Alleen positief

Product was hier de beste prijs, en is mooi op tijd geleverd en goed verpakt! Heel tevreden!

Eerste aankoop bij dit bedrijf en dat is altijd afwachten zeker omdat de prijs echt fantastisch was, maar geen enkel probleem ondervonden echt top

Ondanks lockdown en drukte bij de pakketbezorgers levering op tijd

In de drukke kersttijd besteld en bijzonder snel geleverd. Tevreden met de soundbar van Bluesound.

Snelle afhandeling van de bestelling

Snelle afhandeling van de bestelling

Seamless service.

Order placed, got my Audeze Penrose Headphones, 2 days later. I was pleasantly surprised.

Prima, goede afwerking van mijn bestelling

Geheel volgens afspraak, zoals de site aangaf, is de bestelling netjes bezorgd. Met mails voor track&trace en gevolgd met een mail vlak voor de bezorging door DHL. Heel netjes!

ondanks eindejaarsdrukte vlot geleverd

Na een dagje inspelen klinken ze goed. Tikje meer hoogweergave was fijn geweest, maar in mijn situatie mis ik het niet. Zelfs mijn vrouw vindt ze er mooi uitzien ;-)

Snel in drukke tijden..

Dinsdag om 15:00m besteld en woensdag om 10:00 binnen. En dt in de week tussen kerst en nieuwjaar ! Complimenten.

Vlot geleverd voor een nette prijs

Heb de dag voor kerst gebeld gevraagd naar de voorraad, want mijn reciever had de geest gegeven een dag ervoor. De eerste werkdag na de kerst afgestuurd en een dag later binnen. Hoewel belooft werd dat het de dag voor kerst zou worden afgestuurd, alle begrip voor dat dat niet gebeurd is. Het maakte ook maar een dag uit.

Toppie

Snel geleverd, goede prys kwaliteits verhouding,gemakkelijk 1 in 3 betalingsregeling@

Goed product, goede prijs, zeer langzame levering

Een idefender gekocht. Levertijd staat aangegeven als voor 23:30 besteld, morgen in huis. Echter komt het product volgende week pas binnen, waarschijnlijk door de drukte van PostNL, alleen was het pakket pas gisteravond verwerkt. Ik kan verder mijn ervaring niet depen, want ik wacht nog tot de bestelling binnen is.

correct en snel

correct en snel, dus tevreden.

Goede producten, snelle levering

Wifimedia heeft een een uitgebreide reeks aan streaming producten, waaronder ook producten die in een hifi set passen. Ik was opzoek naar een DAB+ tuner die ook kon streamen, en heb een combi van Yamaha gevonden waar ook nog cd speler in zit. Die heb ik zondagavond besteld, maandag is het product via PostNL verzonden en ondanks de kerst/oud en nieuw drukte op dinsdag in huis. Ik zal hier vaker bestellen met deze service.

Van harte aanbevolen en gewoon goed

Goed assortiment, goede website en goede service. Wat wil je nog meer?

tevreden

geen problemen

Scherpe prijs en snelle levering

Heel tevreden.

Duidelijk, Keurig, Goede prijs/kwaliteit

overzichtelijke website, snelle levering en keurige aftersales.

Snelle coorecte levering

Het product was niet op voorraad, maar is sneller geleverd als beloofd.

Snel en compleet

Awesome service

Customerservice was fast to reply and informative. They failed to ship on the promised date, but with Christmas and Covid its understandable. Would order again!

Altijd goed Wifimedia!

Voor mij geen twijfel en altijd bestellen bij Wifimedia, goed advies, prima prijzen, uitstekende service!

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem