1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zoeken en betalen als een normale website.

Levertijd klopte niet. Vijf dagen later geleverd. Zelf moeten vragen naar de status, niet proactief. Foute naam op de factuur en automatische email. De ingevoerde en aangepaste gegevens worden niet gebruikt.

Pluspunten

Goede prijsstelling, kwaliteit, gedegen kennis, snelle levering.

Zou niets weten.

Pluspunten

bestelling geplaatst en 24h later al geleverd ! Toestel geconfigureerd zoals het hoort en klaar voor gebuik Prima service !

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Levering voldeed helemaal aan de verwachting.

Pluspunten

Zeer snelle levering en ook nog eens de goedkoopste aanbieder die ik kon vinden.

Pluspunten

Heldere website, goede informatie, mooie producten. Zorgvuldige verpakking voor verzending.

Communicatie over status bestelling.

Pluspunten

Behalve de snelle levering die ik inmiddels gewend ben van Wifimedia, gaan ze net dat stapje verder als het gaat om klantenbinding. Bij mijn bestelling vond ik zonder bijkomende kosten een verloopstekkertje dat ik nodig had om een voeding die ik eerder al had gekocht geschikt te maken voor de switch die ik nu kocht. Dat is nog eens meedenken met een klant. Complimenten.

4 stars: good service, well treated

Positive

Generally positive. Good price and good contact. Took longer to ship my order but received it in the end.

Pluspunten

Duidelijk even website, Schroeder prijs en rzandsnelle levering met opgave van rinds tip: perfect!

Pluspunten

Snelle levering, goed verzorgd

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering. Stap voor stap informatie betreffende levering

Nvt

Pluspunten

Snelle bezorging Alles werkt goed

Pluspunten

Scherpe prijzen, zeer snelle levering. De beloofde levertijd was ook deze keer (Dlink switch) nagekomen. Vorige keer in de winkel zelf een NAS uitgezocht na uitgebreid advies. Heerlijk shoppen.

Pluspunten

snel geleverd

Pluspunten

Snelle en complete service

Pluspunten

snelle en correcte verwerking order

geen, doe zo voort

Pluspunten

Een goede en duidelijke communicatie met een snelle en zeer nette afhandeling van de verzending: gratis met track&trace middels DHL na één dag in België ontvangen.

Pluspunten

Duidelijke site en bestelprocedure. Ik had 2 WD Blue 4TB besteld en er werd gelijk contact opgenomen dat er maar 1 in voorraad was en of ik dan die ene wilde hebben of wachten tot ze er allebei waren. Op mijn reactie dat ik zo snel mogelijk de disks wilde hebben werd er gelijk gereageerd dat niet alleen die ene opgestuurd zou worden maar dat de 2e disk direct vanaf de importeur naar mij gestuurd zou worden. De volgende dag had ik beide disks in huis.

Ga zo door!

Pluspunten

Duidelijke site, scherpe prijzen, snelle levering

Pluspunten

- Via e-mail snelle/positieve response! - Assortiment met kwalitatief goede/zeer goede producten - Productkennis

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem