vlotte service

beste zou het kunnen dat we nog de faktuur via mail niet kregen? anders zeker heel vlug geleverd,top!

Prima service snelle levering

Service zoals het hoort, ik heb een goede ervaring met deze webwinkel .

Good price, easy to use website, fast delivery to Belgium! A+++

Super Shop

Snelle levering, kundig advies.

Geen gezeur

Unifi AP's driemaal zonder vragen omgeruild na anderhalf jaar (2x bricked door firmware upgrade via Android, vervangend AP maakte lawaai).

Zowel opdracht als levering zoals afgesproken. Perfect

Op zoek naar nieuwe speakers voor een redelijk bedrag gekomen op: ELAC Uni-Fi BS U5. Telefonisch advies en daarna levering uitstekend verzorgd. Betaling pas na levering, dat verdient zeker een pluspunt. Zeker aan te raden.

Snel en goed

Ongelofelijk snelle verzending. Moeiteloos bestellen. Aan te bevelen!

Snel en correct afgehandeld

Mijn bestelling is snel en goed verpakt geleverd.

Fijne winkel/webshop

Fijne winkel/webshop! Snelle levering. 30 dagen niet goed geld terug en de mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen! Top!!

Goede ervaring

Vriendelijke medewerkers. Snelle service.

Ik heb een koptelefoon besteld bij jullie, deze moet ik nog wel even leren. Maar komt vast goed.

Alles zoals het hoort

Product is op tijd bezorgd. Fijn dat er een makkelijke winkel is om over het algemeen in Nederland lastig te verkrijgen producten te kopen.

Altijd een goede service

Je kan Wifimedia altijd contacteren om een vraag te stellen over een product en je krijgt altijd een antwoord.De service is zeer goed.

The updates starting from my order until delivery was perfect . I would sure prefer buying products in widimedia once again

Top, snel geleverd.

Bestelling en levering kort na elkaar. Prima!

Snel en correct afgeleverd,👍

De Bluetooth ontvanger wekt perfect.

Very happy with the entire experience

At this point I think Wifimedia is the only audio provider I am using - this says a lot about how happy I am with the services. If there is one thing that I would like to see is a sort of an exchange service - for example, if I have a high-end headphone purchased from you 1 year ago and I would like to buy a new one, it would be great to have the opportunity to have the old headphone evaluated and be offered a value for it that can go towards my new purchase. But again, this is is only in terms to offer even more flexibility than you do now.

Fijn bedrijf

Mooie heldere en toegankelijke site. Goede producten en snelle levering.

zeer goede ervaring

een tip, zou leuk zijn dat je van alle artikelen online kon zien of ze al of niet voorradig zijn. heel fijne mensen, echt top team.

Ze behandelen jou echt als klant

WifiMedia doet haar uiterste best om alle vragen over een product of bestelling op een rustige manier te beantwoorden. Problemen worden snel opgelost en goed met de klant gecommuniceerd. De bestelling wordt volgens afspraak snel geleverd.

dik voor elkaar

zonder probleem bestelling gekregen, een vraag werd snel via de mail beantwoord. Prijs was erg voordelig

Goed, zoals verwacht.

Goede ervaring met Wifimedia. Correcte levering.

Uitstekend.

Product is netjes geleverd, zoals verwacht.

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem