Pluspunten

Goedkoop en snel!

Pluspunten

Werd telefonisch vriendelijk en behulpzaam geholpen. En ook de parate technische kennis was uitstekend., dachten ook goed mee. Nadat ik de bestelling online had geplaatst werd ik via de mail prima op de hoogte gehouden van het verloop van mijn aankoop, volgende dag ook daadwerkelijk keurig in huis.

Pluspunten

Snelle levering, klantvriendelijke helpdesk, prijsstelling ook prima.

Niet op dit moment.

Pluspunten

Zeer snel en goed geleverd, het apparaat werkt correct.

Pluspunten

Betrouwbaar, deskundig en snelle service.

Zou het niet weten

Pluspunten

service, aanbod, prijs/kwaliteitsverhouding

Pluspunten

Keurige bezorging en netjes op tijd

geen

Pluspunten

Makkelijk bestellen. Bestelling snel verzonden, volgende dag al binnen. Aanrader!

Pluspunten

In één woord: Geweldig De website is helder en overzichtelijk, ze vesturen snel en zonder problemen internationaal (Nederland, Duitsland, Polen heb ik spullen laten afleveren) en duidelijke en heldere communicatie. Verder denken ze mee met de klant en zijn ze zeer flexibel. Dit is één van mijn vaste webshops geworden.

Pluspunten

- Snelle leveren en in 1 keer goed - Gewenste product snel en eenvoudig te vinden. Zeer tevreden over het product

Pluspunten

Scherp geprijsd en snelle levering, top!

Pluspunten

Prima communicatie en snelle levering!

Pluspunten

Heb besteld en heb gekregen. Geen problemen gehad bij het bestellen en heb het product (FiiO M3) vlot en zonder gebreken ontvangen.

Allereerst staat de Chinese taal standaard aan bij het opstarten. Ten tweede was het een heel gedoe om een goede link te vinden naar de laatste versie van de firmware. Van beide heb ik uiteindelijk een goede uitleg kunnen vinden op diverse fora, maar het is handiger als deze informatie op de productpagina is te vinden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het order systeem mag voor mij in het nederlands. TNT post bakt er helemaal niets van. Ze geven niet eens meer een richt tijd. Alleen 'de bezorger komt vandaag' is niet van deze tijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie, product goed verpakt

bij Wifimedia besteld in verband met voor 22:00 besteld, morgen in huis. Bestelling werd echter een dag te laat verstuurd

Pluspunten

- Snelle levering. - Goed op de hoogte gehouden via de mail over mijn bestelling. -Track and Trace - Fair pricing

- Graag had ik een hardkopie gezien van de factuur in de doos.

Pluspunten

Groot assortiment raad te plegen via een handige site. Markt conforme prijzen en snelle verzending.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Sehr schnelle Lieferung; Lieferung ohne Aufpreis; Erstklassige Ware.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Zeer snelle levering.

Pluspunten

Snelle en goede serves en snelle verzending. En top personeel, met vragen en moeilijkheden kan je altijd even bellen, en word je altijd goed geholpen. Kortom een super bedrijf.

Eigenlijk geen verbeter punten. Het is gewoon super.

Pluspunten

hulpvaardig accuraat kundig vriendelijk

Pluspunten

Snelle levering.

PostNL was niet in staat een indicatie van lever moment te geven (zelfs geen dagdeel).

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem