breng water aan de kook" dat had moeten zijn "breng water naar 65 graden". Meer dan 80 graden levert scheuren in de verpakking op. Onze schuld! Uw producten zijn inmiddels vergoed volgens onze "niet goed? Geld terug"-regeling.
Pluspunten
kwaliteit en snelle bezorging
Weer een tien! Dank u wel!
Pluspunten
kan niet zoveel van zeggen want nog niet gekregen , tot 22 december.
Dank voor uw feedback! Ja, dat is een beetje het lastige met die recensies....wie ver van tevoren bestelt (waar we heel blij mee zijn!!) krijgt het verzoek om feedback al voordat de bestelling er is:) We gaan ons best doen om u van deze 7 een 10 te laten maken! Tot de 22ste!
Pluspunten
snelle correcte levering
Verbeterpuntengeen
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Duidelijke website en goede levering. Het vlees smaakt erg lekker en is merkbaar van goede kwaliteit.
Kijk! En daar doen we het voor! Hartelijk dank!
Pluspunten
Je krijgt precies wat beloofd wordt
Heel hartelijk dank! Weer een tien!
Pluspunten
Goede service, heel goed vlees.
Dank u wel voor uw lovende woorden!
Pluspunten
Prima afhandeling na klacht. Snelle reactie op mail.
Geachte klant. Klachten horen helemaal niet voor te komen uiteraard. Maar ja, waar gewerkt wordt, worden ook wel eens fouten gemaakt. Dank voor uw feedback. We leren ervan en gaan nog beter ons best doen!
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenbij eerdere bestellingen alles prima. Ditmaal vlees had bijsmaak en de bezorging verliep ook niet smetteloos. Dat was voorheen met eigen vervoer wel stuk beter !
Geachte klant. Wij hebben u een e-mail gestuurd met het verzoek ons uit te leggen wat er precies niet goed was en ook met de vraag of u ons daarover heeft gemaild of gebeld. We hebben immers niet voor niets een "niet goed? Geld terug!"-regeling. Helaas hebben we nog niets van u vernomen. Zou u zich met ons in contact willen stellen?
Weer een tien! Dank u wel!
Volgens mij valt er niets te verbeteren.
Weer een tien!! Of er iets valt te verbeteren? Natuurlijk wel! Het kan altijd beter. Dus vooral blijven zeggen wat u van ons vindt!
Dank u wel voor uw hoge score!
Pluspunten
Heerlijk mals vlees.(procureur) Goede levering. Goede prijs.
VerbeterpuntenGa zo door.
O ja...procureur....het water loopt ons uit de mond! Dank voor uw prachtige beoordeling!
Suggestions
The website promises next day delivery, but I ordered on Friday, got it on Tuesday. The quality was ok, but nothing special. Basically there is no convenient alternative for me, so I order turkey here.
Dear customer. Thank you for you kind feedback. We are sorry to see that we have not been clear enough in communicating our delivery terms. The website, to our opinion, clearly states that delivery will take place on the next possible working day after the date of order, provided the order is entered before noon. Would you have ordered on Friday before noon, delivery would have been Saturday. After 12.00 am, the next delivery day is Tuesday. We do not work on Sundays and can therefore hand over your order to the carrier only on Monday. The system also shows this clearly in the checkout page. We kindly ask you to revise your review, considering that we all feel you will agree that we have delivered exactly as promised on our website.
Yes!! Weer een tien! Dank u wel!!
Hartelijk dank voor uw hoge waardering!
Weer een tien! Dank u wel!!
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje