Alles kwam ontdooid aan. Geen aanrader
Dank voor uw reactie. Vervelend dat we niet hebben kunnen voldoen aan uw verwachtingen. Zoals u kunt zien op de uitleg op onze webpagina https://www.meerdanvlees.nl/faqs, onder het kopje "Welke producten zijn vers en welke diepvries?" leveren wij hoofdzakelijk gekoeld, niet diepvries. De producten die toch bij ons de deur uitgaan in bevroren toestand kunnen inderdaad onderweg ontdooien omdat de omgevingstemperatuur in de tempex doos is berekend op (maximaal) +8 graden. Jammer genoeg staat dit dus nog niet duidelijk genoeg vermeld op de site. Daar gaan we zeker iets aan doen. Dank voor uw tip.
Pluspunten
Ik kan niks.negatiefs bedenken ! We gaan zeer zeker vaker vlees bestellen was super lekker een aanrader voor iedereen
Pluspunten
Ze hebben geweldig goed vlees
VerbeterpuntenDe salade,s ook ik kleinere porties
Hartelijk dank voor uw hoge score!
Dank u wel voor uw waardering!
Dank u hartelijk voor uw goede beoordeling!
Pluspunten
topkwaliteit, echt heerlijk. jammer alleen dat het gewicht vd ossehaaspuntjes tot 2 x toe niet klopt. nu weer. 2 kilo besteld, 1849 gram gekregen.
Verbeterpuntenbeter iets meer leveren, en een hogere prijs, dan te weinig leveren.
Dank u voor uw beoordeling. Uw verbeterpunt is volledig terecht. Het hoort niet zo te zijn dat we minder afsturen dan u bestelt. Het komt voor dat het gewicht niet helemaal overeenstemt (de ene koe is de andere niet) maar dat mag volgens onze regels nooit in het nadeel van de klant zijn, zo als u zegt dus: te veel mag, te weinig mag niet. Als u ons even een mailtje stuurt naar [email protected] met de ordernummers en de gewichten en producten die u te weinig heeft ontvangen krijgt u van ons een credit!
Pluspunten
In akke opzichten zeer goed
Verbeterpuntenn,v,t,
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Dankuwel!
Hartelijk dank!
Pluspunten
Vlees was prima verpakt volgens de afspraak keurig ingepakt en geleverd
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten was allemaal prima
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Pluspunten
Goed stuk vlees ze waren al gemarineerd smaak was heerlijk vaak is het te zout maar nu echt goed
VerbeterpuntenMeer winkels openen er zijn weinig slagers met zo'n gevarieerd keuze aanbod
Hartelijk dank voor uw lovende woorden. Meer winkels, dat zal er niet snel van komen. Wij geloven sterk in online. Wel zullen we proberen ons assortiment nog meer uit te breiden!
Pluspunten
top! prachtig vleesch, smaakt uitmuntend!
Hartelijk dank!
Pluspunten
Ik heb al een aantal keer wat besteld bij meerdanvlees en het is Altijd super vlees en Vis
VerbeterpuntenNvt
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. En vooral blijven bestellen, hè?:)
Pluspunten
Overzichtelijke site, prachtig vlees, goed verpakt en snel geleverd, een aanrader!
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling!
Pluspunten
Snelle service en vriendelijk. Heb al meer als 30x bij hun besteld dus dat zegt wel wat. En het vlees is heel af en toe iets minder, maar vaak is het top kwaliteit.
VerbeterpuntenZou fijn zijn als Paypal als betaalmiddel op de website wordt geaccepteerd, de helft van de keren dat ik wil bestellen heb ik geen reader van de bank bij mij en de iDeal ligt er tegenwoordig zo vaak uit, is een beetje verouderd systeem.
Hartelijk dank voor uw hoge waardering. Het vlees is "af en toe wat minder" dat horen we natuurlijk niet graag...natuurlijk, de ene koe is de andere niet maar toch: we gaan nog beter ons best doen! Wat Pay-Pal betreft - we hebben nog een aantal verbeteringen in het verschiet. Voorlopig kunt u ook nu rustig betalen zonder reader - laat de bestelling gewoon lopen en breek af wanneer u wordt verzocht te betalen via Ideal. Niet lang daarna ontvangt u een email van ons met een reminder en een link waarmee u in alle rust thuis de bestelling kunt voltooien. Een tweede methode is kiezen voor betalen achteraf. Dat werkt ook prima.
Pluspunten
Vlees was lekker en net op tijd voor de barbecue, keurig verpakt in een piepschuimen bak.
VerbeterpuntenTrack & trace zodat je kunt zien hoe laat het vlees ongeveer bezorgd gaat worden.
Dank voor uw beoordeling! De Track en Trace is inderdaad een aandachtspunt. Die hebben we wel als we de bestelling versturen met PostNL, maar nog niet wanneer ons eigen gekoelde transport de bestelling rondrijdt. We zijn ermee aan de slag om dit te verbeteren.
Pluspunten
Snel geleverd, in koelbox. Nog niet alles geprobeerd.
VerbeterpuntenVerpakking verse worst kan beter, product bleek ook eerder ontdooid. Kun je dus niet meer invriezen.
Dank voor uw complimenten en ook voor uw verbeterpunten. De worst verlaat ons gebouw diepgevroren en kan inderdaad ontdooid aankomen, zoals ook beschreven staat op de pagina met vaak gestelde vragen (https://www.meerdanvlees.nl/faqs). Onze verpakkingstemperatuur is 2-8 graden. Het is echter niet zo dat de worst eerder ontdooid en later weer ingevroren wordt geleverd. Gelukkig maar:) We zijn op zoek naar een nog betere verpakking: duurzamer en efficiënter. We hopen hierover binnenkort nieuws te hebben.
Pluspunten
Goed vlees( wordt gezegd door de familie, ik lust geen vlees). Goede kwaliteit. Nette service Prima verpakt in ijsklontjes
Dank voor de lovende woorden. Wat leuk dat een niet-vleeseter toch even de moeite neemt om te laten weten wat de familie ervan vond. Top! Trouwens, we hebben ook vis:)
Dank!
Dank! Tienen zijn we gek op!
Pluspunten
Kwaliteit, openingstijden en bezorging en zeker de verzorging.
Verbeterpuntengeen.
Dank voor uw reactie. Vooral de verzorging is een speerpunt in ons, dus we zijn apetrots als iemand ons daar een compliment over geeft.
Dank voor uw reactie!
Pluspunten
VerbeterpuntenUiterste houdbaarheid niet overschrijden respectievelijk leesbaar.maken Geen producten aanbieden die niet leverbaar zijn
Geachte Ernst, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij vinden het bijzonder vervelend dat u van mening bent dat wij een voorval als een overschreden houdbaarheidsdatum niet tot volledige genoegdoening hebben opgelost. Overschreden houdbaarheid mag niet voorkomen. Als dat wel is gebeurd dan is dat een fout van ons die we recht dienen te zetten. We zouden u dan ook graag verzoeken contact met ons op te nemen op [email protected] om deze zaak alsnog op te lossen. Want u weet: bij ons geldt "Niet goed? Geld terug."
Weer een tien! Dank!
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje