Heb het bestelde nog steeds niet ontvangen!

Geachte, Reeds 3 dagen wacht ik op mijn bestelling en blijf er expres voor thuis doch heb het bestelde tot nu toe nog steeds niet ontvangen alhoewel er vermeld staat de volgende dag geleverd. Graag correcte datum en uren van levering aub. Alvast hartelijke dank!

Goede service en goed kwaliteit

Een goede kwaliteit

Prima webshop

Snelle levering. Goed geprijsd assortiment. Geen 5 sterren omdat de voorraad op de site niet actueel was en ik 3 weken moet wachten op een deel van mijn bestelling.

Very nice price and quick delivery

Very nice price and quick delivery

Snel en netjes

Duidelijke site, zeer redelijke prijzen. alles was snel binnen en de spullen zaten keurig netjes in gepakt.

hoge kwaliteit en fijne service en informatie

zie hierboven

Snelle levering, goede prijs

Duidelijke site, goede productbeschrijving, snel geleverd en een goede prijs

top!

top!

Snelle levering en zeer voordelige prijs.

Kwam deze site tegen op zoek naar een Shanling Q1 Toevallig hadden ze een outlet exemplaar,wat behoorlijk goedkoper was, Besteld en de volgende dag in huis,

Deskundig!

Deze mensen weten waar ze over praten

Soepel, snel en professioneel!

Moest even iets checken voordat ik de bestelling definitief kon maken. Het team heeft verstand van zaken en is erg hulpvaardig. Heerlijk, dat detaillisten dus ook specialisten on-line kunnen zijn en je "gewoon" de winkel kunt bellen die het dan voor je versturen. Kijk dat werkt.

Snelle verzending!

Apparaat 's avonds besteld, volgende ochtend in huis!

Great service-good price

Responsive on ordering, and scheduled delivery exactly when I needed it. Thank you.

Wifimedia heeft echt begrepen wat communicatie is !

Na mijn eerdere positieve ervaringen opnieuw een bestelling geplaatst. Na een telefonisch contact zijn al mijn vragen beantwoord en heb ik duidelijk doorgekregen wat ik moet bestellen. Helaas was het product niet op voorraad, maar er is direct een lever indicatie aangegeven en mocht dit een probleem zijn mocht ik zelfs de bestelling annuleren. Product naar tevredenheid een dag eerder dan verwacht ontvangen en de installatie vlekkeloos verlopen zoals eerder al was aangegeven.

Wat belooft is waar gemaakt

Voor de 1e keer wat bij Wifimedia besteld. Een artikel uit de 'Outlet'. Niks op aan te merken, gloednieuw (dus vorige klant is er netjes mee om gegaan). En geleverd op de dag zoals aangegeven tijdens de bestelling en keurig ingepakt. Wifimedia staat nu in m'n favorietenlijstje :)

Saved 300€ on Marantz ND8006

Nice Place to do your HiFi shopping

Excellent

Perfect communication, fast shipment, product as described. Please trust it. I reccomended to buy from this seller.

Prima klantenservice

Ik had een product besteld en het voldeed niet aan kijn verwachtingen. Terugsturen was pijnloos. Ik wacht nu op mijn geld terug.

Snel en makkelijk

Zoals altijd snel en professioneel geholpen.

Mijn eerst Synology DS213+ vervangen door een DS220+. Beide apparaten bij WiFi media aangeschaft. Telefonisch goed geholpen en advies gekregen over installatie en mitigeren oude NAS. Tevens dit keer een APS erbij aangeschaft. Erg blij met de snelle levering. Super bedrijf!

First experience bodes well for future dealings.

Timely and efficient service.

Topproducten tegen een goede prijs

‘Het nieuwe luisteren’ - voor mij dan - bestaat uit een draagbare iFi DAC en een goede kabel voor mijn hoofdtelefoon. Wat een enorme stap voorwaarts in een schitterend geluid. En supersnel geleverd. Dank!

Zoals altijd, uitstekend

Weer goed geadviseerd, hoeft geen betoog

Great experience

The item wanted was as described and the shipping in the timeframe promised. What else anyone can wish? THANK YOU!

Snelle levering, goede afhandeling.

Duidelijke website, makkelijk te bestellen. Communicatie incl. Factuur snel na plaatsen order. Levering binnen 2dgn na betaling. Top.

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem