Fijne webshop, goed assortiment, het product dat ik nodig had snel gevonden en de volgende dag in huis. Top!

Snelle levering, goed verpakt

WIFIMEDIA heeft een prachtige winkel met goede klantenservice.

Goedendag, Graag zal ik mijn beoordeling geven als een vaste klant van Wifimedia. Wifimedia heeft een ruim assortiment waarbij de meeste producten ook nog eens op voorraad zijn. Je kan alles vinden met betrekking tot audio en netwerk-gerelateerde producten, maar ook alle bijbehorende accessoires voor je gadgets. Maar ook op het gebied van televisies en hulp op afstand bij het instellen van je apparatuur ben je op het juiste adres. De website is overzichtelijk en het bestellen en betalen is ook makkelijk. Klantenservice is heel behulpzaam en adequaat bij het oplossen van problemen in het geval van leveringsproblemen. Postnl had mijn bestelling/pakketje van 23 Januari 2020 kwijtgeraakt, maar dit is keurig opgelost door Wifimedia, door een vervangend product te verzenden. Dit zie je niet gauw bij andere bedrijven. Graag wil ik aan Wifimedia een advies geven. Door de vele klachten op reviewsites over Postnl m.b.t. kwijtgeraakte pakketten zou ik graag zien dat ze de mogelijkheid bieden om eventueel tegen meerbetaling je pakket verzekerd te laten sturen. Uiteraard ben ik ook bereid hiervoor extra te betalen. Beter dan een zoekgeraakte pakket en bijkomend stress. Wifimedia heeft ook een prachtige winkel. Helaas ligt het voor mij op een lange afstand, waarbij ik de voorkeur geeft om online te bestellen.

uitstekend

Zeer snelle levering en goed advies na telefonisch contact.

Problematische Levering

Op Donderdagmiddag 23 Januari 2020 heb ik een bestelling geplaatst bij Wifimedia, waarbij het in de regel de volgende dag bezorgd zou moeten worden. Tot op heden heb ik niets ontvangen. Dit vindt ik zeer kwalijk. Je betaalt maar ontvangt NIETS. Zending wordt verwacht maar nog niet bij Postnl, zo staat er als je track and trace code invoert. Wifimedia vertelt op zijn beurt dat het pakketje wel is opgehaald door Postnl. Wie moet ik nou geloven. De afzender is verantwoordelijk, van verzending tot het ontvangst van je pakket. Ik verwacht dan ook dat Wifimedia zo snel mogelijk een onderzoek zal starten bij Postnl. Indien Postnl het betreffende pakketje dat is kwijtgeraakt niet kan vinden verwacht ik een vervangende product van Wifimedia of mijn geld terug. Als je bij Wifimedia iets bestelt bieden ze geen optie om het pakket tegen betaling verzekerd te laten versturen. Dit moet gaan veranderen aangezien zij hele dure producten verkopen waarbij je verwacht dat het bezorgen zonder fouten moet gebeuren.

Snelle levering van de laatste nieuwe modellen

Fiio M15 was als eerste in Nederland bij Wifimedia bestelbaar (en op voorraad!). Duidelijke communicatie en snelle levering zoals op de website werd aangegeven. Aanrader!

Prima en zeer snelle levering.

Om half elf s'-avonds besteld en volgende dag om 12 uur ontvangen. Product goed verpakt. Prima levering.

Great service

Quick delivery, good communication. Everything you expect from a supplier today.

Correct en snel geleverd

Snelle probleemloze levering

Duidelijke website. snelle levering.

Super! op tijd! goede tijdige verzend info

Vanaf het moment van bekijken tot en met de levering super tevreden regelmatig een mail met bestelstatus track en trace na aflevering een berichtje dat het product afgeleverd is super!

Very good

Excelent

• Would you recommend us? No

Prima levering, goed verpakt.

Mijn ervaring was positief.

Kennis, dienstvaardigheid en onvoorwaardelijke kwaliteit

Altijd tevreden geweest en gebleven na mijn aankopen bij Wifimedia voor beeld en geluid!

THE SWEET SPOT

Audioquest Cinnamon Ethernet is prijs-kwaliteit TOP. Had er al ervaring mee, deze keer toch ook weer aangenaam verrast. Ik had eerst een standaard Cat.7 aangesloten op mijn nieuwe Panasonic OLED Smart TV (GZ2000). Het beeld was niet wat je van zo'n televisie verwacht. Mits ik de Vodka altijd al te duur heb gevonden besloot ik ook nu weer Cinnamon aan te schaffen. Ik had 5 meter nodig!. Ook nu weer was ik aangenaam verrast nadat ik de kabel had aangesloten. Het beeld was écht beter. En, wat bij Audioquest altijd het geval is, ook de klank was ontzettend veel beter. Ik zou ooit de Vodka willen uitproberen, dat moet een hemelsbreed verschil geven. Wat jammer dat Audioquest geen Carbon voorzien in zijn gamma RJ/E.

Super fijne klantgerichte Winkel

Regelmatig langs geweest om verschillende speakers te luisteren. Veel twijfelen. Uit eindelijk een setje meegenomen Die bij mij thuis niet helemaal het gewenste geluidsbeeld opleverde. Gebeld met Wifimedia, geen enkel probleem, netjes in doos terug en opnieuw gaan luisteren in de winkel, andere set uitgezocht waar ik nu ook thuis erg enthousiast over ben. Service hier is echt top!

Klantenservice reageerde snel

Ik had een vraag over de bezorging, ik kreeg hier binnen twee uur antwoord op via e-mail.

Goede communicatie en product

Luidspreker steunen besteld en ik ben goed op de hoogte gehouden via de mail over de levering. Alles verliep boven verwachting en tevreden met de stands.

prima, snel, duidelijk

Goed product, slechte verzending

Ik kreeg een bestelling die ik in 1 keer geplaatst heb in twee afzonderlijke pakketjes op andere data met andere bezorgdiensten, waarvan er 1 kapot gescheurd was.

Wat ze beloven , doen ze !!! volgende dag geleverd, netjes verpakt

S'avonds om half negen besteld , volgende dag netjes afgeleverd. Netjes verpakt!!!

Komen hun afspraak netjes na

De levering zou iets sneller kunnen maar dat was voor mij geen probleem. Iets om rekening mee te houden voor mensen die een product binnen twee dagen willen hebben.

Snelle levering en info omtrent bestelling.

Ik ben erg tevreden omtrent de info en levering van mijn bestelling.

Snelle en zeer goede levering van het Yamaha produkt

Het was de eerste keer dat ik bij Wifimedia een produkt heb gekocht. Op de eerste plaats was het produkt bij Wifimedia met een goede prijs aangeboden. En er de nazorg was ook in orde. met andere woorden Prima,

Goedkoper en levering volgens verwachting

Prima levering, al zou voortgangsinfo over de precieze leverdatum welkom zijn, nu is 2-3 weken erg ruim.

Mercatorweg 28

6827 DC Arnhem