Weer een tien! Een tien! Dank u wel!
Hartelijk dank!
Pluspunten
Goed vlees, goede bezorging
VerbeterpuntenHelaas één sparerib te weinig ontvangen. Zelf geen melding van gedaan omdat het geen verschil meer maakte, maar wellicht volgende keer iets beter de bestelling nakijken
Geachte Patrick, Een sparerib te weinig, dat mag niet hoor! Wij gaan uit van gewicht: soms, als de spareribs erg ruim uitvallen en het er veel zijn, kan het zijn dat het totaalgewicht van de bestelling wordt bereikt met een rib minder. Is dat niet het geval, ALTIJD aan de bel trekken voor een refund!! We gaan deze bestelling nakijken en als uit onze systemen blijkt dat het totaalgewicht niet klopte krijgt u bericht. 26-09. Update: We hebben het inmiddels voor u nagekeken en u een e-mail gestuurd. U heeft wel de juiste hoeveelheid spareribs ontvangen, alleen was het totaalgewicht 300g minder dan u had besteld. Dat mag niet voorkomen. We hebben u het verschil gestorneerd. Excuses voor dit ongemak en dank voor u voortdurend vertrouwen.
Positive
The meat was good quality and very well packed. The reusable ice blocks were a good addition to the packaging.
Dear Carolyn, Thanks ever so much for your kind words and high mark! As far as the reusable icepacks are concerned - if you ever get enough of all these icepacks lying about the house, please note that they can also be recycled by sending them back to us at MEERDANVLEES.NL KOELELEMENT RETOUR STROOTSWEG 40 7547RW ENSCHEDE Please do pay for postage. We will clean them and use them again.
Het regent weer tienen. We zijn enorm trots! Dank u wel!
Pluspunten
Prima vlees goed en koel aangeleverd zeer tevreden!
Ontzettend bedankt!
Dank u wel!
Pluspunten
Wat je er van verwacht goed vlees
VerbeterpuntenWat wel handig zou zijn, is dat je barbecue pakketten ook echt als afzonderlijk pakket, dus samen verpakt aangeleverd krijgt, mits dat de kwaliteit van het vlees niet aantast
Geachte Hendri, Dank voor deze dikke tien! We zijn het met u eens - BBQ-pakketten zijn in soms handiger als ze per pakket zijn verpakt. Bij grotere aantallen wordt dat echter weer heel onhandig - pak maar eens 250 pakketjes uit... Erg veel werk, erg veel rommel en .... niet duurzaam. Bovendien, zoals u zeer terecht opmerkt, moeten we volgens de HACCP-regels zogenaamde kruisbesmetting minimaliseren dus de stelregel is - zoveel mogelijk soort bij soort.
Pluspunten
altijd goed vlees en word altijd goed geholpen
Verbeterpuntengeen verzendkosten boven bepaald bedrag
Beste Gaby, Dank voor deze hoge waardering. Van een vaste klant als u is dat des te meer een pluim op onze hoed. We zijn met de verzendkosten aan het stoeien. Het plan was om nog dit jaar te komen met een staffel waarboven geen verzendkosten worden berekend maar door allerlei technische omwentelingen laat dit nog even op zich wachten. Ook zijn we een nieuwe verzendmethode aan het testen/overwegen. We zijn dus volop in beweging en houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen wanneer we iets meer details kunnen verklappen.
Pluspunten
Uitstekende prijs kwaliteit en ruime keuze. Ook voor grote stukken vlees die niet in de supermarkt liggen. Wij hebben pulled pork gemaakt van varkensnek wat een groot succes was. Vlees is goed verpakt en goed gekoeld.
Hartelijk dank! Weer een tien! Leuk dat u pulled pork zelf heeft gemaakt. We hopen dat u daarvoor ons recept (https://www.meerdanvlees.nl/recepten/383/real-texas-pulled-pork-uit-de-oven) heeft gebruikt?
Dank u wel!
Pluspunten
snelle en correcte verpakt vlees
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Lekker , vers , kwaliteit
VerbeterpuntenIk vind de verzenden kosten te duur
Geachte Betty, Dank voor de hoge beoordeling! De verzendkosten houden wij inzichtelijk: standaard een vast bedrag ongeacht de ordergrootte. Wij brengen nu al minder in rekening dan we zelf uitgeven aan verpakking en portokosten. Sommige webwinkels "verstoppen" deze verzendkosten in de verkoopprijs. Daar hadden wij ook voor kunnen kiezen maar dit leek ons eerlijker. We zien er zelf ook naar uit om de verzendkosten naar beneden te brengen. Hoe meer consumenten online gaan bestellen, des te sneller gaat dat lukken.
Yes!! WEER een tien! Dank!
Pluspunten
Vriendelijk personeel die je snel te woord staan wanneer je vragen hebt
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Joepie! Weer een 10! Dank u wel!
Pluspunten
Top kwaliteit en perfect verpakt
Dank u wel, fijn om te horen.
Hoeveelheden klopten niet. Kreeg minder dan aangegeven. Vlees was gedeeltelijk ontdooit bij ontvangst
Geachte Mevr. Snoek. Wat naar nou dat u te weinig geleverd heeft gekregen. Jammer ook dat u daar geen contact over heeft opgenomen. Het is bij meerdanvlees.nl standaard beleid dat, als u te weinig heeft ontvangen, u voor het dat gedeelte gewoon uw geld terugkrijgt. Zou u even contact willen opnemen? Voor wat betreft het ontdooid zijn verwijs ik u naar onze pagina met veelgestelde vragen. De zaak zit zo: wij versturen hoofdzakelijk gekoeld. De weinige diepvriesproducten versturen wij in de dezelfde koelbox en inderdaad, bij een constante temperatuur van 2-8 graden in die doos komen die langzaam op dooi. Meer hierover kunt u vinden op onze site: https://www.meerdanvlees.nl/faqs onder het kopje: Wat moet ik weten over invriezen en ontdooien.
Pluspunten
snelle levering en geweldige kwaliteit die ik tot op heden nergens ben tegen gekomen.Dit krijg ik vaak niet in een restaurant op mijn bord.
Verbeterpuntenrecyclen van koelelementen is een goed punt maar ik denk dat weinig mensen bereid zijn de porto kosten hiervoor te betalen
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat betreft de koelelementen: de wereld mooier maken, dat moeten we samen doen. Natuurlijk zou het leuker zijn als gratis kon. Echter, als wij de kosten daarvan moeten doorberekenen in de prijs, dan belasten we alle klanten, niet alleen degenen die echt iets willen doen voor onze planeet. Daarom hebben we gekozen voor deze oplossing. Gelukkig kunnen we melden dat de respons erg positief is. We hebben er vertrouwen in dat iedereen een steentje bij zal dragen.
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit van het vlees. Keurig gekoeld verpakt. Alles klopte.
Verbeterpuntengeen, zover we kunnen beoordelen.
Weer een tien! Hartelijk dank!
zo door gaan.Klinkt makelijk,maar is echt zo.
Hartelijk dank!
Pluspunten
Vlees geleverd in goede kwaliteit verpakking met koeling. Levering op afgesproken dag.
Hartelijk dan voor deze dikke tien!
Pluspunten
Er was iets mis gegaan met levering maar is keurig recht gezet!
Goed spul Beste Service Eerlijk verhaal Daar staan we niet voor niets voor. Dank u wel!
Dank u wel voor uw hoge recensie!
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje