prima producten ;

snelle levering, goede prijs / product verhouding

Zeer tevreden.

Zeer tevreden, snelle levering en goede prijs.

Top bedrijf

Top firma , goede service

Snel geleverd. Kwaliteit goed

Snel en service gericht!

Ik heb enkele onderdelen voor mijn boottrailer besteld, en die werden de dag erna al bezorgd! Toen ik voor de tweede keer spullen bestelde had ik een buis van 40 mm besteld en nog wat bevestigingsmatriaal voor 30 mm. Ik kreeg direct een mailtje met de vraag of dit de bedoeling was aangezien de 40 mm niet bevestigd kon worden met wat ik bestelde! Keurig opgelet, en alsnog op tijd alles binnen gekregen! Daar hou ik nou van!!! Top bedrijf!

perfect

Alles ok

Duidelijk overzicht van de artikelen. Snelle levering

Snel in huis

Duidelijke website, goede prijzen, prima informatie vanaf de bestelling tot aan huis.

Vlotte levering

goed materiaal en snel geleverd

De geleverde goederen zijn van goede kwaliteit en de prijs is heel goed. Zeer snelle levering .

Goede service/kwaliteit

Snelle levering Profuct voldoet aan verwachting Eveneens de kwaliteit van het product

Super snel geleverd

Nvt

Perfecte en persoonlijke klantenservice!!

Zeer aan te bevelen bedrijf!

Een webshop zoals het hoort!

Correct en zeer snel. Echt een aanrader. Voorbeeld voor andere webshop!

Snelle en complete levering

Keurig geleverd volgens bestelling, in het weekend besteld en binnen 48 uur alles binnen en keurig, degelijk verpakt om beschadigingen te voorkomen.

Snelle service en product voldoet aan verwachtingen!

Nieuwe banden voor mijn bolderkar werden snel geleverd en prima prijs-kwaliteit verhouding.

Juiste prijs kwaliteit en lekker snel geleverd

Gewoon waar voor je geld en alles volgens afspraak geleverd binnen de afgesproken tijd

Mooi en kwaliteit

Mooi en stevige binnenlamp voor in de trailer. Compleet met lamp en draad. Makkelijk te monteren.

Goede ervaringen.

Duidelijke uitleg en snel verzonden super.

alles perfect volgens wens.

Vlotte site en vlotte levering

Snelle levering bootlier

Goede kwaliteit lier, jammer van de gebruikte crank handel. Die was dus niet nieuw.

Juiste en snelle levering top.

Snelle levering en de juiste onderdelen gekregen.

Supersnel

Goede voorlichting en duidelijke advertenties.

Bestelling verstuurd en de volgende dag al binnen

Deeling 17

9301 ZT Roden