Pluspunten
Geweldig goed vlees
VerbeterpuntenAlleen jammer dat jullie geen rundvlees slaatje in kleinere porties hebben want hij is heel lekker maar te veel voor ons
Dank voor uw prachtige cijfer! Ja, de (rundvlees)salades voor de horeca, die zijn altijd in van die joekels van emmers. Eigenlijk alleen maar geschikt voor grotere feesten. We blijven zoeken naar een oplossing!
Pluspunten
laag drempelig
Verbeterpuntenbetaald terug sturen van koelelementen is niet handig. gratis terugsturen is geen probleem maar dit werpt toch een drempel op.
Dank u wel voor uw beoordeling! De koelelementen kunt u ook naar de kringloop brengen en zelfs gewoon weggooien - de vloeistof mag in de gootsteen, het plastic mag bij de verpakkingen. Veel klanten hadden vragen over de duurzaamheid van deze elementen. Daarom kunnen ze nu ook terug naar ons: wij maken ze schoon en hergebruiken ze dan. Dat is voor ons duurder dan nieuwe gebruiken, maar wel beter voor het milieu en daarom leveren wij die bijdrage graag. Als u de elementen opspaart zijn de portokosten zeer laag: u betaalt bij PostNL een vast tarief tot 10 kilo gewicht. Dat zijn aardig wat elementen! U een beetje, wij een beetje - zo doen we allemaal wat voor moeder aarde:)
Pluspunten
i.v.m.slechte weersomstandigheden moesten wij uitwijken naar een andere lokatie, dit was op de dag van de bezorging. geen probleem alles prima geregeld
Graag gedaan!
Pluspunten
Prima telefonische service!!
Dank u wel! We blijven ons best doen!
Dank u wel!
De dry aged ribeye was een grote teleurstelling: taai en niet byzonder smaakvol. De rest van de bestelling was prima.
Geachte heer/mevr. Hazelhorst. Zeer spijtig van de dry-aged. We hebben intern even nagevraagd of we verder in deze periode klachten hebben ontvangen over dit product maar dat bleek niet het geval. Heeft u al contact opgenomen met onze klantenservice? Wij hanteren een "niet goed? Geld terug"-policy dus, als u vindt dat wij u met dit product tekort hebben gedaan, dan kunt u vragen om een refund!
Pluspunten
Transparante snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Dank u wel!
Pluspunten
Snelle service, goed contact, komen afspraken na en het belangrijkste: heerlijk vlees!
Inderdaad, dat is het belangrijkste. Dank u wel!
Pluspunten
Het vlees was bijzonder lekker. Snelle levering.
Weer een tien! dank u wel!
Dank u wel!
Pluspunten
Gewoon zo doorgaan
Dank u wel!
Pluspunten
heerlijk en vers vlees en snelle bezorging
Verbeterpuntenalles is voor mij tip top in orde
Weer de hoogste score! Dank u wel!
Pluspunten
Super fijn vlees
Hoera, een tien! Dank u wel!
Weer een tien! Dank u wel!!
Pluspunten
Bovenstaande punten zeggen genoeg. Ik blijf zeker klant.
Hartelijk dank voor uw compliment!
Pluspunten
De spareribs waren heel lekker, en er zat goed veel vlees aan.
Goed hè?:) We doen er ook zó ons best op. Meerdanvlees.nl: Goed spul, beste service, eerlijk verhaal!
Pluspunten
Prima vlees. Voor vervoer goed verpakt.
houden zo!
Hartelijk dank! Weer een tien! Hoera!
Hartelijk dank voor uw hoge beoordeling!
Pluspunten
Top kwaliteit vlees
En WEER een tien! Dank u wel!
Pluspunten
Op alle punten posotief
Heel hartelijk dank voor uw hoge beoordeling!
Weer een tien! Hartelijk dank!
Geen , maar dit is de 2e keer dat ik deze enquette invul en verstuur !
Hartelijk dank! Het HOEFT natuurlijk niet, maar we zijn wel enorm blij wanneer u een reactie achterlaat. Zeker als het een tien is!
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje