Snel en goed

Super snelle bezorging, fijne website. Erg fijn ook dat er veel betalingsmogelijkheden worden geboden.

Some products too expensive

Some products too expensive

Hartelijk bedankt voor de goede service

Zeer snelle levering en zeer goed verpakt,deze firma’s een aanrader,echt top!!!

Prettige en correcte webshop

Al meerdere malen produkten hier aangeschaft. Altijd vlot afgehandeld en duidelijk geïnformeerd.

Goede producten, snel geleverd

Mooie spulletjes, redelijk geprijsd en razendsnel verzonden

Zoals altijd goede en snelle levering...niet de goedkoopste maar mocht het nodig zijn leveren ze ook goede service en dat is ook wat waard.

Goed geïnformeerd en snel verstuurd, top !

Duurde even voor apparaat binnen was van de leverancier maar daarna snel verstuurd en volgende dag binnen, prima !!

Prima beveiliging tegen accidenteel hoog volume IEM of hoofdtelefoon

Gekocht om het volume op de drumcomputer van mijn zoon te verlagen zodat hij veilig kan drummen. Zonder de earBuddy werd het vanaf volumeknop op 10u te luid. Met de earBuddy krijg je hetzelfde volume pas met de volumeknop op 14u, dus je kan het volume beter regelen. Door de earBuddy wordt de kans op permanent gehoorverlies, tinnitus of hyperacusis door accidenteel te ver open draaien van de volumeknop drastisch gereduceerd. Dit een must have voor ouders die hun kind veilig muziek willen laten maken met elektronische instrumenten.

ZEER GOED

PRIMA SERVICE

Snel geleverd. Product zoals omschreven.

Een product gekocht wat retour was gekomen. Netjes omschreven zoals hij was en voor een nette prijs.

Besteld snel geleverd gewoon top

Bijzonder goede service en 100% klantgericht

Had problemen met mijn subwoofer en kreeg deze niet aan de praat. Jeroen van Wifi Media is langs geweest om eea na te zien. Nu bleek de sub defect te zijn, deze is meegenomen en ter reparatie opgestuurd. Na herstel lukte het me niet om deze goed aan te sluiten. Jeroen nogmaals langs geweest en heeft alles gefixed.!Werkt volledig zoals het moet en heeft ook direct ook nog naar het netwerk gekeken. Ook deze is op orde gebracht. Dank jullie wel!

TOP PRODUCT / SUPER SNELLE LEVERING

GOEDE EN OVERZICHTELIJKE WEBSITE. GEEN LOZE BELOFTES ,BINNEN 24 GELEVERD. FIJN PRODUCT,GOED VERPAKT. TOP

Bestellen volgende dag in huis! Kortom betrouwbaar en goed!

Prettig! Bluetooth cable functioneert naar behoren. Tot ni toe zeer tevreden met m’n aankoop. Fiio Lc- bt2

Goede service, snelle levering

Duidelijke website met hierop ook goede prijzen. Bij een telefonische vraag over mijn levering goed geholpen en mijn bestelde product snel in huis. Top geregeld!

Duidelijke website, mooie prijs/kwaliteits verhouding. Echt een aanbeveling

Prachtig klinkende kabel

Livraison rapide

Je recommande, produits conforme à la description.

uitstekend

per abuis verkeerd besteld en toch zeer snle ander apparaat geregeld

Super fast

Snelle en goede levering

prima website, goede informatie, goede prijs en snelle levering.

Perfect geregeld

Snel, duidelijk en netjes

Goede en snelle service

Telefonisch werd ik heel beleefd en behulpzaam geholpen door medewerker van Wifimedia. Top !!!

Good and fast service

Fast and precise delivery