een prima product voor een schappelijke prijs

In mijn geval een Yamaha WX-010 speaker "tweede kans". Na de bestelling kwam hij zeer snel mijn kant op. Hij was keurig en stevig verpakt en niet van nieuw te onderscheiden. De Yamaha WX-010 speaker doet zijn werk prima!

Te laat verzonden, slechte klantenservice

Bestelling later verzonden dan belooft. Daarop ook nog eens niet goed afgeleverd, waardoor mijn cadeau de mist in ging. Klantenservice reageert slap en laat.

Excellent

Excellent company fast hassle free very efficient

perfecto :-)

`s avonds online bestelling geplaatst , volgende morgen al bezorgd -kon de speaker dus heel snel testen...superblij mee!

Snelle levering nette service

Via wifimedia mijn Hifiman he400i 2020 aangeschaft. Volgende dag kwam het pakket binnen, goed ingepakt

Flawless

First time buyer, only because they stocked a hard to find product at the lowest online price. I was pleased to see a large inventory and discover an easy to navigate website. My order was dispatched in time and communication about delivery was very good indeed. Subsequently you have gained yourself a new customer and I look forward to dealing with Wifimedia again.

Prettige en fijne winkel met prima producten

De winkel gaf duidelijk aan wanneer het product beschikbaar was. Rekeningoverzicht was duidelijk

Snel geleverd voor een goed prijs

Snelle en correcte levering. Opgave was 4-8 werkdagen, maar de praktijk was 2 werkdagen. Laagste prijs.

Snel geleverd, genoeg keuze

Genoeg keuze en heldere omschrijving van producten. Snel geleverd. Zeer tevreden

prima snelle service

snelle mail response, snelle bezorging

Prima ervaring, netjes afgehandeld.

De levertijd was 2 a 3 weken. De koptelefoon werd na 2 weken netjes afgeleverd. Mooi verpakt, goeie service.

Goede service en snelle levering

Overzichtelijk site met goede omschrijvingen. Het product werd ook bijzonder snel verstuurd en was de volgende dag al in huis!

Great Service. Oustanding Delivery Speed !

Great Service. Oustanding Delivery Speed !

Snelle levering van de koptelefoon

Ottimo servizio

Avevo richiesto un sinto ampli che, purtroppo, non era disponibile. Mi hanno avvertito che ne era rientrato uno solo con la scatola aperta e poi richiusa. Confermato l'acquisto con sconto e spedizione arrivata in due giorni. Tutto perfetto ed imballato in ordine

Betrouwbaar, als vanouds.

Kwaliteitsartikelen. Snelle levering.

Great service

Good value for money

Zeer snelle bezorging en een fantastisch product

Gaat om een Yamaha MCR-N570D stereo set. Wifimedia had een paar duidelijke reviews erbij staan. Gekozen omdat ze op Tweakers goede beoordelingen hadden als bedrijf zelf. Ook de aftersales beoordelingen waren goed. De prijs hoorde ook bij de laagste. Het apparaat zelf is fantastisch. Geweldig geluid. Helder en niet zo bassig. Van mijn vorige pianocraft heb ik nog een subwoofer liggen. Nu niet in gebruik.

Snelle levering.

Snelle levering.

Supersnelle verzending. Top service.

Supersnel en correct. 10 op 10.

Ich bin sehr zufrieden, vielen Dank.

Alles ist sehr gut gelaufen. Einwandfreie und schnelle Kommunikation. Schneller Versand ( nur Hermes hat etwas länger gebraucht ).

Super geregeld!

Een beetje impulsief had ik verkeerde speakers besteld. Deze gratis kunnen retourneren, binnen een paar dagen mijn geld terug en direct de juiste kunnen bestellen, die waren de volgende dag in huis

Duidelijk, snel, geen problemen.

Top ervaring; zal hier volgende keer weer bestellen. Bedankt!

Zeer overzichtelijke webshop.

Wordt na bestelling goed geïnformeerd over levering en verzending via Post.nl. Levering direct volgende dag.

Een outlet product gekocht, zeer tevreden over mijn aankoop, goed verpakt, is als nieuw! Vlotte en correcte levering.

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem