Pluspunten
Alles keurig geregeld
VerbeterpuntenGeen
En weer een tien. Wordt weer een prachtige dag vandaag! Dank u wel!
Een tien. Het regent tienen! Wat een heerlijk gevoel is het, wanneer je wordt gewaardeerd! Dank u wel!
Een tien. De maximum score. Dank u wel!
Pluspunten
Wij hebben een aantal malen een beenham voor aan ons spit besteld. Goede kwaliteit, bijzonder vers. De service van Meer dan Vlees is zonder meer briljant. Het gaat te ver om het hele verhaal op te schrijven, maar wij kunnen en willen Meer dan Vlees met een gerust hart en vol overtuiging aan iedereen aanbevelen. Bijzonder, bijzonder klantgericht! Chapeau!!!
VerbeterpuntenUiteraard puur persoonlijk, en over smaak valt nauwelijks te twisten, maar de beenham zo wat ons betreft iets minder zout mogen. Verder bijzonder lekker, hoor!
En weer een tien. Ontzettend bedankt voor al uw prachtige woorden. Wij hebben ons recht van bestaan te danken aan service aan de klant, dat klopt. Niet voor niets is onze slogan "Goed spul, beste service, eerlijk verhaal." Fijn, wanneer je zo je best daarop doet, om dat dan ook bevestigd te krijgen! We gaan de receptuur van de beenham nog eens nakijken. We lazen wel dat u de ham roostert aan het spit en niet in de oven of in water verwarmt. Dat is een prachtig idee, maar u verliest dan wel wat meer vocht. Dat kan een reden zijn voor een zoutbalans die iets overhelt naar het zilte.
Pluspunten
Verser dan vers kan nie! Netjes en gekoeld afgeleverd. Beter dan dit kan niet!
Weer de hoogste beoordeling! Dank u wel! Beter kan niet, zegt u? Jawel hoor! Er is ALTIJD ruimte voor vernieuwing. Wij blijven dus ook op zoek naar hoe we de boel nog leuker, effectiever en aantrekkelijker kunnen maken: een nieuwere site, een betere App, een groter assortiment....wie weet wat 2019 ons allemaal brengt!
Pluspunten
Goed vlees, goede levertijd. Precies zoals beloofd was. We hebben ervan genoten.
VerbeterpuntenNvt
Hartelijk dank voor uw lovende woorden! Weer een tien!
Pluspunten
snel en het vlees wordt koud bezorgd. Ideaal! Smaak was prima!
De hoogste score! Dank u allerhartelijkst!
Dank u wel voor uw hoge beoordeling!
Dank u wel!
Pluspunten
Zeer goede service!!!!!
VerbeterpuntenBlijf op deze voet verdergaan, ik blijf bestellen!
Goed spul, beste service, eerlijk verhaal. Dat zijn de sleutelwoorden van ons bedrijf. Daar houden wij onszelf aan en we genieten ervan wanneer dat wordt gewaardeerd. Dank u wel!
Pluspunten
product is prima
Verbeterpuntenik dacht dat ik de bestelling gekoeld kreeg, maar die was gedeeltelijk bevroren, waardoor ik eerst uren moest wachten, tot e.e.a. ontdooid was, voordat ik met de bereiding kon beginnen. Avondlevering is prima, maar niet als het half bevroren is, dan is een tijdstip overdag beter.
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback! Erg jammer dat wij u niet helemaal tot uw verwachten hebben weten te informeren. We gaan proberen hier nog duidelijker in te worden. Op de productpagina, onder het tabje SPECIFICATIES, is te zien welk product bij ons vers vertrekt, en welk diepgevroren. Diepgevroren producten ontdooien langzaam onderweg maar zullen door onze snelle levertijden inderdaad nog niet helemaal dooi aankomen. Meer weten over dooi en diepvries? Kijk op onze pagina met veel gestelde vragen: https://www.meerdanvlees.nl/faqs
Pluspunten
Overzichtelijk Makkelijk Vers Netjes
Weer een tien! Dank u wel!
Pluspunten
Duurzaam product Keuze gehaktproducten
VerbeterpuntenOok buiten de zomerperiode staat de BBQ geregeld aan, zou graag het hele jaar door kunnen kiezen voor het BBQ pakket en diverse gehaktproducten
Goedendag Michiel! NATUURLIJK kun je bij ons het hele jaar doorgehaktproducten kopen en barbecuepakketten bestellen! Kijk maar eens op deze links: https://www.meerdanvlees.nl/shop/bbq/bbq-pakketten https://www.meerdanvlees.nl/shop/search?q=gehakt Zoals je ziet - ze staan gewoon online. Veel barbecueplezier!
Pluspunten
prima voor elkaar
Verbeterpuntenkan niets bedenken
En weer een tien! dan je wel voor deze maximale beoordeling!
Beste klant, Dank voor uw beoordeling. We zien dat we overal het maximale aantal sterren scoren, halve op kwaliteit. Zou u ons aan kunnen geven waar onze producten volgens u niet voldoen aan uw verwachtingen? Wellicht kunnen we u dan verder helpen en uw oordeel over ons bedrijf verbeteren.
Weer het maximale aantal punten! Hartelijk dank!
Pluspunten
Ik had 2 beenham met bot besteld, van 7 kg per stuk. De volgende dag heb ik het pakket ontvangen, helaas zat er maar 1 beenham in. Ik heb meteen gebeld, en dezelfde dag werd er, zonder enig probleem, nog een ham nagestuurd. Die ik de volgende dag ook in huis had. En deze was ook nog zwaarder als besteld. Alle lof voor de afwikkeling. Wordt ook goed verpakt verstuurd. In tempex dozen met diverse koelelementen. Hammen waren mooi onder de 8 graden aangekomen. Dit is mijn eerste bestelling, maar zeker niet de laatste.
Tja, een beetje dubbel dit:)) We zijn ontzettend blij dat u tevreden bent met hoe we ons foutje hebben opgelost maar we balen natuurlijk wel een beetje dat we deze fout hebben gemaakt. We hebben onze systemen nog verder aangescherpt en hopen daarmee bestelfouten nog verder terug te dringen. Ontzettend bedankt voor de feedback en de positieve houding!
Dank u wel! We gaan van uw 8 een tien maken!
Dank u wel!
Pluspunten
goede zorgvuldige levering en zeer goed vlees
Verbeterpuntengeen verbeterpunten voor mij is het prima zo
Dank u wel!
Pluspunten
Top kwaliteit vlees snelle nette bezorging
Weer een tien!! Dank u wel!
Pluspunten
Zie de sterren.
VerbeterpuntenBij de door mij bestelde Indische gehaktballetjes was de bovenlaag licht ontdooid. Beter was het geweest als er koelelementen in de verpakking waren toegevoegd.
Dank voor uw beoordeling! Wat uw verbeterpunt betreft: De producten die wij leveren zijn voor 90% niet bevroren maar vers. Onze dozen zijn daarom berekend op een temperatuur van 2-8 graden Celsius. De sporadische diepvriesproducten die wij hebben vertrekken bij ons bevroren en kunnen inderdaad onderweg iets ontdooien. Dit staat ook uitgelegd op de pagina op onze website met veel gestelde vragen.
Pluspunten
Top, wat betreft kwaliteit vlees als levering. Helemaal goed.
Pluspunten
Groot assortiment van kwaliteits producten. Als ik een biefstuk van de haas bestel krijg ik ook echt een dit product in plaats van een bieflap
VerbeterpuntenGeen
Yes! Weer een tien! Ontzettend fijn om te horen. Ja, dat is wat ons dagelijks bezighoudt - voldoen aan deze belofte: Goed spul Beste service Eerlijk verhaal
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje