Pluspunten

Zeer goede feedback bij vragen, in dit geval de QNAP TS-453A.

Ga zo door.

Pluspunten

Erg goedkope LAN-kabels, relatief snelle levering.

Pluspunten

Levertijd/goed product

Ga zo door

Pluspunten

Site overzichtelijk en informatief Kennis van zaken Komt levertijden na Ingediende RMA werd zeer correct en snel behandeld. Vlak voor retourzenden kwam ik er gelukkig achter dat er geen defect was maar ik met m'n stomme kop de kabels verkeerd had aangesloten.

Niet altijd de goedkoopste, maar oon zeker niet te duur gezien de service die je er bij krijgt.

Pluspunten

Ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Pluspunten

Zowel telefonisch als per mail UITSTEKEND geholpen bij mijn zoektocht naar passende harddisks voor mijn NAS. Wat ook fijn is, in mijn geval, was dat alles op VOORRAAD was en er de dag ná de bestelling ook daadwerkelijk GELEVERD werd! BRAVO!

Pluspunten

Supersnelle levering, uitstekende aftersales

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bestelling van een Sonos Sub heeft veel langer geduurd dan verwacht wegens leveringsproblemen bij de fabrikant. We zijn keurig op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen en zelfs de mogelijkheid de bestelling terug te draaien.

Pluspunten

Wifimedia is een zeer klantvriendelijk bedrijf. Service staat hoog in de vaandel, en dat vindt ik belangrijk. Inmiddels heb ik meerdere dingen bij Wifimedia gekocht, en zeker niet de laatste keer. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan!

Pluspunten

Duidelijke en snelle website en ook de levering is zeer snel.

Pluspunten

Uitstekende afhandeling

Pluspunten

gemakkelijke betaling en snelle levering naar Belgie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima afhandeling van de order.

Op de website kreeg ik de indruk dat bestellingen voor 23.30 uur nog dezelfde nacht worden verzonden. Dat duurde een dag langer maar echt een probleem was dat ook niet

Pluspunten

Goed geleverd. Netjes op tijd zonder beschadigingen en werkt goed.

Pluspunten

Goede prijs, vlotte afhandeling. Vragen om beoordeling.

Op de site stond dat montage van de HDD gratis was. Dat maakte het verschil met een net goedkopere concurrent. Ik heb dat dan ook aangevinkt, maar toch kwamen de HDD's los mee. In de praktijk natuurlijk geen probleem, maar niet correct.

Pluspunten

verstand van zaken eerlijk advies snelle levertijd duidelijkheid over levertijd service bij vragen

geen

Pluspunten

Correcte en snelle levering.

Pluspunten

Duidelijke website, goede prijzen.

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs. Top service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

eerst bij de winkel geweest. kreeg daar goede informatie en uitleg en de mogelijkheid om artikelen te zien

Wat betreft de prijs. Deze is op andere sites veel goedkoper. dus jullie geven info en men koopt ergens anders

Pluspunten

Super snelle levering! Product precies als beschreven.

Pluspunten

Duidelijke omschrijving bij het gezochte artikel in de webshop. Bij telefonische navraag, kreeg ik goede en konkrete antwoorden. Nu nog afwachten of het artikel ook naar wens is, ik woon in het buitenland en het wordt binnenkort door vrienden meegebracht uit Holland.

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem