volgens afspraak geleverd

de bestelde Fiio M9 is netjes en volgens afspraak geleverd. overigens was het ook een mooi aanbod.

Mooi compact model

Groot voordeel is dat de voeding via POE kan. Prima product die ook weer te zien is in de UniFi controller.

Snelle verzending en levering. Nergens goedkoper.

Ze doen wat ze beloven. Kan soms langer duren dan je altijd wil. Soms gaat iets gewoon niet sneller!

Ervaring zeker positief. Begin problemen werden netjes opgelost ofwel doen wat ze beloven. Natuurlijk duren dingen altijd langer dan je wil. Soms gaan dingen niet sneller. Begrijp sommige negatieve reacties totaal niet. Professioneel bedrijf met mooie producten. Hebben trouwens ook geweldige luisterruimtes in Arnhem.

Had een kabeltje besteld, volgende dag had ik dit al in huis. Zeer tevreden over Wifimedia!

Rappe levering!

Snel besteld, makkelijke keuze gemaakt via in 3x!

FANTASTICO

GENIAL, FANTASTICO, PERFECTO.

• ¿Nos recomendarías?

Seamless experience! Fast processing and delivery!

Goede service!

Niet positief!

Beste Wifmedia, 18 juli 2020 heb ik een bestelling bij u op de site de site geplaats voor de product Linksys LGS108 netjes betaald en ook een bevestiging van u kant dat u mijn betaling hebt ontvangen. En op maandag 20 juli 2020 heb ik een mail gekregen dat de product op 21 juli 2020 bij mij op de aangegeven adres bezorgd zou worden. Tot op heden heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen. Wel heb ik een kaart in de brievenbus gekregen dat DHL om 13.38 het pakketje bij de buren ligt op nummer 558 ! Ik bij de buren aangebeld om mijn pakketje op te halen en tot mijn verbazing dat de buurman zegt nee bij hem hebben ze GEEN pakketje achtergelaten!! Dus zit ik nog steeds zonder mijn pakketje!!! Weet niet waar het fout is gegaan.

professioneel en keurig

Duidelijk, complete site, goed aanbod, snelle levering

Zoals omschreven...

Dit bedrijf is een aanrader ... snelle levering.. keurig verpakt...niets op aan te merken.

Good service, expensive delivery

A wide selection of devices which otherwise available only to order from noon-EU country, e.g. China. Some emails haven't been translated from Dutch, but it is a very minor problem nowadays. The only delivery option is UPS and quite expensive outside of Benelux. Would like to see a cheaper alternative or a free delivery after some amount spent. Recommend anyway.

Snelle levering!

Zie boven

Prima zaak, koop er al vanaf uitkomen van de slimserver mijn leuke hebbe dingen altijd klasse spullen

snelle verzending, product OK

Perfecte levering

Mijn bestelling conform afspraak geleverd. Het artikel voldort aan alle verwachte eisen. Chapeau!!

zeer snelle levering

Ik heb een verlengsnoer besteld voor een Sonos play 3 en had dit de volgende dag in huis.

Erg prettig

Goede telefonische ondersteuning en prettige webwinkel

Goede service, snelle levering

Toppie!

Speakerset besteld voor mijn pc, snel verzonden en ontvangen, duidelijke updates per mail over de voortgang! Deze shop is een aanrader!

Veel beter kan niet.

Niet voor niets dat ik weer bestel bij wifimedia, betrouwbaar en zeer snel. Bravo!

Ze zijn snel en betrouwbaar

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem