Pluspunten

Voor de 4e..0f 5e...? keer weer eens wat besteld, wordt saai, maar alweer prima geregeld, keurig verpakt op afgesproken tijd binnen. Helaas was deze keer de HDD niet in de NAS gemonteerd,maar dit was een makkie om zelf te doen, vandaar de 9 anders was het een 10 geweest.

Pluspunten

Snelle levering. Prima product!

Pluspunten

Zoals altijd weer goed, snel en uiterst vakkundig geholpen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service en snelle levering!

Verzendkosten zijn aan de hoge kant voor de bedragen die je al snel uitgeeft aan goede electronica. Bovendien is het aan te bevelen om een andere verzend partner te overwegen, waar klanten kunnen kiezen wanneer én wáar hun pakketje geleverd zal worden. Postnl biedt dit blijkbaar niet meer, mijn pakketje werd zonder adres-keuze mogelijkheden 2 maal aangeboden op momenten dat ik niet thuis ben en vervolgens doorgestuurd naar het postkantoor. Dit terwijl het pakketje zo'n 2 dagen eerder al op mijn werk geleverd had kunnen worden.

Pluspunten

Uitstekende service!

Pluspunten

prima zoals het hoort, er valt niet veel over te zeggen, juiste product geleverd en op tijd

Pluspunten

Al jarenlang een betrouwbaar adres voor snelle levering van digitale muziekapparatuur. Hier x jaar geleden mijn eerste sonos set gekocht. Sindsdien nooit meer een ander adres gewild.

Gewoon door blijven gaan

Pluspunten

Snelle levering en uitstekende producten.

Pluspunten

Snelle levering. Scherpe prijs. Goede communicatie over de levering.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling. Ik had mijn bestelling de volgende dag in huis

Nvt

Pluspunten

zeer behulpzaam , snelle levering

Pluspunten

Ook de aftersale service is zeer goed. Problemen met software installatie werd snel en vakkundig opgelost.

Pluspunten

Top! Just perfect!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke website, goede ondersteuning

slechte partner voor bezorging. Ik zou de materialen op zaterdag tussen 12.00 en 15.00 uur krijgen, dit word zonder overleg verandert naar dinsdag (zonder tijd) en nu zelfs zonder overleg naar woensdag. Dit kost me zo veel vrijedagen! Zeer slecht

Pluspunten

[1] Site werkt goed [2] Compleet assortiment. Ik bedoel daarmee te zeggen: wat je wilt zien op het gebied van opslag, streaming. Het is er én overzichtelijk gepresenteerd.

Pluspunten

De recensies waren al goed en hier sluit ik mij bij aan. Gratis geconfigureerd, zeer nette prijs voor de producten en ook nog supersnel verzonden. Bij toekomstige wensen op dit gebied kom ik zeker terug. Bedankt!

Pluspunten

Zeer professionele maar ook persoonlijke support bij het maken van een keuze voor een Access Point. Om 17.00 uur informatie ingewonnen. Om 17.30 besteld en de volgende dag om 9.30 product in huis.

nog geen uitgebreide ervaring met het product dus daar nog geen oordeel over.

Pluspunten

Ik had een Denon ENVAYA Mini Black besteld bij wifi media. echter was deze niet op vooraad wat wel op de site vermeld stond. ik ben direct gebeld en kreeg de volgende opties: wachten totdat deze binnen was of voor de zelfde prijs zijn grote broer te mogen ontvangen (die duurder was). Voor deze tweede optie heb ik gekozen. Super srvice dus!

Pluspunten

Snel geleverd, goede prijs

Pluspunten

Duidelijke communicatie Doen wat ze beloven.

Geen, hier kun je kopen

Pluspunten

Goede website. Snelle levering en als er iets mis is zonder gedoe vervangen.

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem