Pluspunten

Prima bestellen en correcte levering

Pluspunten

Voorraadstatus, leversnelheid en leverbetrouwbaarheid

Productinformatie niet in alle gevallen even compleet en/of duidelijk

Pluspunten

Top, snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering. Goede kennis van zaken. Goede service.

Pluspunten

- Goede prijs - Snelle levering

Verzending met handtekening voor ontvangst. (ipv aflevering zonder handtekening)

Pluspunten

Snelle levering, goede klantenservice en een grote voorraad.

Bij mijn laatste bestelling is alles perfect verlopen

Met acties

Pluspunten

Snel, en als je support nodig hebt dan zijn ze er voor je.

Pluspunten

Snel besteld en snel geleverd

Pluspunten

- erg klantvriendelijk - altijd positief en behulpzaam - nemen de tijd voor je - leuk assortiment en goede prijzen - goede service na aankoop - kortom, niks op aan te merken! 100% goed!!

Pluspunten

Snelle levering en vooraf raid1 geinstalleerd.

Pluspunten

Prijs en service uitstekend.

Pluspunten

snel en kwalitatief uitstekend advies, kennis van zaken!

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Perfect. Ik bestelde de maandagavond om 20h een hoofdtelefoon en had het woensdagavond in huis ( in België! ) Verzending: De verschillende stadia van mijn bestelling waren makkelijk te vinden op de website. Het product was te traceren via DHL en werd GRATIS verstuurd via DHL express. Het product werd daarnaast goed verpakt. Betaling: gewoon via bankcontact en werkte van de eerste keer. Service: Geen spam, en een vraag om een feedback werd pas gegeven na 3 dagen. Je voelt geen druk en de mail geeft je de mogelijkheid om je direct af te melden uit hun mailservice. prijs: de prijs was met 300 euro de laagste op de markt. Deze varieerde tussen 300 en de 370 €. Het product zelf ( Denon AH GC20) was nog nergens anders leverbaar in de Benelux. Ik twijfelde eerst met mijn aankoop bij wifimedia maar de reviews waren goed. De hoofdtelefoon was in zijn originele verpakking en was in perfecte staat. Ik ben diep onder de indruk en zal in de toekomst vast en zeker nog eens bij hun bestellen!

- Het zou handig zijn als de traceercode van het pakketje ook beschikbaar zou zijn op de site zelf. - Sites als coolblue verzenden ook statussen over je bestelling via sms. Dit is geen noodzaak, maar is altijd welkom als extra.

Pluspunten

Vlotte levering

Pluspunten

was een goede internet koop , nette afhandeling en mail bevestiging , ook levertijd mail en verzendcode. top zoals je verwacht . zekers weer kopen. plus is dat ze ook een echte winkel hebben maakt het meer vertrouwd.

Pluspunten

Gewoon gedaan wat gedaan moest worden zoals het hoort. En daar was niks op aan te merken ga zo door.

Pluspunten

goede communicatie, snel geleverd, goede prijs

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Helemaal in orde.

Optie aanbieden om ook 1 TB SSD cache in NAS in te bouwen.

Pluspunten

Zeer snelle en professionele reactie. Een van de medewerkers heeft zelfs nog contact met D-Link opgenomen om een van mijn vragen te beantwoorden. Ik zou dit bedrijf aanbevelen aan kennissen.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte levering

Ik heb in de winkel een Qnap HS-251 gekocht die je kan aansluiten op je tv. Daar heb je wel een AB voor nodig en die zit niet bij het apparaat. Moest dus later bij bestellen en dus porto betalen. Klanten dus er attent op maken dat je mogelijk een AB nodig hebt

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem