Vakkundig en vriendelijk personeel en snelle levering

Hebben op een heel vriendelijke manier uitstekende uitleg gegeven over de mogelijkheden en de voor- en nadelen mbt verschillende producten, zodat ik tot een juiste keuze heb kunnen komen.

Levering volgens afspraak

Levering snel en volgens afspraak

Hurtig levering

Bestilte en Denon RCD-N10 Mandag aften og fik en bekræftelse 10 min efter. Fik besked tirsdag at varen varen afsendt. Modtog varen onsdag kl. 14.45. Umiddelbart det billigste sted jeg hurtigst kunne finde varen. Jimmy 2770 Kastrup Danmark

seller ok

all ok best +++++

Super service en technische kennis

Wifimedia heeft mij fantastisch (en belangeloos) geholpen bij het verhelpen van een technisch problem met mijn IP-Camera. Als er iets niet werkt, is er fantastische en geduldige technische support (ook telefonisch). Top bedrijf en top personeel!

Goed mee gedacht

Attent

Snelle levering, vriendelijk, kundig en behulpzaam te woord gestaan. Bestelde items topkwaliteit.

Telefonisch contact goed geholpen.

Uitstekende tefonisch service.

uitstekende Xboom

Uitstekende party box maar 1 klein minpuntje is dat de DAB+ antenne beter mocht zijn. Binnen in huis werkt het soms minder tot niet

Top bedrijf

Fijne terugkoppeling over de status van de vergadering.

Levering snel en conform afspraak

Levering snel en conform afspraak

Zoals het moet

Goede website Veel keuze - goede kwaliteit Vlugge levering

Prettig geholpen op een rustige duidelijke manier. Ook ondersteunend met kennis van zake. Snelle antwoorden. Kortom :Duim!

Uitstekende service

Altijd al een fijne en goede ervaring met Wifimedia. Helaas online moeten bestellen. Voorkeur in de winkel.

Zeer snelle levering

Woensdagavond besteld. Donderdag ochtend geleverd. Telefonisch goed bereikbaar.

Hebben een goede indruk achter gelaten!

Ik ken deze winkel niet, maar heb er een Yamaha RX-A780 gekocht waar ik al een tijdje naar aan het kijken was en die in deze winkel scherp geprijsd was. Telefonisch vooraf aan de koop goed te woord gestaan en ook achteraf hebben ze geholpen bij een vraag over de receiver. Ze maken een goede indruk op mij.

Uitstekende service

Mijn aankoop werd (precies als omschreven) de volgende dag geleverd. Prima service!

Snel en goede communicatie, zelfs in deze coronatijden.

Goede website, vlotte betaling, goede feedback via e-mail en snelle levering. Dat laatste met PostNl.

Professional

Ordered online via bank transfer for an expensive product, everything went well. Messages through email and their sales are responsive. Shipping was done by UPS but the shipment was thrown over my fence without any care, not handled in proper hands. Hopefully the product was not damaged (or stolen) but that was totally unaceptable. Wifimedia was professional but UPS was not (the guy who delivered the package).

Snelle levering, goede telefonische bereikbaarheid.

Ik had een probleem met connector van een Ifi Power. De adapter die ik nodig had zat er niet bij. Telefonisch contact, waarna bleek dat Ifi geen andere connectors bijsluit maar dat ik de voeding kon retourneren. Gelukkig lokaal een andere adapter kunnen kopen zodat ik hem wel kon gebruiken.

aankoop edifier

vlot afgehandeld, zaterdag besteld, maandag verzonden.

Wifimedia was snel in het opvolgen van vragen, met adequate antwoorden. De prijs was concurrerend. En het proces van bestellen en leveren was keurig

Heel goede firma

Vlugge en correcte afhandeling van bestelling en levering

Hele fijne winkel..

Zoals het hoort. Mooie webshop, geen prijsstunter maar wel een betrouwbare leverancier van de betere spullen.

shure is troep

Snel geleverd, heb een minder briljante review gegeven op een product en die laten ze niet eens zien. Deze zal ook wel biet verschijnen

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem