Levering volgens afspraak

De bestelde speakers waren maar heel even op voorraad. Ik was daarom bezorgd of het wel klopte. Echter info op website klopte en levering was conform.

Kwaliteit boven alles

Wikimedia heeft een groot en hoogstaand assortiment en kunnen jou indien er vragen en of problemen zijn prima antwoorden.

Buitengewoon snelle levering.

's avonds besteld, volgende ochtend het product al in huis en ook nog een zeer scherpe prijs.

normaal 5 sterren maar ..

me laten vangen aan de toebehoren ..banaanstekkers zijn niet geschikt

Top en snel geleverd

Snelle levering van een fijne nieuwe draaitafel Pioneer plx-500

Snelle levering, groot assortiment.

Een van de voordeligste aanbieders. De levering was ook zeer snel. Iets voor 23.30 besteld en de dag erna om 11.00 was het al binnen. Zeker een aanrader!

Super bedrijf met een goede service

Heb al een aantal producten bij dit bedrijf gekocht en ben erg tevreden.

Prima materiaal en snelle levering

Spullen en levering geheel conform mijn verwachting.

Heel goed en snel geholpen

Super goed geholpen, snel geregeld en uit voorraad geleverd.

Als je om 22:30 besteld in deze tijd en de dag erna door PostNL een pakketje geleverd krijgt dan gaat er iets heel goed!

Zoals altijd uitstekend

Snel en correct geleverd.

Goede service, ook via klantenservice.

Vanuit twee verschillende locaties zijn producten toegestuurd met twee verschillende pakketdiensten waardoor even twijfel ontstond bij levering eerste levering daar niet alles geleverd was. 1 telefoontje was voldoende om onduidelijkheid weg te nemen. Moet nu wachten op andere producten van andere leveranciers die minder snel geleverd worden om mijn PRIMARE streamer te testen.

Great!

Fast response on my e-mail, great price for Denon premium headphones. Both thembs up! Thank you guys.

Prima product en snel geleverd

Product makkelijk gevonden, besteld, en snel ontvangen

Superfast delivery!

Package received the next day after place the order!

Goede service en vlotte reactie

Na bestelling bleek het apparaat niet snel genoeg leverbaar. De order is toen kosteloos geüpgraded.

Goed te woord gestaan.

Bestelling was eerder. 2 a3 weken zou het duren. Was krap één week.

Overzichtelijk, snel en duidelijk

Heel goede ervaring. Aanrader.

Behulpzaam,heel goed!

Uitstekend!

Rapide et efficace. Très bon suivi.

Commande aisée et service impeccable. Très bon suivi du déroulement de la commande et en p!us prix le plus bas.

Snel en correct

Super snel, heel correct prima service

Snelle afhandeling en mooie producten

Prima en snelle online afhandeling. Je wordt goed op de hoogte gehouden.

excellent

Very fast delivery, only 5 days from to croatia, 3 days in advance. Edifier R1855DB have outstanding sound, all recommendations for speakers and WIFI MEDIA store.

Snel en helder

Snelle service en een duidelijke website.

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem