Beste heer van Gaalen, Bedankt voor uw beoordeling. Jammer om te horen dat u over de vermelding van de tip voor de maat groter overheen gelezen heeft. We wensen u veel plezier met uw aankoop en wensen u veel plezier met uw aankoop. Graag tot ziens bij vanZorg. Met vriendelijke groet, Wouter van vanZorg
Beste José, Wat vervelend om te horen dat u dit ervaart met uw klompen. We hebben u een e-mail gestuurd, om u hiermee te helpen. Graag ontvangen we foto's van uw klompen. Op dit moment zijn we nog in afwachting van uw reactie. We horen graag van u. Met vriendelijke groet, Wouter van vanZorg
Beste mevrouw Schalkwijk, Jammer dat u het zo heeft ervaren. Zowel op onze website en de pakbon die we meesturen in de verzenddoos, proberen we u zo goed mogelijk te informeren onder welke voorwaarden producten geretourneerd mogen worden. Bij binnenkomst controleren we de retourzendingen zeer zorgvuldig, voordat we de klant informeren. In de e-mail die u heeft ontvangen, hebben we u zo goed mogelijk proberen uit te leggen hoe we uw klompen hebben ontvangen. We hebben u een voorstel gedaan. Op dit moment zijn we nog in afwachting van uw reactie om de situatie op te lossen. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Wouter van vanZorg
Beste Casper, Erg jammer dat u het zo heeft ervaren. Zowel op onze website en de pakbon die we meesturen in de verzenddoos, proberen we u zo goed mogelijk te informeren onder welke voorwaarden producten geretourneerd mogen worden. Bij binnenkomst controleren we de retourzendingen zeer zorgvuldig, voordat we de klant informeren. In de e-mail die u heeft ontvangen, hebben we u zo goed mogelijk proberen uit te leggen hoe we uw klompen hebben ontvangen. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Wouter van vanZorg
Beste Wim, Bedankt voor uw review, fijn dat we samen tot een oplossing gekomen zijn. Op onze website proberen we u zo helder mogelijk te informeren over het retourproces. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Wouter van vanZorg
Originele beoordeling
Beste Wim, Jammer om te horen dat u het zo heeft ervaren. Op onze website proberen we u zo helder mogelijk te informeren over het retourproces. Wij betalen de verzendkosten en wanneer men een product wenst te retourneren, zijn deze voor eigen rekening. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Wouter van vanZorg