Pluspunten

Site is overzichtelijk en helder, prijzen en specificaties idem. Levering lekker snel en duidelijk wanneer ik het kan verwachten.

PostNL had aangegeven dat bezorging dag later was en bezorgde vervolgens toch dag eerder dan aangegeven. Handig dat dit wordt gecommuniceerd.

Pluspunten

Snelle service, denken mee, vlotte reply aftersales, vlotte RMA afhandeling. Geven advies over software die niet direct officieel ondersteund wordt maar wel draait op Qnap.

Keep it up. Wellicht opfrissen site.

Pluspunten

Uitstekende service. Uitgebreid geinformeerd over de producten waar ik vragen over had. Snelle reactie op mail en snelle levering van de bestelde producten.

Geen. Vooral zo door blijven gaan.

Pluspunten

Snelle levering, goede stock

Pluspunten

Heldere site, goed product aanbod, voorraad meteen in beeld, mensen met kennis van zaken, duidelijk process voor verwerking bestellingen en evt. retouren. Als er iets niet naar behoren verloopt wordt het uitstekend opgelost. Lerende organisatie.

Zorg dat je bij groei je identiteit en kwaliteitsniveau op pijl houdt en blijft investeren in je mensen (doen jullie denk ik wel goed ;-)

Pluspunten

Bereid om te helpen en deskundige advies.

Pluspunten

Snelheid van aflevering. Bestelling voor 18.00uur geplaatst, en de volgende dag al omy12.30 binnen.!

Pluspunten

Snelle levering, keurig ingepakt, prima spullen. Ingeval van een vraag direct antwoord.

Pluspunten

Snelle levering, goede producten

Pluspunten

Alles positief,supersnel en netjes verpakt aangekomen.

Ga zo door.

Pluspunten

Goede en duidelijke site, goede communicatie, snelle levering

aangekruiste gratis installatie was niet uitgevoerd cq meegekomen in de bestelling

Pluspunten

Correcte en stipte levering. Eerst informatie aangevraagd over geplande aankoop en waarborg omdat ik in belgie woon. Mail nagenoeg direct beantwoord wat ik enorm apprecieer. Toestel Oppo BDP-103D voldoet volledig aan de verwachtingen. Een tevreden klant.

Pluspunten

Duidelijke website

Pluspunten

Snelle, correcte verzending. Goeie prijs.

Pluspunten

's middags besteld en de volgende dag geconfigureerd afgeleverd. Dit is service optima forma.

Pluspunten

Snel, duidelijk, en correct !

Pluspunten

Product was niet direct leverbaar, werden goed op de hoogte gehouden van status, ook snelle reactie's op mails, daarna keurig geleverd, goed verpakt, ben er blij mee !

Pluspunten

Keurige site, snelle levering, heldere communicatie.

Zoekfunctie/resultaten kunnen filteren.

Pluspunten

Had goede recensies gelezen op internet en wilde bij Wifimedia of Mobile Harddisk bestellen. Beide leken mij goed; beide gebeld of gemaild. Toch hierop de keuze laten vallen i.v.m. mijn wensen voor Sonos binnenkort te gaan en dan one-stop-shopping te hebben. Wifimedia: -pre-sales: telefonisch, erg goed. -levering: binnen 1 dag en volgens afspraak met twee (3TB) schijven geïnstalleerd. Volgend jaar met ongetwijfeld dalende prijzen, NAS uitbreiden met grotere disken voor dezelfde prijs. Wat mogelijk zou moeten zijn met SHR.

Zou het niet weten.

Pluspunten

Goede en overzichtelijke website. Daar waar om informatie wordt gevraagd is er een vlot en vakkundig antwoord en advies. Voorraad klopt en levering is vlot. Dat heb ik bij andere bedrijven wel anders gezien.

Pluspunten

Top advies, snelle reactie op vragen, snelle levering, wat wil je nog meer?!!

Pluspunten

Ondanks de staking van PostNL, heel adequaat gereageerd en kon uiteindelijk mijn bestelling voor mijn vakantie bij de importeur ophalen, zeer goede service!

Pluspunten

De om 17.00u bestelde DAC werd de volgende dag netjes verpakt geleverd. Helaas voldeed hij niet aan mijn verwachtingen en heb ik gebruik gemaakt van de retour mogelijkheid. Ook daarbij was wifimedia -in tegenstelling tot sommige andere bedrijven- super snel. Binnen een half uur had ik een rma nummer en zodra zij het retourpakket ontvingen werd de ontvangst via email bevestigd. De volgende dag stond het aankoopbedrag alweer op mijn rekening.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive