Pluspunten

Reageren snel op mailing , deskundig personeel, prima winkel en webshop

Pluspunten

Snelle levering, bestellen ging ook probleemloos.

Pluspunten

Supersenllen levering!

Pluspunten

Duidelijke site, snelle verzending

Pluspunten

Ik vind dit echt een bedrijf waar ik heel graag kom vanwege het goede en vriendelijke advies. Om die reden gun ik het ze ook om als ik iets nodig heb wat zij verkopen, het via deze zaak te doen

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt. Vertrouwd adres.

Pluspunten

snelle levering, goede service

Pluspunten

Snelle en heldere communicatie, kundig advies, snelle en correcte levering

nvt

Pluspunten

Buitengewoon snelle levering. Goed verpakt.

Ik kan zo gauw niets bedenken.

Pluspunten

Ik ben er eens geweest om te luisteren naar een setje speakers. Niet gekocht op dat moment. Maar vanwege de manier waarop ik toen daar geholpen ben heb ik besloten aankopen daar te kopen als het prijsverschil niet te groot is met de goedkoopste. Dus ik heb er wel wat voor over (geld) om zo goed geholpen te zijn. Dat heeft een blijvend positieve indruk gegeven. Oh en ze zijn ook echt wel scherp op de prijzen, dus daar hoef je het niet voor te laten.

Pluspunten

- telefonische bereikbaarheid is goed - normaal telefoonnummer (geen extra kosten bij telefonisch contact) - goed advies, denken mee wat een goede oplossing is - prima service - lossen op als er iets mis is - focus op afgebakend assortiment

- vaak een paar euro duurder - geen verbeterpunt. als hier de service uit gefinancierd heel begrijpelijk - Website is in het Engels bij sommige zoekopdrachten via Google - orderbevestiging is in het Engels, ik zou het op prijs stellen als ik de taal kan in stellen; spreek tenslotte overdag gewoon Nederlands

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Mooie producten. Snelle service

Pluspunten

Goedkoopste prijs op Tweakers.net

Eventueel ook verzenden op zaterdag..

Pluspunten

Bestellen via de website verloopt soepel. Betaling via Ideal verloopt zonder problemen en de levering is stipt en compleet.

Geen.

Pluspunten

Snelle service. NAS besteld met inbouwservice van de harde schijven. Goede communicatie en status van bestelling

Pluspunten

Geweldig bedrijf

Pluspunten

Website zeer overzichtelijk met een breed assortiment. Productinformatie geeft de relevante gegevens waar je iets aan kunt hebben. Afhandeling gerealiseerd geheel conform de toezegging zoals op de site staan vermeld. En.............in voorraad.

geen

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke site. Onlangs mijn IFI Idac retour wegens een defect, dit is zeer snel en netjes, zonder gezeur opgelost en afgehandeld. Top! waar zie je dat tegenwoordig.

geen

Pluspunten

Ik had één specifiek apparaat nodig. Wifimedia is een van de weinigen die het op voorraad had. De volgende dag stond het bij mij binnen.

Pluspunten

Top bedrijf, voor 22:00 uur besteld , volgende dag in huis

Pluspunten

Goede service, snelle afhandeling van de bestelling.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatie, goed verpakt en professioneel.

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem