Snel en flexibel

Ik had ongelukkigerwijs voor een kennis de verkeerde streamingontvanger besteld. Berichtje gestuurd en binnen no-time was de verkeerde bestelling gecanceld, de juiste bestelling geplaatst en met een simpel betaallinkje het prijsverschil opgelost. Hier kunnen heel veel webshops een voorbeeld aan nemen!

Zeer tevreden met de bestelling en service!

Deze maand een Audio Technica hoofdtelefoon gekocht. Erg tevreden met hoe de bestelling afgewikkeld is. Duidelijke communicatie via de mail en snelle verwerking van mijn bestelling. Later nog een vraag gesteld over een ander product en toen ben ik ook erg goed en snel geholpen. Ik kom zeker terug voor andere aankopen. Echt een aanrader om bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen.

Prima service en alles volgens afspraak

Prima service en alles volgens afspraak

Top service - levering

Ik heb echt iets aan te merken op Wifimedia. Zeer tevreden dat ik hen vond via het internet. Snel bereikbaar, zeer snelle levering én top producten.

Bijzonder klantgericht en adequate levering

Uitstekende ervaring gehad bij de aanschaf van een koptelefoon. Het betrof een outlet model, maar evengoed kreeg ik dezelfde garantie en mogelijkheid voor retourzenden als bij een nieuw exemplaar geldt. Vooraf vroeg ik telefonisch om informatie over het product. Die werd me juist en direct gegeven. De levering was inderdaad de volgende dag, zoals beloofd. Zelden zo’n goede internet aankoop ervaring gehad. Top!

Ben tevreden met het telefonist service

Had externe dac (Fiio K5 pro) op Woensdag besteld; had ‘m Vrijdag al in huis. Belde Vrijdag voor technische vraag en werd vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Top!

Snelle en nette levering

Na een vorige bestelling weer een bestelling gedaan van een hifi set. De bestel en levering is snel en goed verlopen. Fijn om toch bij een stenen winkel te beste, mochten er eventueel problemen zijn met de apparatuur.

Fast and easy purchase, good customer service

Very glad to have bought from Wifimedia. The purchase was easy and the shipping fast. I had a quick question and it got answered within 30 minutes.

Product quality top & fast delivery!

They have excellent audio devices & speakers and the delivery was super fast! I like to buy from you again...

Top Hoofdtelefoon

Ik moest een aantal weken wachten voor dat het product weer leverbaar was, maar daar kon Wifi niets aan doen levering probleem vanuit de fabriek. keurig gekregen op de datum die ze mij gegeven hadden

Goede ervaring bij online bestelling

Had een fiio k3 dac/amp besteld en kwam zoals geadverteerd meteen de volgende dag goed verpakt via post. Was ook de enige plek in Nederland waar ik dit apparaatje even snel kon vinden. Prima website, goede aantal betalingsmethodes.

Klantvriendelijk en vlot

Na bestelling van de TEAC NT-505 kwam ik een paar dagen later terug op de site en zag dat hetzelfde apparaat in de Outlet sale van Wifimedia ook te koop stond. Telefonisch vlot te woord gestaan en geholpen om de uitstaande order te annuleren en te vervangen met het Outlet-item. Betaling ook heel snel teruggestort. Aandachtspuntje: aan de telefoon bleek dat het oorspronkelijk bestelde apparaat niet in voorraad was en dat het nog wel even had kunnen duren voordat het zou zijn geleverd. Het zou fijn zijn als dit in het statusoverzicht van de bestelling of in een e-mail zou zijn aangegeven.

Top snelle verzending en volgende dag in huis

21.30 besteld en de volgende dag al in huis vlot bedrijf.

Meteen verzonden, prima verpakt. Duidelijke email updates. Ga zo door.

eind goed al goed

audioquest monsoon besteld, site gaf aanvankelijk aan 2-4 dagen. uiteindelijk werd het weetikveel vier weken. luxe probleem, geen ramp, kan nu eenmaal gebeuren, mensen klagen veel te snel. had ik geweten dat het zo lang zou gaan duren, had ik hem dan ergens anders besteld? misschien, maar hij is binnen en aangesloten dus ik zie verder het probleem behalve dat mensen tegenwoordig geen geduld meer hebben. tussentijdse update had wel netter geweest vandaar vier sterren ipv vijf

Slecht beurt!!

Gewoon via website bestelling gedaan en betaald. Bevestiging en later ook factuur ontvangen. Vervolgens verzendbericht met afleveringsdatum en tijdstip. Alles keurig. Maar dan ontbreekt er na aflevering een mee bestelde bestelde accessoire wat van belang is voor mij toepassing/gebruik. Nergens gecommuniceerd op geen enkele uiting. Dan maar bellen. Na levering, verwacht met 14 dagen (Dat hoop ik dan maar). Op zich netjes te woord gestaan. Maar ik vind het onacceptabel dat ze je iets laten bestellen én betalen wat helemaal niet op voorraad is. Dus ben teleurgesteld en erg benieuwd naar het verdere verloop.

Snel en klantvriendelijk

Ze namen zelf contact om te melden dat de levering later kan zijn, maar ze hadden daarvoor een zeer mooi alternatief met een bijzondere korting. Daags nadien geleverd. Heel blij mee....

top

Synology ds 218 play voor thuis met schijf. fijn ding werk goed geen spijt van. uitleg en service van wifimedia is top goed geholpen

Top winkel

Snel antwoord op vragen en goed advies

bestelling gedaan van speaker stands. paar dagen later in huis. Prima

zocht speaker stands, die ik zag op de web-site van Wifimedia.eu. ook nog afgeprijsd. meteen besteld, paar dagen later alles netjes in huis. tussentijds accurate info over tijdstip bezorging. had eigenlijk willen kijken in Arnhem, op de zaak. Helaas niet te doen, vanwege covid-19. Zoek nog een hifi-streamer voor op een vintage amp. wellicht in de nabije toekomst

Snelle levering, goede informatie

Koptelefoon besteld, is op voorraad, goede prijs, is geleverd binnen termijn, in goede conditie. Het enige verwarrende was dat het retourformulier eerder arriveerde dan bestelde artikel. Ik heb nog even contact opgenomen, of er iets mis was gegaan met bestelling, maar blijkt normale procedure, plezierig te woord gestaan. Aanrader, goed bedrijf

Je suis ravi .

Je suis ravi de mon expérience avec vous . Ma commande a été livrée très rapidement et tout est parfait.

Goed telefonisch advies

Ik wilde een nieuwe hoofdtelefoon kopen niet alleen voor hifi luisteren maar ook om te gebruiken voor de silent piano en keyboard even telefonisch overleg gehad met de mensen van wifimedia en dan de specialist. Samen kwamen tot 2 mogelijkheden waarbij ik voor de Shure heb gekozen ook vanwege de levertijd. Hij bevalt heel goed! Wist niet dat de piano zo goed kon klinken.

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem