Overizichtelijke webshop. Snelle goede service

Alles fijn en zonder problemen ervaren. Bestel de volgende jeer zeker weer.

Een top bedrijf komt afspraken na zoals ze adverteren

Alles wat ik besteld heb was op voorraad en voor een nette prijs. En zeer snel geleverd vandaag besteld morgen in huis en alles goed verpakt top. Zo doorgaan.

100 % in orde

totaal volgens omschrijving

Snelle en goede levering en lage prijs

Snel en goed

Top altijd snel geregeld

Bestel wel vaker bij hun. Meeste gewoon op voorraad. Kan er afhalen en is ook snel thuis gestuurd

Ziet er keurig uit

Snelle levering top

Mooi

Mooi

perfect

vrijdagmiddag besteld in maandagmorgen thuis en precies wat ik besteld had prima ga zo door

Netjes en op tijd geleverd.

Netjes en op tijd geleverd.

Alles zoals beloofd

Besteld, betaald en super snel geleverd

top, snelle levering

top, snelle levering

Echt top

Echte goede service erg blij met de spulletjes de as was perfect op maat bandjes netjes erg blij mee

Top.

Makkelijk te bestellen, goede communicatie en snel geleverd. Artikel was precies zoals omschreven. Een echte aanrader. Bedankt.

goed en snel geleverd

Zeergoed

Perfecte en snelle levering

Dikke voldoende.

Alles naar tevredenheid.

Goede service!!

Overzichtelijke site, Van bestellen tot bezorgen ging prima. Spullen waren goed verpakt en voldoet aan de verwachtingen.

Snel en goed !

Snel en goeie kwaliteit

Zeer snelle levering en goede service

Er zat een kleine vergissing in mijn levering en hierop is zeer snel gereageerd en is actie ondernomen! Ben zeer tevreden over dit bedrijf!

Blij, maar ik had wel graag advies gehad.

Ik had gemaild welke banden ik nodig heb. Bleek dat ik 3 ronde en 1 vierkante as moest bestellen. Jammer dat dit advies niet was gegeven toen ik een foto van de skelter stuurde. Nu 2x verz. kosten. Maar zeker top product.

Toppertje

Goede kwaliteit snel geleverd eerlijke betrouwbare mensen

Snel, en correct

Groot assortiment en goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Prima webshop

Snelle en correcte afhandeling

Goede omschrijving, snelle bezorging!!!

beste prijs en kwaliteit

Correct en juiste prijs voor de artikelen die ik heb besteld

Deeling 17

9301 ZT Roden