Prima, heel mooi goed vlees. Netjes verpakt.

Het is mij heel goed bevallen. Voor de eerste keer besteld en dat is zeker niet de laatste keer. In ons dorp is geen slager meer, gestopt vanwege de energie kosten, dus zocht ik een alternatief. Nu gevonden dus. Snelle levering op een tijdstip dat mij goed uitkwam. Ik ben fan.

Top kwaliteit!

Alles in orde, de verpakking is super dicht en bezorgde in top conditie. Ik ben heel blij mee!

Keurig

Netjes geleverd

Goed verzorgd

Hele goede aflevering goed verpakt. Super

Levering perfect

Nog geen idee van de kwaliteit van het vlees maar de levering was keurig. Vacuum verpakt en in een koelbak met voldoende koelelementen.

altijd op tijd en top kwaliteit

Ik bestel hier al jaren, medewerkers zijn bij vragen altijd goed te bereiken en helpen je altijd verder.

Goede kwaliteit vlees

Goed zoals gewoonlijk alleen waren de ijsblokken al gesmolten en was het product niet zo goed gekoeld als dat ik gewend ben, maar voor dit product maakte dat niet uit.

Bestelling ging vlot en is netjes en met zorg snel verstuurd.

Zeker voor herhaling vatbaar om zo vlees te bestellen. Wij hadden eendeboutjes voor een mooie prijs. Bestellen gaat makkelijk en vlotte bezorging. Als het strak met kerst ook nog zo goed smaakt. Zeker een aanrader voor iedereen om hier te kopen.

Super, wat is dat lekker

De doos van de postbode in ontvangst genomen. Direct door naar de keuken en voordat de postbode de straat uit was hadden mijn vrouw en ik een dikke plak baklever uit het vuistje. Super verpakt met koelelementen.

Kun je van op aan.

Goed en netjes verpakt. Bestelling kwam op de aangegeven datum. Handig zou zijn hoe lang het duurt voordat de kalkoen is ontdooit en je in ontdooide toestand kunt bewaren.

Snelle en goede service

Mijn bestelling was super snel geleverd. De manier hoe het verpakt was zag er verzorgd uit. Was goed gekoeld

Goede en zeer verzorgde levering.

Goede kwaliteit, uitstekend verzorgd en geleverd. Top!

Duurder

In Mei kalkoen gekocht voor €52.55 nu €67,78. Snap dat alles duurder wordt maar een verhoging van 130% vind ik absurd in 6 maanden. Verzending is altijd wel goed. Kwaliteit ook. Wel laatste keer.

Helemaal goed!

Vanaf de order op jullie site tot en het ontvangen van de keurig verpakte bestelling kan ik alleen maar zeer tevreden zijn. Complimenten voor de goede zorg en het mooie product!

Heerlijk van gegeten. Lekker

Lekker

Super service en conform afspraak

Zeer tevreden: Super service, goede kwaliteit product en conform afspraak!

Hele snelle levering en uitstekend verpakt.

Het is de eerste keer dat ik bij jullie heb besteld. De bakleverworst heb ik al geprobeerd en was goed. De bakbloedworst en de saucijzen moeten we nog proberen maar zal vast ook wel goed zijn. Ik had over het hoofd gezien dat jullie ook grove verse worst hadden maar dat zag ik pas toen ik al had besteld. Dat dus de volgende keer er maar bij en misschien ook nog wel wat anders. Met vriendelijke groet, Auk Kootstra

Lekker

Het pakket is mooi op tijd geleverd. Het vlees en vismarkten (gourmet) heeft heerlijk gesmaakt. Het was ook voldoende, ook voor grote eters!

Altijd perfecte levering van een zeer goede kwaliteit vlees

Ik bestel al jaren hier en het is altijd goed..

Perfect!

Netjes op tijd geleverd en kwaliteit!

bestellen ging heel makkelijk en binnen twee dage alles ontvangen. TOP

alles was zo geregeld. bestellen ging makkelijk, codes invoeren was zo gebeurd en twee dagen later de spullen ontvangen!

Heerlijke Natriumarme rookworstenen gehaktballen

De bestelling al langere tijd binnen. Kwam goed verpakt in een styropor doos met bevroren koelelementen binnen het vlees was nog bevroren en kon gelijk de vriezer in. Zal zeker nog een keertje bestellen

Fantastische service

Het pakket was door PostNL bezorgd bij anders bezorgpunt terwijl we wel thuis waren. De medewerkers van Meer dan vlees hebben het uiteindelijk persoonlijk gebracht. Heel erg bedankt!

Wat een goede verpakking

Wat een goede verpakking vlees kwam goed koud binnen. En dat het kan voor die prijs. Het vlees ziet er erg goed uit en ook netjes verpakt het kan zo de diepvries in. De smaak weet ik nog niet omdat het de eerste keer is dat ik bestel. Maar als het smaakt bestel ik zeker nog een keer en dan kan ik vertellen hoe het smaakt. Voor nou erg tevreden

Wat een goede verpakking

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje