Snelle levering en een prettige webshop

Prettige webshop (de fysieke winkel is ook erg mooi en goed, ook goed bereikbaar). De bestelling was snel binnen.

Prima telefonische hulp

Ik heb 2 Yamaha WX-010 luidsprekers gekocht waarover je via WiFi muzoek kunt afspelen via MusiCast. De handleiding was niet erg duidelijk hoe je de luidsprekers kon vertellen dat een het linkerkanaal en de ander het rechterkanaal moet afspelen. Na telefonische hulp lukte dat wel. Tip: je moet op beide luidsprekers tegelijk (!!) de knoppen indrukken die in de handleiding staan. Ook de toonregeling van de boxen is lastig te vinden. Bedankt voor de prima hulp!

Very fast delivery !!

Alweer perfect

Wifimedia maakt het alweer waar. Bestelling geplaatst, krijg keurig netjes een email notificatie van zo ongeveer iedere stap die de bestelling doorloopt, en ontvang je product. Vaak de volgende dag al, alleen had ik nu op een zondagavond besteld, dus kwam het dinsdag middag binnen. Helemaal blij met mijn nieuwe speelgoed!

Zeer klantvriendelijk bedrijf

Behulpzaam en deskundige medewerkers. Correcte en snelle levering. Bundelkorting werd zelfs na betaling nog verrekend. Goede klantenservice die al je vragen snel en deskundig beantwoord. Top!

Zeer tevreden over de aankoop Denon Reference hoofdtelefoon Is super comfortabel en geluid is fantastisch

Fantastische service!

Na een probleempje met mijn nieuwe Grado GW100 hoofdtelefoon te hebben gemeld, dezelfde ochtend nog omgeruild voor een nieuwe in Arnhem. Kudo’s voor Roel!

Snel geleverd zoals beloofd

Kwam als goedkoopste uit de bus en beloofden de volgende dag te leveren. Dat gebeurde ook. Dus betrouwbaar adres dat doet wat het belooft !

Zeer tevreden, over service en snelheid.

Vrijdag om 14:00 besteld en zaterdag geleverd. Heel fijn als je erop wacht. Top Service en heb goede kwaliteit producten. Ik ben zeer tevreden en zal hier in de toekomst ook zeker eerst voor de andere grote leveranciers kijken.

bestellen en leveren binnen één dag

supersnel en aardig

Vertrouwde service als altijd!

Als ik 1 bedrijf mag aanbevelen waar je als muziek/audio/streaming liefhebber je aankopen onbezorgd mag doen, dan is Wifimedia het adres voor deze aankopen! Duidelijke informatie en snelle levering!

Goede service en professionele uitleg.

Nette en snelle afhandeling van zaken. Waar nodig geven mensen die goed ingelezen zijn over de artikelen die zij verkopen advies en antwoorden op de vragen die je hebt. Wifimedia, ga zo door!

hulpvaardig, deskundig en probleemoplossend

Ik heb goede ervaringen met Wifimedia. Zij zijn hulpvaardig, deskundig en probleemoplossend. Dit bleek eerder dit jaar bij mijn aanschaf van Yamaha Wifi- en Bluetooth luidsprekers (WX-010). Dat bleek opnieuw bij het oplossen van Bluetooth problemen met de Yamaha WXAD-10 streaming adapter (die na een half uur ophield met functioneren) door deze te vervangen door iFi Audio ZEN Blue streaming adapter; deze laatste functioneert tot nu toe (circa 1 week na installatie) goed.

Geen klachten

Geen klachten

Geweldige service

Snelle levering. Keurige administratieve (factuur) afhandeling.

Klantgericht

Heb het verkeerde product besteld, persoon aan de telefoon zeer klant vriendelijk. Heeft me uitleg gegeven hoe product retour te sturen. Heeft zelfs meegekeken welk product ik wel moest bestellen, ondanks dat jullie deze zelf niet in voorraad hebben! Top Wat ik echt minder prettig vindt is hoeveel stappen te maken om product retour te sturen, zeer omslachtig.

Prettige en persoonlijke ervaring

Ik zocht een tv, Oled 48 inch, die overal uitverkocht bleeK, behalve bij Wifimedia in Arnhem. Vanuit Utrecht een heel gedoe. Eerst even gebeld of de zaak ‘ook wel echt bestaat’. Zeer prettig te woord gestaan. TV (de laatste) werd voor me apart gezet. De volgende ochtend werd ie door UPS geleverd. Top!

Mijn bestelling was nog niet op voorraad, moest wel op wachten. Maar bestelling is toch nog snel binnen.

Goed en duidelijk

Professionele site

top

top

Mijn bestelde luidspreker werd sneller geleverd dan verwacht. Goede service.

Mijn bestelde luidspreker werd sneller geleverd

Maandag voor 10 00 uur besteld,woensdag pas in huis

Goed verpakt ontvangen helaas niet de beloften volgende dag in huis.

Laagste prijs en correcte afhandeling

De levering komt niet met een scherpe belofte (bv. binnen x dagen geleverd). Ik ontving het apparaat binnen drie dagen, wat gezien het prijsniveau zeker aanvaardbaar was.

Gedegen logistiek en heldere administratie

Mijn geluidsboxen heb ik op woensdagavond om 21.00 uur besteld en werden donderdag 18.30 thuis afgeleverd. Pluim!

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem