No nonsens

CD speler voor een scherpe prijs en snel geleverd. Dit wil je toch !?

Goed telefonisch advies (tijdens lock down) en top product!

Fijn om te kunnen bellen voor advies. Deskundige medewerker. Super hoofdtelefoon Grado Gw100 geleverd gekregen voor de beste online prijs.

Good!

Snelle bezorging en product zoals omschreven.

Excellent communication/follow-up & Delivery Service

From online-order confirmation till the actual reception of the goods, Wifimedia explained (by eMail) what they planned to do next (providing realistic outlook) and then acted accordingly. Top Service !

Prima afhandeling en duidelijk website

Kreeg geen antwoord op mijn email over levertijd. Via telefoon echter zeer goed geholpen. Duidelijke emails en zending netjes verpakt, Bedankt !

Prima voor elkaar

Super snelle levering

geen significante meerwaarde

Heb de ifi dac aangesloten op linux en windows pc.Audio bestanden waren WAV afgespeeld via VLC player.Ik kon geen verschil horen wanneer mijn hoofdtelefoon (Senheiser) werd aangesloten via de ifi of rechtstreeks op de PC. De tijd tussen bestelling en levering was eerder lang (3weken)

Prima webwinkel

Goede verzorging van het te leveren product. Bedankt.

Product was vertraagd - opgelost door goede communicatie en korting

Langer als verwacht heb ik moeten wachten op mijn bestelling. Er is hier altijd over gecommuniceerd en uiteindelijk voorstel gekomen tot annulatie of 10% korting wat ik wel kon apprecieren.

Product netjes verpakt en keurig op tijd geleverd.

snelle levering, goed verpakt

Ik was op zoek naar een voorversterker met goede reviews. Bij Wifimedia was deze te koop, ik had nog niet eerder gehoord van Wifimedia. Ik heb verder niet gekeken wat ze nog meer in hun assortiment hebben. Levering ging vlot en artikel was goed verpakt.

Uitstekend.

Het was niet mijn eerste aankoop bij WIFIMEDIA en net als de vorige keren ben ik bijzonder content, prima website, duidelijke bestelprocedure, prima communicatie, snelle levering, goede verpakking. Afspraken worden altijd nagekomen. De kwaliteit is onmiskenbaar, consequent en vertrouwenwekkend. Uitstekende zaak, waar je met vertrouwen kunt kopen.

Goed en snel geleverd

Beloofd wat ze aangeven

Nog niet zo veel ervaringen maar er werd wel goed gereageerd door Roel de zgunst via de mail.

Ik kwam er toch niet uit om mijn Sanling Q1 met Windows te gaan gebruiken. Veel te ongewikkeld... Ik zou graag een stap voor stap methode krijgen want ik snap er niets van! Verwacht ik ook niet van jullie. Ik zoek wel een computer expert die mij verder wil helpen. Toch bedankt voor de moeite.

UItstekende ondersteuning en service

Wifimedia heeft me snel en goed geholpen om een probleem op te lossen dat ik had met de nieuwe Yamaha Soundbar. Goed en persoonlijk contact per email. Ik had deze Soundbar bij ze gekocht mede omdat ze goede recensies hebben en dat hebben ze aan mij nu ook bewezen.

Excellent service zelfs voor mij in Spanje

Na een telefoongesprek met een medewerker van Wifimedia en op basis van mijn vragen en het goede advies heb ik besloten mijn DSM 420 + te vervangen door een Synology Nas DSM 920+ uiteraard inclusief harde schijven. Ik heb de bestelling op een zaterdag gedaan en de volgende vrijdag werd dit al netjes afgeleverd op mijn adres in Spanje. Een hele goede service.

Heldere website met duidelijke informatie

Ik was op zoek naar een paar nieuwe speakers bij mijn Mac Mini, en heb voor de Edifier E25HD gekozen. Mooi design, mooi kleurtje (knalrood) en een duidelijke omschrijving. Op basis van de reviews twijfelde ik niet aan de geluidskwaliteit. Prima geluid, zelfs voor een audiofreak als ik. Volgens de website zou de bezorging 2 tot 3 weken kunnen duren, maar binnen een week werden ze bezorgd.

REDELIJK WACHT NOG OP ANDERE HELFT ZENDING

JAMMER DAT ER GEEN UPDATE STAAT WANNEER DE REST GELEVERD WORDT VANDAAR DAT IK NOG GEEN HOGER CIJFER KAN GEVEN

Great shop

I've ordered quite a few times on this website and I've never had a problem. They carry very nice products which aren't always easy to get in other stores and their pricing is fair. Delivery is always fast and the products are safely packaged.

Perfeito!!!

Tudo em conformidade, excelente comunicação e rapidez. Recomendo!!!

• Você nos recomendaria? sim

Prima b/verzorgd

Heel plezierige ( eerste) ervaring met deze webwinkel: correcte administratie, prima afhandeling van de order, uitstekende informatie over de status van de order.

Super vlotte levering!

Snelle verwerking van order. De doos was wel erg groot voor het kleine pakje!

Mijn eerste bestelling ging helemaal goed

Omdat mijn eerste bestelling ging zoals hij moest gaan kan ik er eigenlijk niets bijzonders over zeggen alleen maar gewoon goed gedaan.

Excellent place to shop

Everything in order and very quick delivery only 3 days to Denmark.

Snelle levering en duidelijke product omschrijving

Super! Ruim assortiment genoeg producten voor een audiofiel!

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem