prima site, correcte dienstverlening

Was al van plan complimenten te geven. Behalve de overzichtelijke site ook in de praktijk een heel nette klantbehandeling, dat mede door het beleefd vousvoyerend aanspreken van de klant, niet enkel in een persoonlijk en telefonisch contact, maar ook op de site. Blijf dat doen!!!

Vriendelijk, snel en goed!!

Prima geregeld

Snel en goede service, krijgt precies wat je besteld en op tijd, klasse

uitstekend.

Prima site en prima levering.

snel en makkelijk besteld en geleverd.

Tip voor Rick,s handelsonderneming. Mensen zoals ik (hobbyisten in oude leger voertuigen) die zoals ik de bij jullie gevonden "aanlas touwhaken" zoeken zijn ook op zoek naar "aanlas kikkers" die zijn nergens op internet verkrijgbaar behalve bij www.SchoutingVlet.nl (en die zijn met 12mm veel te dik voor een leger truck). 9mm zoals jullie aanlas touwhaken zou ideaal zijn. Met vriendelijke groet, Peter

Duidelijke site, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Duidelijke site, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Snelle levering en prettig geholpen

Mijn pakket was binnen 24 uur geleverd en daarnaast werd ik na bestelling attent geholpen door een medewerker.

Overzichtelijke webshop met scherpe prijzen en een vlotte levering

super in orde

zending heel goed verpakt.

Super service, vriendelijk en erg behulpzaam

Ben erg goed geholpen goed advies. Vriendelijk en erg behulpzaam.

Snelle levering en goed product

Helemaal prima.

"Gewoon" goed en snel.

Top, zoals je graag wilt hoe een webshop moet werken. Zowel de prijs, kwaliteit en snelheid van reageren en verzenden.

Snelle levering, goede kwaliteit

Zie zin

PRIMA

Goede, vlotte service. Een aanrader.

Ben uiterst vriendelijk te woord gestaan toen ik nog iets toe wilde voegen aan een lopende bestelling. Snel geregeld.

Goede service en advies

Prima ervaring

snel afgehandeld

Duidelijke omschrijving product

Super snelle levering en correct.

Was tevreden met de vorige levering dus niet verder zoeken en weer bij Rick bestellen en was weer tot volle tevredenheid.

Topspul voor leuke prijzen

Goed en op tijd geleverd

Snel, redelijke prijzen en duidelijke website

Goede ervaringen snel afgehandeld zelf als je 16,50 uur besteld, volgende dag in huis

Duidelijke website

Snelle service. Ruim assortiment. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goede webwinkel, snel geleverd

Sneeuwkettingen besteld op mijn bandenmaat. Produkt is goed en goedkoop. Paste perfect

top service

snelle levering van de bestelde goederen

Deeling 17

9301 ZT Roden