Meerdere malen gekocht en altijd goed

sneller dan het geluid!

Gewoon prima.

Prima site, vlotte afhandeling en snelle levering.

Het aanbod is ruim.

Top! Snelle bediening en zeer gerichte hulp.

Ik had een audioquest dragonfly cobalt besteld en een dragontail. Ze hebben me voor de verzending gecontacteerd om te zeggen dat er reeds een dragontail voorzien is bij de dragonfly cobalt. Met de vraag of ik deze uit de bestelling wilde halen en het geld werd direct terug overgebracht. De dag nadien werd alles geleverd. Echt een top service!

Snel en goed

Erg goed zoals gewoonlijk. Klantenservice reageert snel en met duidelijke instructies.

Snelle en correcte levering ondanks zeer drukke periode !

Fast delivery to Germany

Took only two days. Good shop.

Prima service, kundig personeel

Ik had een aantal vragen voorafgaand aan de aanschaf van mijn receiver. Ik werd telefonisch van prima advies voorzien. Artikel was op voorraad en de volgende dag al in huis.

Matig

Product van mijn keuze was niet op voorraad en dat werd niet gecommuniceerd.

Goede producten, snelle levering.

Ik heb hier recent een hoofdtelefoon met dac/amp gekocht. Het pakketje lag de volgende dag op de deurmat. Zeker tevreden.

Fantastisch geholpen, probleem opgelost.

Altijd goede service en top kwaliteit.

Top service en snel geleeverd !

Prima winkel

Ik was opzoek naar een Sennheiser van een bepaald type en kleur. Bij Wifimedia was de prijs hetzelfde ongeacht de uitvoering (kleur) en ook op voorraad. 's avonds besteld, na 1 dag in huis. Prima. Ben alleen minder tevreden met DHL. PostNL is sneller en betrouwbaarder.

Zo als altijd goede service

Gewoon goede service

Super service

Geweldig, snel, professioneel en snel geleverd.

Fast and custom minded

All ok nothing at all to complain at..

Fijne webshop/winkel met servicegericht personeel

Mijn NAS en audio streamer hier jaren geleden gekocht. Goede service, snelle reactie. En nu na jaren problemen met mijn NAS maar nog steeds vriendelijk en uitgebreid geholpen. Een hele fijne zaak!

Zoals beloofd

Zoals beloofd

uitstekend

Snel en vakkundig geholpen, waar de fabrikant het liet afweten.

geleverd volgens afspraak

goedkoop en correct

Klacht serieus genomen en goed gereageerd via RMA systeem

Klacht serieus genomen en goed gereageerd via RMA systeem. Wel nog afwachten hoe het verder verloopt. Zaak nog niet afgerond.

Prima! Goede en duidelijke site -

Toestel zoals beschreven. Prima en snelle levering (geen 5 dagen levertijd.. maar de volgende dag al geleverd!!)

Snelle en deskundige dienstverlening

Goed en deskundig advies op vragen m.b.t. mijn aankoop. Prettig contact. Top!

Fan van wifimedia

Mooie webshop met top producten! Altijd netjes en behulpzaam, snel met verzenden. Prijs kwaliteit is ook gewoon goed!

Prima ....

Prima site , goede service , de volgende keer weet ik jullie te vinden ..... in de goede zin van het woord .... hahaha ....

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem