Gewoon goed. Alles perfect geleverd

👍

goed verpakt

en snel geleverd

Product en communicatie super goed

Rick heeft snel gereageerd op mijn koopverzoek. Product is dat wat hij adverteert. Snel afgehandeld. En het product ook goed ontvangen. Hij is een eerlijke verkoper. De teveel betaalde portokosten weer netjes teruggeboekt op de rekening. Ik heb met Rick goede zaken gedaan.

Zeer positief

Goede prijs kwaliteit verhouding

goede en snelle levering

Werd nog even nagebeld of het juiste artikel was gekozen, omdat de afbeelding op de website niet juist was. Top service

Nette snelle levering

Producten juist omschreven en netjes en vlot geleverd tegen goede prijs

100% tevreden

Goedkoop en snel geleverd en van goede kwaliteit

Alles prima geleverd.

Heel tevreden.

Goed geregeld !!

Goed zoals eerdere ervaring

Volte levering goed product

super correct!

Zondag besteld, maandag in de bus. Kon niet beter want ik had het product zeer dringend nodig.

zeer goed en snel

ik ben zeer tevreden over deze ondernemer ga zo door

Goede kwaliteit producten tegen een scherpe prijs.

Duidelijke website. Prijzen zijn scherp en de levering was snel. Kwalitatief goede producten. Ik ben zeer tevreden.

artikel en prijs perfect turbo verzending

alles perfect bedankt

Snel. En maķkelijk te bestellen.

prima geregeld

Duidelijke website, goede prijzen, snelle levering. Kortom: precies dat wat je van een goede leverancier verwacht

Ik kom hier standaard als ik iets aanhanger gerelateerds nodig heb

Altijd goede ervaringen gehad

Prettige winkel Goede prijzen en Super Service

Ik had een led lichtbalk en nog wat kleine spullen gekocht. De ledbalk functioneerde niet 100% op mijn electrische auto. Daar ik voor werk toevallig in de buurt was kon ik langskomen en werd ik super geholpen. Hele prettige winkel waar ik zeker terug zal komen.

Netjes en volgens afspraak geleverd

Prima geheel volgens afspraak

Heeft alles wel liggen

uitstekende spullen, snelle levering

duidelijke website, goede info over de bezorging en snelle levering

Goed spul en snel geleverd

Spullen waren zoals verwacht zagen er goed uit en snel geleverd dus helemaal blij.

Deeling 17

9301 ZT Roden