Alles perfect

Alles perfect

Vlotte reactie op email en duidelijk antwoord op technische vragen. Goede en overzichtelijke website en dito online service. Product bestelling wordt snel afgehandeld, de order en factuur snel en accuraat in je mailbox.

Keurige en snelle reactie op vragen en snelle levering

Keurige en snelle reactie op vragen. Snelle levering

Altijd correcte service. Veel kennis.

Eén artikel te weinig geleverd. Na een telefoontje het ontbrekende artikel de volgende dag al in huis. Perfect.

Goede snelle service!

Meerdere producten besteld, snel verzonden, netjes geleverd.

Alleen maar goede ervaringen

Reeds sinds lange tijd klant bij wifimedia, alleen maar goede ervaringen.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering

Prima ondersteuning

Na de bestelling van een Naim Mu-so Qb2 heb ik verscheidene malen contact gehad met Wifimedia vanwege onduidelijkheden. Ik werd uitstekend geholpen - met kennis van zaken en begrip voor mijn vragen. Het meedenken ging verder dan alleen de Qb2 en omvatte ook suggesties voor music servers op de netwerkschijf.

goede snelle bezorging en klantenservice

besteld voor 23:30 en de volgende dag keurig voor mijn deur een product retour sturen ging ook netjes, niks om over te klagen hier

Goed geregeld van a tot z

Zodra je hebt besteld, word je op de hoogte gehouden. Binnen een dag was de speler in huis. Top!

Super winkel vriendelijk personeel

Een super winkel met kennis van zaken En goed duidelijkheid en info en heel vriendelijk

Positieve ervaring.

Fritz!box 6820 besteld, op de site stond levertijd 2 a 3 werkdagen. Op tijd bezorgd dus dat klopte en het was netjes verpakt. Communicatie via e-mail was ook prima. Helemaal tevreden over Wifimedia.

Webwinkel zoals het hoort!

Heldere website. Prima, snelle afhandeling van bestellingen. Goede efficiënte communicatie.

snelle en correcte levering

Ondanks de Corona-virus problemen mijn DS220j snel bezorgd. Alles in goede orde bevonden en in gebruik genomen.

Uitgebreid aanbod, handige website, snelle service

Uitgebreid aanbod, handige website, snelle service

Snel, correct en goede prijs

Zeer tevreden eerste aankoop. Ik voeg jullie toe aan het lijstje v eerste keuze webshops!

zoals verwacht goed

Omdat je weet dat je goed geholpen wordt, daarom kopen bij Wifimedia

Prima service bij opmerkelijk probleem

Audiospeler besteld en pakketje netjes op tijd binnen. Bleek er niets in te zitten. Meteen een e-mail naar Wifimedia gestuurd, die dezelfde avond nog beantwoord werd. Prima contact de volgende dag met de Klantenservice, die snel en prettig reageerde. Onduidelijk bleef nog waar het mis is gegaan, maar gelukkig stelden zij voor al een nieuw exemplaar te sturen, dat inderdaad de volgende dag binnen kwam. En dat terwijl het eerdere exemplaar een outlet-item was. Heel netjes opgepakt door Wifimedia.

Goede communicatie, snelle levering

Goede communicatie, snelle levering, product zoals omschreven.

Goede webshop met een interessant aanbod aan producten voor de audiofiel.

Razendsnelle levering

Nette levering op tijd verzonden, maar verzendbericht iets te laat

Nette levering op tijd verzonden, maar verzendbericht iets te laat

Levering op tijd en ondanks een outlet apparaat perfect in orde

Bijna een perfecte afhandeling van de order, behalve dat het apparaat geen 24 bit / 96 Khz direct vanaf de NAS ondersteund. Gelukkig heb ik dat kunnen ondervangen door gebruik te maken van Audirvana. Nu werkt alles perfect,

Super snelle service!

Correcte info, en daad bij het woord. Gisteren besteld, vandaag in huis!

Duidelijk, snel en ook nog voordelig.

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem