Het pakket is nog niet eens geleverd na 4 dagen

Ik bestelde hier omdat ik enkel hier op de site vond, vandaag besteld, morgen in huis. Ik heb zondag besteld en wacht nog steeds. Wifimedia heeft het pakket pas dinsdag aan PostNL geleverd. We zijn ondertussen donderdag en er is nog steeds niet geleverd. Ik bestelde de hoofdtelefoon omwille van belangrijke online meetings op dinsdag en woensdag en ik met jonge kinderen in dezelfde ruimte zit. Hopelijk komt het nog toe. De volgende keer bestel ik elders.

Duidelijke website, snelle levering

Goed product snel geleverd tegen een scherpe prijs.

2x besteld, 2x top opvolging

Alles op tijd bezorgd.

Oke

TOPBEDRIJF!

Het is simpel: wanneer je één van de medewerkers aan de telefoon krijgt voor een stukje technische ondersteuning of om advies voor de aankoop van iets vraagt, staan ze je in alle gevallen vriendelijk en zeer kundig te woord.

Top winkel

Fijn bedrijf, top service. Heb er een Denon PMA-2500NE gekocht voor een hele mooie prijs, prachtige versterker en top geluid.

Fast reliable and high quality delivered

Accurate description and detailed information provided, easy and effective online shop, fast and reliable delivery (24h to Belgium). Very happy with my purchase

Snelle levering en goedkoop

Snelle levering en niet duur.

Snelle levering in deze tijd!

Q90R samsung besteld, volgende dag geleverd! Dat in deze tijd. Had geen track & trace gekregen, contact opgenomen en werd perfect geholpen. Klasse, hier bestel ik nog eens.

Topleverancier

Jaren geleden al ervaren dat de medewerkers van wifimedia met enthousiasme en bovengemiddelde vakkennis adviseren en service bieden. Nu een online aankoop gedaan die niet aan mijn verwachting voldeed en zonder probleem retour kunnen geven en geld terug gekregen met een goed advies voor een alternatief. Kom ik zeker weer terug.

Uitstekende service

Goede overzichtelijke website. Redelijk concurrente prijzen. En mooie producten direct op voorraad. Aanrader!

Gemakkelijk en snel

Mogelijkheid om kosteloos in 3 termijnen te betalen. Duidelijke communicatie middels e-mail. 2 april besteld en ondanks er eerst een melding kwam dat het product pas 20 april bij Yamaha binnen zou komen was het een aangename verrassing dat de Yamaha YSP-2700 toch al 8 april bij mij thuis werd bezorgd. V.w.b. product; Zoals je verwachten mag: geweldig!

Zéér positieve eerste ervaring met Wifimedia

Gezien mijn eerste bestelling bij Wifimedia kan ik enkel positief reageren: correcte levering op een aanvaardbare periode. Degelijke verpakking zonder enige vorm van schade of andere gebreken.

Helemaal top!

Bestelling gedaan, goed verpakt de volgende dag ontvangen!

Prima. Snel en keurig afgehandeld.

De bestelling deed ik na 22:00, maar toch netjes einde van de volgende ochtend op de deurmat.

Excellent et rapide.

Commande conforme

Prettige communicatie

Snelle communicatie nadat bleek dat bestelde pas later geleverd zou kunnen worden. Annuleren of andere bestelling? Op vraag voor alterrnatief voor bestelde die wel snel leverbaar zou zijn word snel en goed gereageerd. Prettige organisatie en het bestelde is snel geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Via de mailing las ik dat er een aanbieding was op een product dat ik graag wilde hebben. Direct online besteld en betaald en de volgende is het al geleverd. Uitstekende service.

Super service.

Het was een hele goede aankoop met een prachtige prijs. De service was echt super. Een echte aanrader om bij Wifimedia te kopen

Very good, quality!

My experience has been very good. They respond quick, when they told me the stock was delayed, nicely on time. Shortly after they send me an email saying my package was on the way, unexpectedly. Very great. Good service. Very good quality!

Snelle levering en geduldig advies over de telefoon.

Snelle levering en geduldig advies over de telefoon.

Goede service en snelle levering

In de avond besteld en de volgende dag gewoon in huis. En dat in de corona tijd. Waar andere winkels niet meer kunnen leveren in de 14 uur.

Geweldige firma, order binnen 24 uur afgeleverd, klasse !!!

Donderdagavond laat een speakerset van Edifier besteld. Recensie van Hardware was lovend. Kan ik helemaal onderschrijven. Set werd vrijdagmiddag rond twaalf uur afgeleverd. Goed verpakt aangekomen. Uitpakken, stekkers inpluggen en de muziek afdraaien. Mooi geluid. Geen spijt van de aankoop.

Goede service en snel geleverd

Gebeld voor wat info, vriendelijk tewoord gestaan. Vervolgens besteld en de dag erna kwam het binnen. Goed verpakt. Prima!

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem